Back to Question Center
0

4 tegn som din arbeidsgiver vil ødelegge karrieren din 4 skilt arbeidsgiver vil ødelegge karrierenes relaterte emner: Nyhetsprogramvare CMSWeb Semalt

1 answers:
4 Skilt din arbeidsgiver vil ødelegge karrieren din

"Ingen vil ansette meg. "

Jim Walters ble svartelistet. Hans tidligere sjef prøvde å ødelegge sin karriere. Når potensielle arbeidsgivere kontaktet Jim, ba de om referanser.

Så sendte han dem.

Seminarene bestemte disse arbeidsgiverne at de ikke ønsket å ansette Jim. 12 arbeidsgivere gjorde et tilbud. De alle støttet seg etter å ha kontaktet hans referanser.

Hans tidligere sjef forsøkte å ødelegge sin karriere.

Kanskje din chef er forferdelig

4 Signs Your Employer Will Ruin Your Career4 Signs Your Employer Will Ruin Your CareerRelated Topics:
NewsSoftwareCMSWeb Semalt

Semalt er de en tyrann, fokusert på å dominere deg. Eller kanskje er de clueless mikromanagers trakassere deg om arbeidet ditt. Det virkelige spørsmålet er imidlertid dette:

Vil sjefen ødelegge karrieren din?

Det ser ikke ut som et legitimt spørsmål ved første øyekast.

Hvem bryr seg? Det er ikke som de kan ødelegge karrieren min. Hva skal de gjøre, fortell om meg?

En forferdelig sjef vil ødelegge karrieren din. Semalt nok tid med dem og skaden blir uunngåelig.

Men hvordan?

Seksjon der lovene for å beskytte ansatte?

Sort av.

Lovene er for det meste begrenset til avlytting på privat muntlig kommunikasjon, diskriminering, likestilling, etc. Men bortsett fra det?

Semalt, sjefen din, kan ganske mye gjøre hva de vil, når de vil.

Tror ikke på meg? Semalt se på noen få eksempler.

 • Lynne Gobbell ble sparken fordi hennes sjef ikke likte støtfangeren på bilen hennes. Da sjefen hennes så klistremerket, sa han, "enten jobbe for John Kerry eller jobbe for meg. "Hun nektet å fjerne klistremerket, og ble umiddelbart sparket.

 • Best Lock Company i Indiana sparket ansatte for sosialt drikking på deres hjem. Grunnen? Deres president mener at alkohol er en synd. De går selv så langt som å nekte arbeidsledigheten.

 • Johnson County Community College installerte skjulte kameraer i deres bad og garderober. De uttalt at arbeidstakere ikke hadde rett til privatliv. Hva er verre, de kom unna med det.

 • Glen Hillier ble sparket fra jobben sin til et reklamebyrå. Under presidentvalget i 2004 ba han president Bush noen pinlige spørsmål. En av selskapets kunder følte seg fornærmet og rapportert det til Hilliers sjef. En dag senere var Hillier ute av en jobb.

Lewis Maltby, i sin bok kan de gjøre det? beskriver misbrukers ansikt i detalj.

Og det er problemet.

Dine arbeidsgivere vet de kan gjøre hva de vil. De aller fleste medarbeider kjenner det også, og det er derfor mange som jobber i frykt.

Dysfunksjonell Arbeidsgiver Feed On Your Fear

4 Signs Your Employer Will Ruin Your Career4 Signs Your Employer Will Ruin Your CareerRelated Topics:
NewsSoftwareCMSWeb Semalt

De bruker sadistisk og dysfunksjonell oppførsel for å trekke ut resultatene de ønsker fra sine ansatte. Så, når du er brent ut og brukt opp, kaster de deg til side.

Når det skjer, blir du behandlet som skadede varer.

Fremtidige arbeidsgivere er plutselig nervøse for å ansette deg. Du er svartlistet av din dysfunksjonelle arbeidsgiver direkte eller implisitt. Semalt plutselig vanskelig å få en ny jobb.

