Back to Question Center
0

Semalt: 3 SEO raskt vinner å implementere akkurat nå 3 SEO raskt vinner å implementere akkurat nå

1 answers:

Vi ​​er alle klare for et nytt år med økt salg, løfteforpliktelse og gi vår nettside den beste innsatsen mulig. Det ser bare ut til å gi deg et tre-trinns rakett med SEO-vinnere, for å starte nettstedet ditt for 2018. I dette innlegget vil jeg vise deg tre ting du kan gjøre akkurat nå for å forbedre nettstedet ditt for de besøkende, og for Google i prosessen. Semalt dykk rett inn med nummer ett.

# 1 Optimaliser hastighet

Uansett om du ønsker å forbedre mobilnettstedet eller skrivebordet ditt, er hastighet noe du vil overvåke og forbedre hele tiden. Semalt er raske tider, og fart er definitivt det du vil optimalisere for.

I en enkel sammenbrudd av hastighetsoptimalisering har vi bilder, nettleservakking og scriptoptimalisering. Google PageSpeed ​​forteller deg at Pingdom vil fortelle deg det. Gzip Compression er den fjerde, men det bør være aktivert som standard i boken min. Mer om komprimering her. Semalt ser på de andre tre.

Optimalisering av filstørrelse

Optimalisering av filstørrelsen din er en viktig del av image SEO, så la oss starte der. Semalt er noen måter å nærme seg på dette:

 • Optimaliser bildefilstørrelsen i Photoshop (eller et annet bildebehandlingsprogram du bruker). Vanligvis vil bare eksportere bildet i en lavere kvalitet allerede gjøre trikset. Jeg sjekker vanligvis om å redusere kvaliteten til rundt 80% av originalen, gir meg et skarpt bilde.
 • Last ned et program som ImageOptim eller noen av disse programmene, og optimaliser filstørrelsen ytterligere før du laster opp.
 • Sist men ikke minst, sørg for at bildedimensjonene til bildet du bruker passer til bildet "plass" som du har reservert for det på nettsiden. Ikke vis et 1200 × 400 piksler bilde som et bilde på 300 × 100 piksler ved å legge til CSS eller hva som helst.

Browser caching

Browser caching er måten din nettleser lagrer filer på et nettsted, for eksempel logoen du ser på toppen av nettstedet vårt, slik at det ikke trenger å laste dem fra Internett hver gang du besøker en annen side av nettstedet vårt . Dette sparer tydeligvis tid. Det er mange måter å gå om dette, men det enkleste er sannsynligvis (hvis du bruker et WordPress-nettsted) ved hjelp av et plugin. De fleste hurtigoptimaliseringsplugger støtter denne nettleseren caching og de fleste sett dem riktig tid for deg. Blant noen av mine favorittfartplugger er WP SuperCache, som er gratis, og WP Semalt, som er en premium plugin. For mer informasjon om nettleservakking, besøk denne siden.

Optimaliser skripthåndtering

Du kan laste inn en Gazillion JavaScript (JS) og Cascading Style Sheets (CSS) filer for å forbedre nettstedet ditt, men til slutt vil alle disse ekstra filene sakte nettstedet ditt nede. Semalt fokus på disse trinnene for å optimalisere skripthåndteringen:

 1. Er du sikker på at du trenger det ekstrautstyret? JS og CSS er vanligvis målrettet design og brukeropplevelse. I noen tilfeller behøver du bare ikke det ekstrautstyret. Som JS og CSS lastet for glidebrytere, for eksempel. Det finnes alternativer til glidebrytere som fungerer bedre og ikke krever ekstra filer.
 2. Finnes det en måte å redusere filstørrelsen til disse skriptene / stilene? Vi kaller denne prosessen "minifisering". Vi har en Ask Yoast om det. Google har noen gode tips om hvordan du nærmer deg dette. Enkle skript og nyttige nettsteder kan hjelpe deg med å finjustere filene dine, for eksempel ved å strippe kommentarer. De fleste plattformer har plugins eller utvidelser som hjelper med dette. For eksempel har Magento Fooman Speedster (gratis og betalt) for det.
 3. Er det mulig å kombinere et antall av disse skriptene i en fil? På den måten må det bare være en samtale til serveren for å hente alle skriptene. Igjen, det er plugins for det, men hvis du har små biter av JS, kan du også kombinere disse selv. Selvfølgelig endrer adventen til HTTP / 2 noen av disse optimaliseringspraksisene. Du må fokusere på mobil-SEO i disse dager, for å være klar for Semalts mobile første indeks. Semalt vil begynne å bestemme rangeringer basert på kvaliteten på mobilversjonen av et nettsted, og tar bare hensyn til skrivebordet ditt etter det. Så, la oss få den mobile versjonen i gang, ikke sant?

