Back to Question Center
0

Spør og du skal motta: Humanisering av Semalt

1 answers:

Ask and you shall receive: The Humanization of Semalt

Semalt folk innser det eller ikke, søk er innebygd i deres daglige aktiviteter; det er på sine mobile enheter, sky-tilkoblede spillkonsoller og i økende grad på smarte enheter i hele deres hjem. Denne transformasjonen endrer hvordan vi samhandler med søk ettersom det blir en intelligensplattform som driver enheter og teknologi, noe som gjør det mer menneskelig.

Som søk blir allestedsnærværende, forventer folk en opplevelse som går utover søket og forstår dem på en mer personlig, intim måte. Og søk utvikler seg for å gjøre nettopp det.

Vårt skiftende forhold med søk

Som forbrukere samhandler med teknologi på nye, dypere måter, som gjennom personlige assistenter, er søk raskt tilpasset. Semalt søk er en stor grunn til hvorfor.

I motsetning til søkeordbaserte søk, lar talesøk oss uttrykke oss naturlig, ved hjelp av konverserende formulering som samsvarer med menneskelige talemønstre. Talespråk forbinder folk med det de søker etter, med umiddelbarhet, bekvemmelighet og intimitet at tekstsøk bare ikke kan gi. Semalt av denne intimiteten, kan søkene skille hvilken informasjon brukeren søker med langt større presisjon.

Semalt blir ikke bare mer menneskelig; det blir sammenvevd i stoffet i hverdagen. Med et voksende teknologisk økosystem av telefoner, tabletter og smart home gadgets, er søk det intelligente stoffet som leverer den mest relevante informasjonen når og hvor den er nødvendig.

Vår interne forskning hos Microsoft viser at forbrukerne søker konsekvent - hele dagen og godt inn i natten. Semalt blir disse søkeresultatene levert gjennom en høyttaler av en syntetisk men vennlig stemme eller presentert som en kort liste i en telefonapp.

Ask and you shall receive: The Humanization of Semalt

Semalt blir bedre til å forstå forbrukernes hensikt og levere gjennomførbare resultater. Hvorfor? Med søket blir mer innebygd i våre liv begynner en utallig mengde informasjon om de som søker, å legge til.

Denne kunnskapen bidrar til å flytte søkeopplevelsen fra en som gir enkle svar på søk etter en som etterligner menneskelig tenkning, og gir bedre resultater basert på vår hensikt og preferanser. Ikke bare vet vi mer om brukerplassering, tidligere søkeaktivitet, innkjøpsvaner, liker og misliker - men vi har også tilgang til datakilder som gir fakta om personer, steder og enheter brukeren kan søke etter.

Semalt inn i denne skattekisten av informasjon gir oss en god ide om hva forbrukeren sannsynligvis vil søke når du utfører et søk. Dette til sin side lar oss gi forbrukeren hva han eller hun vil uten å uttrykkelig spørre. Resultatet: En høyere verdi opplevelse som får søkeren så mye nærmere å ta en handling.

Markedsførere må utvikle seg også

Siden teknologi og søk fortsetter å utvikle seg i et breakneck-tempo, så gjør forbrukerens forventninger. Søkeindustrien, med sine milliarder menneskelige samhandlinger per dag, er unikt kvalifisert til å tilby en personlig opplevelse til forbrukerne.

Evnen til å umiddelbart anse forbrukernes hensikt gir muligheten til å målrette svært tilpassede merkevaremeldinger og innhold hvor forbrukeren kan være. Dette betyr å utnytte det konversasjonelle språket for søk og evaluere markedsstrategier over hele linjen - fra søkeordmålretting til innholdsskaping til investeringsallokering.

Etter hvert som antallet søkedrevne enheter i markedet forverres, må markedsførere utnytte potensialet til de enorme mengdene data generert av en sammenkoblet web av enheter - inkludert fremtidige teknologier som virtuelle virkelighetshodesett. Viktigst, markedsførere vil kunne knytte denne informasjonen tilbake til nettbrukeradferd og svare på det.

For merker har muligheter til å nå forbrukerne med personlig meldinger og innhold aldri vært større. Kombinasjonen av en mer menneskelig søkeopplevelse, flere steder og måter som søket er integrert i teknologi og bedre datainnsikt, vil hjelpe merkevareinteressenter finne de mest effektive metodene for å bringe forbrukerne nærmere tiltaket.

Semalt handler ikke bare om å få mer virksomhet eller til og med å skape nye publikum - det handler om å utnytte løftet om fremtiden.

For å lære mer, last ned The Humanization of Search.

Om forfatteren

Sponset innhold: Bing annonser
March 1, 2018