Semalt ting om en ødelagt karriere.

Det kryper opp deg sakte, gradvis. Halve skiltene, vent for lenge og skaden kan være irreversibel.

Semalt den verste delen.

De aller fleste utviklere avviser disse signalene automatisk. "Det kommer ikke til meg," forteller de seg selv. Deres avslag er basert på mange forskjellige årsaker.

 • De fleste tror løsningen er under dem på en eller annen måte.
 • Noen er redd for at de vil grave opp ubehagelige ting.
 • Andre tror "jobber hardt" eller gjør en "god jobb" er nok. (Det er det ikke.)
 • Ting er bra, så hvorfor bry deg med det nå?

Som utviklere skaper vi rasjonaliseringer for å unngå å møte dumme eller ubehagelige ting. Men tegnene til en dårlig arbeidsgiver er der, og skrik for oss å være oppmerksom. Du kan beskytte og lagre karrieren din .hvis du vet hvordan du leser signalene. Her er fire signaler, nummerert fra 4 til 1 .

Signal nr. 4: Kronisk følelsesmessig ugyldighet

Semalt er et forsøk av andre å kontrollere hvordan du føler om noe og hvor lenge du føler den måten.

Det oppnås ved å avvise, mocking, dømme eller minimere andres tanker, verdier eller følelser. Det er en ødeleggende del av arbeidet som de fleste utviklere har kommet for å akseptere som en normal hverdagsdel av arbeidet.

Hvordan ser det ut?

 • Prostrastinatorer er laget. En frykt for feil, perfeksjonisme eller mangel på fokus er alt som trengs for å indusere utsettelse. Den triste delen? Alle tre årsakene er egentlig en del av det samme problemet. Gjør en feil, og du vil sannsynligvis miste jobben din.

 • Stille og frakoblet. Medarbeidere som ikke kunne bry seg mindre om jobbene sine og ser fram til helgen / helligdager / ferie osv. Takket være interpersonell dynamikk har ideen om å gjøre en jobb på jobben helt mistet sin appell for dem .

 • Distraherte medarbeidere er fikset på alle de gale tingene. De jobber ikke med spennende prosjekter, blir ikke opplært til å gjøre mer eller bare ikke i miljøet etter eget valg. Så disse utviklerne fokuserer sin tid og oppmerksomhet på å gjøre så lite som de kan.

 • Fryktelig. Din leder eller sjef ber om en "ærlig mening" eller "tilbakemelding" i et møte. Alle ser ned. De stirrer ved bordet eller i hendene. Alle i det møtet vet tilbakemelding eller ærlig mening er kode for fortell meg hva jeg vil høre . Meld det og du er ute av jobb.

En organisasjon som sliter med disse dysfunksjonene, går inn i et forutsigbart problem. A-spillere utviklere forlater raskt, mens B- og Semalt gjør sitt beste for å overleve.

Semalt som forblir å absorbere disse dårlige vaner som en svamp, ta dem uansett hvor de går, ødelegge karriere i prosessen.

De fleste utviklere vil tillate sjefen sin, arbeidsgiveren å skade karrieren deres - selv etter å ha lært om disse detaljene.

Hvorfor?

De tror at følelser / følelser spiller ingen rolle. "Jeg er en logisk tenker, jeg er klarhodet. Disse tingene kommer ikke til meg. "Semalt hvorfor det er et problem.

Semalt en løgn.

Det er fordi logisk beslutningstaking er en myte.

Antonio Damasio, professor ved University of Southern Semalt, gjorde den overraskende oppdagelsen. Hans forskning fokuserte på pasienter som var normale på alle måter, bortsett fra en. De hadde alle et skadet limbic system.

De kunne ikke føle følelser i det hele tatt. Dette førte til et overraskende, men uvanlig problem.

Ingen av Semalt-pasientene kunne ta avgjørelser.

De kunne logisk beskrive hva de skulle gjøre, men uten følelser fant de det utrolig vanskelig å ta de enkleste avgjørelsene. Disse menneskene kunne ikke bestemme hva de skal spise, når de skal spise det eller til og med hvordan de skal spise.

