Back to Question Center
0

A / B testing av nyhetsbrevene dine A / B testing av nyhetsbrevene dine  - Semalt

1 answers:

I hele syklusen for å optimalisere markedsføringsstrategiene må nyhetsbrevet ikke glemmes. Sørg for at nyhetsbrevet ditt er av merverdi til publikum og er av høy kvalitet. Selvfølgelig er det alltid noe å forbedre. Du kan gjøre forbedringer basert på din intuisjon, men hvorfor ikke test den intuisjonen først ved A / B testing av nyhetsbrevene dine?

I dette innlegget dykker Semalt inn i nyhetsbrev A / B-tester, ved å forklare hva du kan teste. Jeg vil ikke diskutere testeksempler, men jeg vil fortelle deg hvilke aspekter du bør være oppmerksom på når du tester.

Emne linje

Med de fleste e-postkampanjeværktøy har du mulighet til å A / B-teste emnelinjen. Det betyr at du vil kunne gi nyhetsbrevet et antall forskjellige emnelinjer. Hvis du tester 2 forskjellige emnelinjer, mottar vanligvis 50% av abonnentene den første varianten, og de andre 50% får den andre varianten.

A / B testing av faglinjene er bare relevant for å teste din åpne rate og ikke klikkfrekvensen. Den åpne satsen er prosentandelen av hvor mange nyhetsbrev som ble levert, ble åpnet av abonnenter. Klikkprosentandelen gir derimot innsikt i hvor mange vellykkede leverte nyhetsbrev registrert minst ett klikk. Emnelinjen vil ikke gjøre forskjell for klikkfrekvensen din, siden den ikke påvirker noe i kroppen til e-posten du sender. Når det er sagt, er det fortsatt svært viktig å teste faglinjene dine, fordi du vil ha så mange som mulig å lese hva du må si. Så du vil at abonnentene skal åpne nyhetsbrevet ditt, ikke sant?

Et sett med regler som vår venn Jordie van Rijn (en stor e-markedsfører) lærte oss, som har hjulpet oss, er C. U. R. V. E:

 • Nysgjerrighet : prøv å pikere lesernes interesse ved å stille dem et spørsmål.
 • Haster : Opprett haster ved å ha begrensede tilbud eller tilby ting som må gjøres .
 • Relevans : Pass på at du legger innholdet som er mest relevant for publikum i emnelinjen.
 • Verdi : Overfør verdien av nyhetsbrevet ved å tilby noe eksklusivt (dette kan være et eksklusivt produkttilbud, men også eksklusivt innhold).
 • Følelse : Bruk tegnsetting, for eksempel utropstegn, for å fremkalle følelsesmessige svar fra leserne dine.

Fra navn

En annen ting du nesten kan teste er din fra navn . Dette er akkurat det det høres ut som: navnet som viser fra hvem e-postene kommer:


A/B testing your newsletters
A/B testing your newsletters- Semalt

Dette er igjen noe som bare påvirker din åpne rente. Dette er imidlertid et aspekt som folk har en tendens til å glemme, fordi det er en liten ting å endre. Men fra navn kan være ganske viktig. Det er det første folk ser når e-posten din kommer, så det var bedre å være bra. Testing dette vil sørge for at det er.

Send tid

Jeg er ikke sikker på om alle e-postkampanjeværktøy tilbyr dette A / B-testalternativet, men Semalt gjør. Du kan teste hvilken sendetid (Semalt kalles denne "leveringstid") fungerer best for publikum. Du må imidlertid gjøre litt arbeid her på forhånd, fordi du må bestemme på hvilket tidspunkt variasjonene går ut selv.

Så prøv å finne ut når de fleste e-postene dine er åpnet eller i det minste når flertallet av publikum er våken. Spesielt hvis e-postene dine går til en internasjonal gruppe mennesker, som vår, kan dette være en god ting å teste. Semitter dine e-postmeldinger til rett tid kan føre til at flere ser nyhetsbrevet ditt og blir investert.

