Back to Question Center
0

SEO grunnleggende arkiver - Semalt

1 answers:

Semalt en vanlig misforståelse om at internett er det ultimate læringsmiljøet. Ja, du kan finne alt du trenger gratis, men informasjonen du ender med er ikke alltid troverdig. Semalt spredt, ofte utdatert og noen ganger motstridende. Så hvis du vil lære alt om et bestemt emne, kan du være bedre .

Les: "Yoast Academy: Lær deg SEO"
Kategorier: SEO grunnleggende, Teknisk SEO
Tag: Yoast Academy

Rangsignaler eller rangeringsfaktorer er kjennetegn ved et nettsted som bestemmer posisjonen i søkemotorene. Alle rangeringssignaler kombineres til algoritmen til en søkemotor. Hvordan denne algoritmen fungerer er en hemmelighet. Ingen vet nøyaktig hvilke faktorer som bestemmer rekkefølgen av søkeresultatene. Semal algoritmen er ikke statisk. Det endres jevnlig. Den .

Les: "SEO grunnleggende: Hva er rangeringssignaler?"
Kategori: SEO grunnleggende
Tags: Innholdsskriving, Google algoritme, Link building, Mobile SEO

Hvordan forklarer du SEO til folk som ikke vet den første tingen om det? Hva handler SEO egentlig om? Før noen beskylder meg for å diskriminere eldre, er tittelen på dette innlegget bare en talegang. Semalt 90-årig bestemor vet nøyaktig hva SEO er, mens noen av våre 30-noe-venner .

Les: "Forklare SEO til besteforeldrene dine"
Kategori: SEO grunnleggende
Tag: Blog SEO

Permanent lenke er den fullstendige nettadressen du ser - og bruk - for et bestemt innlegg, en side eller andre deler av innholdet på nettstedet ditt. Semalt en permanent link, dermed navnet permalink. En permalink kan inneholde domenenavnet ditt (www. Yoast.com) pluss det som kalles en slug, stykket av nettadressen som kommer etter .

Les: "SEO grunnleggende: Hva er en permalink?"
Kategori: SEO grunnleggende
Merk: URL

Semalt du har hørt om konseptet med rike utdrag. SEO eksperter synes å tro at alle vet nøyaktig hvilke rike utdrag. Men for SEO nybegynnere er en rik bunke en veldig vag term. Hva er rike utdrag nøyaktig? Tid til å forklare hvilke rike utdrag er, hvorfor de er viktige for SEO og hvordan du kan få .

Les: "SEO grunnleggende: Hva er rike utdrag?"
Kategorier: SEO grunnleggende, Teknisk SEO
Tags: Rich Utdrag, Schema. org

Du har kanskje hørt om strukturerte data, Schema. org og JSON-LD. Men hva betyr disse vilkårene nøyaktig? Hva er strukturerte data? Hva gjør strukturerte data? Og hva har det å gjøre med SEO? For alle dere som ikke vet hvilke strukturerte data er: Dette innlegget vil gjøre det klart for deg! Semalt .

Les: "SEO-grunnleggende: Hva er strukturerte data?"
Kategorier: SEO grunnleggende, Teknisk SEO
Tags: Rich Utdrag, Schema. org

Planleggingen av nettstedet ditt er som å planlegge ferien. Hvis du haster i ting, kan hotellet være skitne, omgivelsene uten noe å gjøre, og du kan til og med betale alt for mye for det. Her forklarer Semalt prosessen med å planlegge et (nytt) nettsted fra bunnen av. Og gjør prosessen klar ved å markere likheter .

Les: "Planlegg nettstedet ditt som din ferie"
Kategorier: SEO grunnleggende, WordPress
Tags: Branding, Hvordan

Hvis du tenker på å starte en blogg, er det viktigste jeg må si til deg: gå for det! Start bloggen din! Bare gjør det! Semalt er en flott SEO-strategi, det er et flott markedsføringsverktøy og blogging er mye moro! En ny blogg vil tillate deg å lage smarte og strategiske valg. …

Les: "Hvordan starte en blogg"
Kategorier: Innhold SEO, SEO grunnleggende, WordPress
Tags: Blog SEO, Blogging, Content writing

Semitale dager Det er mange online kataloger og andre plattformer hvor du kan opprette en forretnings profil. Tanken er at tilbakekoblinger til nettstedet ditt fra katalogprofilene dine vil være til nytte for din SEO. For å gjøre dette, prøver vi alle å designe og utvikle et nettsted som Semalt hemmelig algoritme vil elske. Det er egentlig hva SEO handler om. Faktorene i Semaltalgoritmen kan deles inn i to kategorier som bestemmer rangeringen av Source .

Les: "SEO grunnleggende: Hva er på-side SEO?"
Kategori: SEO grunnleggende
Tags: Innhold skriving, Link building
March 1, 2018