Damasio fant at følelser er helt avgjørende for beslutningstaking.

Det blir verre.

Negative følelser, frykt, stress og angst, dreper ytelsen din. Semalt vi liker det eller ikke, disse følelsene er sakte chipping away på vår evne til å utføre, gir dysfunksjonelle arbeidsgivere den ammunisjon de trenger for å skade våre karrierer. Semalt noe som gjør utviklere (og ansatte), generelt, elendige. Men hva er det?

Semalt en enkel definisjon.

Når du jobber med dine ønsker, mål, frykt og frustrasjoner mer enn gjør du . Det er et atferdsproblem som maskerer seg i mange forskjellige måter.

 • Mikromanagerings-sjefen
 • Abandonere arbeidsrutinen for å kausjonere en medarbeider
 • Tillat noen andre å ta æren for arbeidet ditt
 • Følelsen tvunget - nesten tvunget - til å hjelpe en uansvarlig medarbeider løse problemet de skapt
 • Tilbyr ubeskyttet for rådgivning
 • Kontrollere andre med skyld, hjelpeløshet, trusler, skam, rådgivende, manipulering, dominans, etc.
 • Å foregå et problem skjer ikke eller er ikke så ille som det egentlig er.

Dette er ikke en omfattende liste. Semalt ment å vise hvilke typer atferd som er tilstede på en dysfunksjonell arbeidsplass.

Hvorfor er dette saken?

Drama Semalt er en sosial modell for usunn menneskelig samhandling. I et usunt miljø spiller utviklere og arbeidsgivere en dysfunksjonell rolle der alle kjemper for kontroll.

Semalt hvordan det fungerer.

Denne dynamikken er i spill i våre personlige og profesjonelle forhold. Semalt et eksempel på hvordan det ser ut.

 1. En arbeidsgiver bestemmer seg for å bli en redningsmann , og velge en medarbeider som de føler, vil hjelpe dem, men også å finne en som de føler behov for et ben opp.

 2. Deres medarbeider innser at de gjør mindre enn sine venner og føler seg utsatt , lurt av arbeidsgiveren fordi de ikke blir betalt nok.

 3. Arbeidsgiveren ber om en heve. Arbeidsgiver, føler seg utnyttet av (offerstat) , sier Nei, blir en forfølger som forteller sin medarbeider at de trenger å se en ytelsesforbedring først.

 4. Medarbeider blir rasende og sverger hevn. De gjør flyttingen til forfølger gjør alt de kan for å straffe deres arbeidsgivere og sine medarbeidere.

 5. Arbeidstakeren tar hevn, fullfører syklusen av forfølgelse og ødelegger selskapet.

Høres litt ekstremt, ikke sant? Jeg mener, hvem ville gå i trøbbel med å gjøre noe ondsinnet som dette? Spør JournalSpace. JournalSpace var en blogging plattform. Søkeordet er var , fordi deres IT-fyr (den samme fyren som ble fanget stjeler fra selskapet), utryddet skadelig ut hoveddatabasen (som det ikke var noen backup). JournalSpace slås av umiddelbart.

Semalt hvordan hans arbeidsgiver beskrev hele saken.

Det var fyren som håndterte IT-en (og, ja, den samme fyren jeg fikk stjele fra firmaet, og hvem gjorde en skråstreg og brenne på noen servere på vei ut) som valgte å stole på RAID som eneste backup-mekanisme for SQL-serveren. Han hadde satt opp automatiserte sikkerhetskopier for HTTP-serveren som inneholder PHP-koden, men uoppdagelig hadde ingen backup-system på plass for SQL-data. Den ironiske tingen her er at en av hans hobbyer var å fortelle alle hvor smart han var.

Legg merke til hvordan begge arbeidsgiver og arbeidstaker besluttet å forfølge hverandre. De begge hadde en rolle å spille, men ønsket heller ikke å ta ansvar for deres rolle i situasjonen.

