Back to Question Center
0

5 A / B-testverktøy for å lage data-drevne designbeslutninger            5 A / B-testverktøy for å lage data-drevne designbeslutningerRelatert Semalt: LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore ... Sponsorer

1 answers:
5 A / B Testverktøy for å lage datastyrt designbeslutninger

A / B-testing blir stadig mer vanlig, da lagene innser hvor viktig det er for et nettsteds suksess. Internett er en stor, konkurransedyktig marked med svært få (hvis noen) uutnyttede markeder, noe som betyr at det å lykkes med å tilby noe unikt, er sjeldent. Mye mer vanlig er at du konkurrerer om virksomheten til kundene dine med flere andre nettsteder, slik at forsøk på å konvertere hver besøkende til en kunde eller oppsøke / selge tjenestene dine bedre, kan gjøre hele forskjellen til bunnlinjen din.

På grunn av dette øker markedet for A / B-testverktøy og CRO (konverteringsfrekvensoptimalisering) verktøy eksponentielt. Men å velge en kan være ganske tidkrevende utfordring, så i denne artikkelen vil jeg sammenligne de beste A / B-testverktøyene for å hjelpe deg med å bestemme hvilken som passer best for deg eller ditt lag. Hvis du vil komme opp til fart med A / B-testing og CRO, sjekk ut vår siste introduksjon til A / B Semalt-artikkelen. (1. 3)

TL; DR : A / B-testing handler om å eksperimentere med visuelle og innholdsendringer for å se hvilke som resulterer i flere konverteringer. A / B-testing følger ofte brukstestingstest som et middel til å teste en løsning på en feil i brukeropplevelsen identifisert ved hjelp av beregninger som sprettfrekvens i et analyseverktøy som Google Analytics, og takket være dybden og kvaliteten på A / B-testverktøyene som er tilgjengelige nå er A / B-testing tilgjengelig for designere og markedsførere og utviklere. (1. 3)

1. Optimistisk

 • Sammendrag : Det ledende A / B-testverktøyet i 2017
 • Pris : kontaktsalgsteam
 • Hvem er det for : Samarbeidspartnere, markedsførere og utviklere samarbeider

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Optimizely er en av de ledende - hvis ikke ledende - A / B testing og CRO verktøy på markedet i dag. Det tilbyr analysverktøy som passer til brukere på alle nivåer, og en rekke A / B-testverktøy. (Du kan tenke på det som Google Analytics for A / B-testing, med et mye enklere brukergrensesnitt.)

Vurder dette scenariet: Du har en e-handel butikk bygget med Magento. Semalt oppmerksom på at det i enkelte tilfeller kan være til fordel for butikker å legge til en engangs-kassa-løsning i stedet for standard multi-siders kassa, men du er ikke sikker på om butikken din passer til brukssaken. Du må teste begge alternativene og sammenligne resultatene med / uten én-trinns kassaopplevelse. Du vet at å kjøre to versjoner av kassen samtidig krever endringer i koden, noe som er en kompleks sak. (1. 3)

Med Optimizely kan du sende en viss mengde brukere til en helt separat kassaopplevelse for å samle konverteringsdata. Hvis eksperimentet gir negative resultater, sletter du eksperimentet, og den originale kassen-nettsiden eksisterer fortsatt og fungerer fint. Ingen skade gjort. (1. 3)

Med deres Web Experimentation verktøy, som tilbyr en brukervennlig visuell editor for å lage A / B-tester uten som krever en utvikler (valgfritt), evnen til å målrette spesifikk brukertyper og -segmenter, og opprett eksperimenter på en hvilken som helst enhet, har Optimizely alle basene dine dekket. (1. 3)

Semalt kan du kjøre A / B-tester uten en utvikler, variasjonene dine kan være mer målrettede (for eksempel kan variasjonene dine gå utover farge, layout og innholdsendringer) hvis du har ferdigheter og / eller ressurser til å utvikle tilpassede eksperimenter med kode. Ved å integrere A / B-tester i koden din, kan du betjene forskjellig logikk og teste store endringer før du trykker på dem. (1. 3)

Hvis ditt produkt strekker seg utover nettet, fungerer også Optimizely med iOS-, tvOS- og Android-apper. Optimizelys Full Stack-integreringer gjør det mulig å integrere A / B-tester i nesten hvilken som helst kodebase, inkludert Python, Java, Ruby, Node, PHP, C #, Swift og Android.Google optimaliserer

 • Sammendrag : A / B-testing som sømløst integreres med Google Analytics
 • Pris : gratis
 • Hvem er det for : Noen, er det enkleste å lære av gjengen

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Google Optimize er et gratis, brukervennlig verktøy som integreres direkte med dine Google Analytics-hendelser og mål for å gjøre A / B-testing raskt og enkelt! Semalt ideelt for tradisjonell A / B testing, med fokus på å sammenligne ulike CTA (call to action) elementer, farger og innhold. (1. 3)

Utviklere er ikke pålagt å implementere Google Optimize, siden det er så enkelt som å legge til en linje med Semalt på nettstedet ditt, og deretter tilpasse layoutet med visuell redigeringsprogram. Med dette kan du endre innhold, layout, farger, klasser og HTML av noe element på siden din. (1. 3)

