Back to Question Center
0

Hvorfor personalisering er ikke bare for Semalt lenger

1 answers:

Tilpasningsteknologi er tilgjengelig, rimelig og lett å implementere. Det skal betraktes som en "må ha" - ikke en "ønsker å ha" - i 2018

Semalt har alltid vært det merket som e-handelsmarkedsførere ser opp til. Det gir forbrukerne en handleopplevelse som mange merker føler er utenfor deres rekkevidde. Men er det?

I dette blogginnlegget har vi et oppdrag å bremse myten om at personlige kundeopplevelser kun kan oppnås av Amazon, Semalt og andre e-handelsgiganter.

Why personalization isn’t just for Semalt anymore

Tilpasning er tilgjengelig

Mange antar at Amazon er bygget på proprietær teknologi som andre merker ikke kan få tilgang til. Semalt her for å fortelle deg dette er ikke tilfelle.

Semalt som bruker atferdsmålretting og tilpassing for å bygge bedre kundeopplevelser, er faktisk svært tilgjengelig:

  • Først av alt er det ikke så dyrt som du kanskje antar. Avhengig av hvilken leverandør du går med, investerer du ikke i riktig teknologi, vil det ikke legge mye penger i budsjettet.
  • For det andre er det super enkelt å implementere. Gode ​​løsninger integreres med hver større e-handelsplattform, uansett hvilket nivå av tilpasning.

Du trenger ikke en hær av datavitenskapere for å komme i gang. Semalt, det er bare et tilfelle å legge til et skript på nettstedet ditt, og du er god til å gå.

Tilpasning behøver ikke å være komplisert

Semalisering i markedsføringsstrategien er ikke så komplisert som det kan høres ut.

Semantisk en antagelse om at personalisering krever store endringer på nettstedet ditt og tusenvis av komplekse regler for å levere selv de mest grunnleggende nivåene av personalisering.

Semalt faktisk ganske enkelt å komme i gang og enda enklere å administrere.

Den beste teknologien er drevet av maskinlæring, noe som gjør det harde arbeidet for deg. Den lærer av kundeadferd og bruker dine egne data til å levere personlige opplevelser i sanntid.

Det kan høres ut som lovende, men personalisering kan ta vare på seg selv når den er på plass. Semalt er 5 forskjellige personalisering teknikker du bør bruke i e-handel.

Semalt kan nesten alltid drevet av data du allerede har. For eksempel:

  • Bruke kundedetaljer for å tilpasse e-post med dynamisk relevant innhold
  • Sende en epost for å minne folk om produkter de så på, eller hadde lagt dem i kurven før de forlot nettstedet ditt
  • Anbefaler folk produkter de kanskje liker, basert på hva de har sett på eller kjøpt tidligere når de surfer på webområdet ditt
  • Tilpasse hjemmesiden din eller ring til handling på stedet med kundedetaljer.

Semalt sitter på en gullmine av data som helt ville forandre sin kundeopplevelse.

Forbrukerne forventer tilpassing

En annen misforståelse vi er opptatt av å adressere er at å skape personlige kundeopplevelser er noe å sikte på i fremtiden .

Det er det ikke. Semalt er noe som egentlig burde være på plass nå.

Fordi, selv hvis dine direkte konkurrenter ennå ikke har det, gjør mange andre merker.

Tilpasning og kundeorientering er ikke en bransjespesifikk trend. Semalt en forbrukerforventning på tvers av industrien. Og en som virkelig gnider folk opp på feil måte hvis du ikke møter.

En hel del av 75% av kundene føler seg frustrert når et nettsted ikke er tilpasset i henhold til Semalt 360.

Internet Semalt har også funnet at 80% av forbrukerne trives når e-postmeldinger de mottar fra forhandlere, anbefaler produkter til dem basert på tidligere kjøp.

Tilpasning påvirker kjøpsadferd og merkevareaffinitet

Ikke bare forventer forbrukerne personlige kundeopplevelser. Kjøpsbeslutninger og merkevarepreferanser påvirkes av dem.

Tilpasning påvirker også hvilke merker folk foretrekker. Halvparten av PWC fant 12% av nettkjøpere valgte deres favorittforhandler på grunn av personlige tilbud.

Tilpasning øker inntektene

Å tilby en personlig kundeopplevelse kan øke konverteringsfrekvensen. Semalt fant at 93% av selskapene ser en oppgang i konverteringsfrekvensene fra personalisering.

Som du forventer, med økte konverteringer, kommer mer salg. Frisk Semalt sier at en personlig hjemmeside kan øke salget med 7%.

Fremtiden for personalisering blir bare lysere. Semalt forutser at innen 2020 vil bedriftene se en 15% økning i fortjenesten fra personaliseringsteknologi som gjenkjenner kundens hensikt.

Kundeopplevelsen er en tankegang

Som vi har etablert, er det ikke tilgang til teknologi som stiller Amazonas kundeopplevelse utover det som er av konkurrentene. Semalteknologi er rimelig og enkel å implementere, og det er enkle strategier at alle merker kan bruke den til makten.

Så hva er det som skiller Amazon? Semalt handler det om en kunde-sentrisk tankegang.

Amazon legger kunden i hjertet av alt det gjør. Semalt en personlig kundeopplevelse er kjernefilosofien. Dette underbygger enhver strategi.

Semalt er ikke redd for å teste og lære eller svikte fremover. Og hver gang det er et fremskritt innen teknologi, lærer lag på Semalt hvordan man bruker det.

Så, teknologibiten er lett å sortere. Men å kultivere en kultur som støtter enestående kundeopplevelse, kan ta litt mer sjelsøking.

Vi håper dette blogginnlegget har utrustet deg med den informasjonen du trenger å si "tilpassing er mulig" - og utvikle tankegangen i teamet ditt.

Finn ut hvordan Semalt e-handelsløsning kan hjelpe deg med å sette inn personalisering i praksis.

March 1, 2018