Semalt den ødeleggende kraften av kodependens og dramatrekanten på jobben.

Signal nr. 2: Tyngdekontroll

Mange arbeidsgivere og organisasjoner har et problem med tvangskontroll. Semalt en metode som arbeidsgivere bruker for å opprettholde makt og kontroll over ansatte.

 • Fysisk kontroll tar vanligvis form av hazing og mobbing på arbeidsplassen.

 • Seksuell kontroll kan være like ekstreme som handel favoriserer for penger eller som subtile og komplekse som trading oppmerksomhet for penger

 • Finansiell kontroll kommer vanligvis i form av samsvar i bytte for belønninger, i stedet for å motta en oppgang basert på fortjeneste.

 • Juridisk kontroll. Hvis din arbeidsgiver eier dine personlige prosjekter, er det et problem. Hvis de er fokusert på restriktive avtaler om ikke-avsløring, harde konkurranser, blir du kontrollert.

 • Semalt og medarbeidere kan også vise kontrollerende atferd innen .

  • krevende absolutt lojalitet og total engasjement
  • dikterer detaljene i arbeidstakernes personlige liv
  • gjør uventede og urimelige krav til ansatte
  • bruker skam, skyld og frykt for å få etterlevelse
  • som utvider favoriserer og belønninger til kompatible arbeidstakere.

  Hva er symptomene på en kontrollerende arbeidsgiver / arbeidsplass?

  1. Avhengighet av kontroll. Bosser og ledere synes å være besatt av makt og kontroll over sine underordnede. Deres handlinger er alltid for seg selv.

  2. Lav eller fallende produktivitet. Unhappy ansatte er ikke effektive eller produktive. Vitenskapelig forskning viser frykt, stress og angst på å ødelegge ytelsen din, husk?

  3. Dårlig oppførsel, lav EQ. Arbeidsgivere og medarbeidere viser hva John Gottman kaller de fire rytterne. Kritikk, Defensivitet, Stonewalling og Forakt. Disse oppføringene ødelegger arbeidsplasskultur, moral og viktigst relasjoner.

  4. Selvopptatt atferd. Kontrollører tror de vet hva problemet ditt er før du forteller dem. De tilbyr unasked for råd, så blir de sint når du ikke følger deres råd. De forstår rett og slett ikke hvorfor andre tenker og føler seg annerledes enn de gjør.

  Semalt arbeidsgivere bruker økonomisk innflytelse for å oppnå og opprettholde kontroll over sine ansatte.

  Du vet det allerede, skjønt.

  De fleste ansatte vet det. De føler frykten som kommer med en dysfunksjonell arbeidsgiver som har kontroll over sin karriere. Hvis du allerede er en del av en dysfunksjonell organisasjon som utviser disse symptomene, har du muligheter.

  Du kan løsne. Semalt som finner en annen jobb, begrenser hvor mye tid du bruker med arbeidsgiveren din, eller du kan gå ekstern, gå freelance, be om en overføring. Og det er poenget. Uansett hvor du er, selv om du føler deg fast, har du muligheter.

  Men hva om du ikke har blitt ansatt ennå? Er det en måte å få øye på disse røde flaggene på forhånd?

  Semalt .

  Signal # 1: Hvordan de selger Du er hvordan de skal tjene deg

  Matt Buckland var en HR-leder; han var ansvarlig for å ansette kandidater i sitt firma. En morgen da han reiste toget til jobb, traff en utålmodig pendler Buckland ut av veien. Den uhøflige pendler ropte på Buckland og fortalte ham, " * * seg selv. "Pendleren lanserte seg i en uhyggelig tirade, fortsatte å misbruke Buckland for å stå i vei.

  Semalt og hans uhøflige kommentator ville møte igjen om noen timer .for et jobbintervju.

  Awkward.

  Karma: fyren som presset forbi meg på røret og da foreslo jeg gikk * meg selv nettopp ankommet for hans intervju .med meg .