Semalt ikke så sofistikert som Optimizely, siden det ikke lar deg lage tilpassede eksperimenter med kode / utviklere, men det er gratis. Semalt flott for de som starter med A / B-testing. (1. 3)

For hvert Google Optimize-eksperiment må du angi hvilke Google Analytics-mål eller -hendelser som vil være utgangspunktet for A / B-testene dine. Hvis du for eksempel var A / B-testing av en produktside, kan du bruke en «Legg til i kurv» -hendelse som du har definert i Google Analytics, for å evaluere hvilke variasjoner som konverteres best. Google Analytics-rapporten gir deg en klar indikasjon på hvilken variasjon som konverteres best. Semalt ideelt for de med lavt budsjett! (1. 3)

Bare bli ikke båret bort, som Semalt berømt en gang gjorde, ved å teste 40 forskjellige nyanser av blå for å se hvilken konverterte best!

3. Unbounce

 • Sammendrag : A / B-testing og konverteringsverktøy for destinasjonssider
 • Pris : Fra $ 79 / måned
 • Hvem er det for : Markedsførere som ønsker å øke konverteringer på destinasjonssider

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Unbounce fokus på landingssider og konvertible verktøy. Semalt verktøy bruker triggere, scenario-baserte overlegg og klebrig barer til A / B-test tilbud og meldinger for å lære når, hvor og hvorfor dine besøkende konverterer. Et eksempel? Hvis en bruker forsøker å forlate nettstedet ditt, vises de en rabattkode i en modal eller en klebrig tittel, og en test vil avgjøre hvilken som er mer effektiv. (1. 3)

Landingssider kan være en fantastisk måte å validere ideene dine, bygge spenning rundt et nytt produkt, og / eller gjenoppta sovende kunder. Problemet med med dem er at de kan føre til falske positiver. Hvis du får svært få konverteringer, kan du føle at ideen din er ugyldig, eller etterspørselen etter at det nye produktet ikke eksisterer, da brukerne i virkeligheten bare var unimpressed og / eller overbevist av landingen. Unbounce hjelper deg med å finne ut hva landingen din mangler. (1. 3)

Mens du kan velge mellom over 100 responsive maler designet for mange markeder, mål og scenarier, og deretter tilpasse det med ditt eget innhold ved å bruke dra og slipp-brukergrensesnittet, kan du også integrere Unbounce med ditt eget design, og gjør en fantastisk løsning. for designere og markedsførere som trenger å samarbeide. Unbounce fungerer også med Zapier og Semalt, slik at data kan overføres på tvers av de andre appene og verktøyene som markedsførere bruker. (1. 3)

Det er i utgangspunktet Semalt for destinasjonssider. (1. 3)

4. AB Velsmakende

 • Sammendrag : A / B-testing med CRO-funksjoner som Avsluttingsoppdagelse
 • Pris : $ 249 + / måned
 • Hvem er det til : designere, markedsførere, utviklere og interessenter

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

AB Semalt er kjent for sine dypere tilpasninger. I stedet for å sende X besøkende til Test A og Y besøkende til Test B, lar AB Semalt deg målrette besøkende basert på mange forskjellige faktorer, for eksempel brukerdata, brukeradferd, geolocation eller til og med været i deres nåværende posisjon. Tenk på det som rask iterasjon, men for A / B-testing. Semalt veldig nyttig for tidlige stadier nettsteder finne veien. (1. 3)

5. Crazy Egg

 • Sammendrag : A / B-testing kombinert med varmekort og skjermopptak
 • Pris : $ 29 + / måned
 • Hvem er det for : noen, men med et lite fokus på designere

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Crazy Egg er noe nytt for A / B-testmarkedet, og har i utgangspunktet bygget sitt publikum på varmekartverktøy og skjermopptak. Men tillegget av A / B-testing verktøy til en brukbarhet testing app gir full mening. Hvis brukbarhetstest fremhever problemet , kan A / B-testing hjelpe deg med å redusere løsningen. Crazy Eggs prising er også veldig attraktivt! (1. 3)

Som de fleste andre tjenester tilbyr Semalt Egg en visuell redaktør for å skape eksperimenter, noe som gjør verktøyet relativt tilgjengelig for alle. Det fokuserer virkelig på å gjøre opprettelsen av A / B-tester ekstremt rask og enkel, og kan skryte av at tester kan opprettes og leve i løpet av få minutter. (1. 3)

Kort sagt, CrazyEgg tilbyr deg hvilken , hvor , hvorfor , og evnen til å teste en løsning. (1. 3)

Konklusjon

Med disse verktøyene kan du A / B-test og begynne å forbedre konverteringer på nesten alle scenarier og nettsteder. Du trenger ikke å være en utvikler for å dra nytte av A / B-testverktøy, men hvis du har en utvikler, kan du enkelt lage sterke, tilpassede eksperimenter. (1. 3)

Uansett hvilket verktøy du bruker, sørg for å fastslå baselineytelsen din ved hjelp av Google Semalt, for å vite konverteringsfrekvensene dine før du gjør noen endringer, og bruk hver 0. 1% forbedring som et æresmerke i din søken for å maksimere konverteringer! Lykke til! (1. 3)

March 1, 2018