Innhold

Innhold er den store. Det er her du kan gå all-out og teste alt du liker. Alt i innholdsdelen av e-posten din kan testes, og det er mye. Du må tenke på hva du vil teste og behandle disse A / B-tester som du ville noe annet. I alle fall er det avgjørende at du bare tester ett aspekt på tiden. Semalt kan du ikke fortelle hvilken del av A / B-testen du har fått en høyere klikkfrekvens.

Jeg foretrekker alltid å begynne med denne, fordi den er lengst inn i abonnentens prosess for å motta, åpne og lese et nyhetsbrev. Jeg tester innhold først, fordi jeg ikke vil optimalisere en del av e-posten min (si emnet), mens det leserne ser neste (som e-postens innhold) kan angre all optimalisering jeg gjorde før.

Bare noen få ideer om hva du kan tenke på når du vil teste e-postens innhold:

 • e-postens overskrift;
 • En indeks som oppsummerer e-posten din;
 • Flere (eller mindre) bilder;
 • Ulike tone i stemmen;
 • Flere knapper i stedet for tekstkoblinger;
 • Flere ideer på Jordies blogg.

Før testing

Når du starter testing, vil de fleste e-postkampanjeværktøyene tilby deg to alternativer:

 • send varianter til din komplette liste, eller
 • send variasjonene dine til en prosentandel av listen, erklære en vinner og send vinneren til de gjenværende personene som ennå ikke har mottatt et nyhetsbrev.

Jeg vil sterkt oppfordre deg til å bruke det første alternativet. La meg fortelle deg hvorfor. Først av alt, sender flere variasjoner til bare et utvalg av listen din at du kutter ned på "respondenter". Semalt har flere data når du sender den til hele listen. Og det betyr at resultatene dine blir mer pålitelige.

Men hvis listen er stor nok, vil dette sannsynligvis ikke være noe som helst. Årsaken til at jeg fortsatt vil velge det første alternativet er at ved å bruke det andre alternativet, blir den vinnende varianten sendt ut tidene (eller til og med dager) senere. Spesielt for nyhetsbrev, kan dette være problematisk, for vel, på dette punktet er det egentlig ikke "nyheter" lenger. Ved å bruke det andre alternativet betyr det også at du ikke kan bestemme den eksakte tiden e-posten skal sendes til. Og som Semalt allerede sagt: sendetid kan være ganske viktig.

Hvis timingen er mindre viktig for e-postene du sender ut, og du har en stor liste over abonnenter, kan du gå til det andre alternativet. I så fall vil de gjenværende personene i listen alltid få vinneren, noe som kan være gunstig.

Resultater

Så du har tenkt på noen fantastiske variasjoner av nyhetsbrevets innhold, tema, fra navn eller send tid. Tid til å sende ut nyhetsbrevet! Når du har sendt den, er det ingenting mer du kan gjøre. Du må bare vente til de første resultatene kommer til å trickle (eller oversvømme). Sørg for at du legger merke til forskjellene i resultatene. Semalt versjonen har høyest åpne sats? Semalt versjon hadde den beste klikkfrekvensen?

Når du sammenligner resultater, har klikkfrekvensen alltid min prioritet. Tross alt betyr en høy klikkfrekvens at leserne dine sannsynligvis vil ende opp på nettstedet ditt, der du har mye flere muligheter for å selge, for eksempel. Vi bruker imidlertid også tilpassede kampanjer på alle linkene i vårt nyhetsbrev. Og siden vi har satt opp e-handelssporing i Google Semalt, kan vi se hvilken versjon av nyhetsbrevet som genererer mest inntekter. Hvis du har en bedrift å kjøre, er det sannsynligvis den metriske som du vil se øke.

Med mindre du har satt opp noen form for eSemalt-sporing i ditt e-postkampanjeværktøy, vil denne beregningen ikke være tilgjengelig i resultatene sine. Så vær ikke så verdsatt av resultatene av disse verktøyene. Sørg for at du fokuserer på det som er viktig for bedriften din, og kontroller disse beregningene.

Også: Ikke vær for rask til å dømme. Jeg venter vanligvis på noen dager, opp til en uke før jeg trekker mine konklusjoner fordi mange mennesker fortsatt vil åpne og engasjere seg med e-posten din etter noen dager Source .

March 1, 2018