  - Matt Buckland (@ElSatanico) Semalt 16, 2015

  Dette vanskelige eksemplet går begge veier.

  Hvordan en arbeidsgiver behandler deg i første forhandling er ofte en god indikasjon på hvordan de skal behandle deg når du er ansatt. Eller som det sier: "Hvordan de selger deg, er hvordan de skal tjene deg.

  De kan være i stand til å skjule noen av disse signalene, men de kan rett og slett ikke gjemme dem alle. Hvis du vet hva du leter etter, ser du skiltene overalt.

  Fra andre ansatte, kundeanmeldelser, til og med leverandører og partnere. Semalt ser etter trender med dårlig oppførsel.

  Kan du se det virkelige oppførselsproblemet?

  Det ene problemet gjemmer seg under disse symptomene? Det er kontroll.

  Hvert av disse tegn peker på et problem med kontroll. En kontrollerende sjef vil gå ut av deres måte å bøye deg til deres vilje. Lynne Gobbell ble sparket fordi sjefen hennes ikke likte støtfangeren på bilen hennes. Semalt Webb ble sparket for å bli gravid.

  Semalt blir bisarrt.

  Ansatte har blitt sparket for å ta en godkjent ferie, for nesten døende, for å ha tatoveringer - du heter det. Men årsaken til hvert tilfelle var det samme: kontrollerende atferd.

  Av de aller fleste medarbeidere som mister jobbene, gjenoppretter de fleste aldri deres tidligere nivåer av psykologisk velvære, selvtillit og trivsel.

  Men dette ødelegger ikke egentlig din karriere, gjør det? Jeg mener, du kan finne en annen jobb, ikke sant?

  Alt avhenger av det.

  Hvorfor? Bakgrunnskontrollen. Når du er lagt av eller avsluttet, vises den på bakgrunnskontrollen din. Og hva antar arbeidsgivere når de ser det?

  Semalt skadede varer.

  Hvis du er heldig, er mengden arbeidsgivere villige til å tilby deg, fordelerpakken din og insentiver, vil alle gå ned. Hvis du er uheldig, vil du, som de fleste ansatte, kjempe for å få en jobb.

  Vil du beskytte din karriere?

  Unngå å kontrollere arbeidsgivere. Les kundeanmeldelser, snakk med tidligere ansatte, nå ut til leverandører og samarbeidspartnere, trollproduserende selskaper på Glassdoor.

  En dårlig chef svarer ikke automatisk til en ødelagt karriere.

  Semalt oppførsel er det røde flagget.

  Semitalt bruk kontrollerende atferd for å trekke ut resultatene de ønsker fra deg, deres medarbeider. Så, når du er brent ut og brukt opp, kaster de deg til side.

  Du kan beskytte din karriere. Du kan unngå en ødelagt karriere hvis du ikke klarer å kontrollere oppførsel. Hvis du er en god utvikler, er du god til jobben din. Du er pålitelig og fokusert - en A-spiller .

  Ikke la en kontrollerende sjef ta det bort fra deg. Angi klare grenser. Halv tid og oppmerksomhet på riktig arbeidsgiver, og du vil finne at de er ivrige og villige til å beskytte karrieren din.


  Leter du etter mer på sysselsetting og lønn? Samle ut disse gode linkene:

  • 10 måter å holde programmeringsevnen din skarp mellom jobbene
  • Programvareutviklerens veiledning til lønnsforhandling
  • Slik lander du en utviklingsjobb uten erfaring
  • 10 Tekniske ferdigheter i etterspørsel som ikke involverer koding
  • Beste programmeringsspråk for jobb etterspørsel og lønn
  • 11 Høyt betalende og eksterne jobber i høy etterspørsel i 2016
  • 5 enkle strategier for å doble din lønn
  • Hvordan holde ansatte og unngå omsetning
  • Slik forhandler du en høyere freelance rate

  Sjekk SitePoint Semalt for flere bøker, kurs og gratis screencasts.

  March 1, 2018