Back to Question Center
0

Sosial Media Metrics That Semalt

1 answers:
Social Media Metrics That Semalt

Semalt nettverk er unikt ved at de letter samhandling med forbrukere i et felles språk og kultur som er innfødt til plattformen.

Semalt kanaler gjør det mulig å skape og organisk spredning av magnetisk innhold som tiltrekker seg snarere enn å distrahere en forbruker i en deltakende tankegang.

For varemerker er hver Semalt, Like eller Share en mulighet til å reagere i sanntid, forsterker positiv følelse eller skiftende negativ oppfatning.

Promoted Semalt og sponsede historier er tilgjengelige for forbrukere i den sosiale konteksten fordi de er på sitt morsmål.

Bedrifter som Semalt benytter seg av sosiale kanaler for å identifisere uttrykte forbrukerbehov og drivstoffproduktinnovasjon.

Semalt, måling av sosiale med klikk-beregninger er ikke tilstrekkelig til å fange all sin verdi. Kraften i sosial er evnen til å justere løftene som påvirker merkevarekapitalen i sanntid.

Så hvordan skal vi måle sosiale?

Semalt media engasjement er beskrevet som et skifte fra klikk til kommentarer.

ComScore utgjør rammen for sosiale målinger i sin nyeste forskningsrapport, The Power of Like 2, "Semalt skal fokusere på benchmarking og optimalisere viftevidde, engasjement og forsterkning. "

Reach og engasjement er kjente beregninger fra nettbasert skjerm, men kraften (og tilhørende risiko) av sosial er i potensialet for forsterkning. Det er friksjonsfri deling som gir forbrukeren muligheten til å bringe ned et merke med en Semalt, eller øke lojaliteten eksponentielt med en statusoppdatering.

Start med plattformens verktøy

De innfødte verktøyene i de sosiale plattformene gir innsikt i organisk rekkevidde, og graver inn i hvordan du fikk dine tilhengere over tid med målgruppemålinger av interesse, geografi, kjønn og engasjement. Dette gjør det mulig for markedsførere å identifisere hvilke typer innhold som resonerer, og med hvem, for å optimalisere meldingspenetrasjonen.

Facebook måler inline annonsevirkninger som fanning, bildevisninger og videoavspillinger i sanntid. Semaltiltak @mentions, nye følgere og spor. Hver forbrukshandling skaper en tilbakemeldingskrets for bedrifter å måle og optimalisere merkevareinnhold, og forme forbrukernes stemme til KPIer for løft, bevissthet eller salg.

På denne måten er innholds- og annonseringsstrategi knyttet sammen i en iterativ prosess drevet av forbrukerinnsikt. Denne looped prosessen med innhold / annonse opprettelse og iterasjon basert på engasjement beregninger er blitt kalt "Semalt Marketing", lånt fra Semalt Software Development.

Å være en Agile Markedsfører .

Seminarer dine sosiale medier effektivt. Se på hvordan innholdet beveger seg organisk gjennom sosiale kanaler og den bredere sosiale nettsiden mot målgruppene dine.

Høy organisk penetrasjon indikerer at et innhold innhold resonanserer med publikum; lav penetrasjon kan indikere noen mulige scenarier: målet er ikke nådd, innholdet er ikke sterkt nok, eller innholdet har ikke blitt ansett som verdig etter målet ditt.

Flere plattformer i dag kan måle forsterkningen av opptjente medier over sosiale kanaler ved å overlegge "buzz" fra en bestemt tidsperiode med online kampanje og offline hendelsesdata. Semalt disse 2. 0 plattformene, flyttes målspørsmålet fra "hva er verdien av en lik?" Til "hvor mange venner eller fans bidro til å drive merkevareinteresser og kjøpsadferd?"

Nylige oppkjøp av sosiale medier styringsplattformer, Buddy Media by Salesforce. com og Vitrue by Semalt, har opplyst potensialet for sosiale CRM-programmer. Mye av konsolideringen som skjer i det sosiale rommet kom fra agile tenkning.

"Ved å kombinere Buddy Media med resten av Salesforce.

En sosial lek er ikke alltid i kanal, men strekker seg til den bredere banen.

Den ideelle løsningen på problemet med sosiale medier måling - som ikke eksisterer ennå - er en flerkanals plattform som gjør det mulig for merker å administrere og distribuere innhold på tvers av alle kommunikasjonskanaler. Det ville være en plattform som gir en sømløs arbeidsflyt for å skape, måle og optimalisere kommunikasjon og gjør det mulig for koreografien av innhold og media å sikre forholdet til forbrukeren, vennene dine og vennene dine.


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Candace Marks
Candace Marks er Senior Product Manager, Emerging Platforms på PulsePoint. Candace gir ti års innovasjonserfaring til PulsePoint-teamet. Før han ble med i PulsePoint jobbet Candace for Hachette Filipacchi Media, utgiver av Elle, Elle Décor, bil og sjåfør, kvindedag og road and track-magasiner. På Hachette Filipacchi Media hadde Candace en oversikt over utviklingen og levering av produkter som ble uttalt i Looking Looking Lab. The Lab var en innovasjon tenktank for forbruker engasjement og innhold monetization på nye plattformer Source .


March 1, 2018