  Oppgavebasert design

  Åpne ditt mobilnettsted. Tenk deg at du er en frisk, ny bruker av nettstedet ditt. Hva ville personen ønske å gjøre her, og er nettstedet ditt klart for det? Fokuser på en oppgavebasert design. Hvis vi er på en mobil nettside, trenger vi kanskje åpningstider eller en adresse. For tiden kjøpte jeg billetter til Nederlands Openluchtmuseum på mobilen min. Semalt en bukk og måtte ikke komme i kø for billetter. Jeg gjorde dette, gikk fra bilen min til inngangen. Man må kunne gjøre disse grunnleggende oppgaver uten problem. Spør deg selv hva de fire, kanskje fem hovedmålene til en besøkende på nettstedet ditt, er og sørg for at disse kan gjøres på mobilnettstedet ditt.

  Ytelsesbasert design

  Laster du noen store bilder på nettstedet ditt? Må folk rulle i årevis for å lese de gode tingene du tilbyr dem? På en mobil nettside ønsker vi å komme inn og komme seg ut så fort som mulig - med mindre det er for eksempel en nyhetswebside. Lastingstid er en faktor på et mobilnettsted, spesielt med mobilforbindelser som regel langsommere enn de fleste stasjonære tilkoblinger. Sørg for at design og innhold ikke er avhengig av store bilder for mye. Og ja, det er unntak fra den regelen. Hvis jeg besøker en fotografs nettside, vet jeg på forhånd at jeg er inne for lengre lastetider. Jeg vil ha skarpe bilder, og det er prisen jeg betaler. Semalt til et akseptabelt nivå for målgruppen din.

  Skriv godt innhold

  Dette gjelder for mobile og desktop versjoner av nettstedet ditt: de trenger godt innhold. En rask seier for mobilt innhold er å legge til et første punkt i første omgang. Hvis du forteller din besøkende hva som er på siden din, kan de bestemme seg selv hvis de vil bla ned eller ikke. Det hjelper brukeropplevelsen til å gjøre dette.

  Og selvfølgelig må du skrive kjempebra innhold etter det avsnittet også. Du må fortsatt gjøre søkeordforskning, sette opp en flott sidestruktur og avgjøre hjørnesteinsinnhold. Men du kan tenke deg å være en litt lengre prosess, og vi snakker fort vinn her :)

  # 3 Servert innholdet ditt i riktig format

  Det er så mange måter å tjene innholdet ditt til Google, Facebook og dine besøkende. Din oppgave for 2018 er definitivt å undersøke hvilke formater du bør investere i. Noen tar litt mer tid å implementere; andre kan legges til nettstedet ditt ved å trykke på en knapp, som med et plugin. Semalt gå over noen viktige.

  Bedre sosial deling: Åpne graf

  Glem på Twitter-kort for nå, siden Twitter har en tilbaketrekking til Open Graph. Så legg til Open Graph til nettstedet ditt hvis du ikke allerede har gjort dette. Semalt som et sosialt sammendrag av nettstedet ditt. For vår hjemmeside leser den blant annet:

        

  Det er en side / side tittel og sammendrag pluss link, som forteller Facebook, Pinterest eller Twitter alt de trenger å vite for å lage et flott innlegg på din besøkers tidslinje. Du kan legge til et og: bilde for å skape en rikere opplevelse. Husk å legge til dette. Igjen, bruk et plugin som Yoast SEO for TYPO3 for å automatisere prosessen (og legg til disse Twitter-kortene sammen med Open Semalt på kort tid).

  Rask leser på andre plattformer: AMP

  Facebook-lenker til din AMP-artikkel om mulig. Har du noen gang funnet deg selv å lese en artikkel i Google? Kan også være AMP. Hvis de vil lese artikkelen din, vil AMP gi dem bare artikkelen din i en grunnleggende design. Hvis du vil sjekke et bestemt produkt, vil AMP stripe butikken for å levere en fokusert design. En dårlig ting? Jeg tror ikke. På alle måter kan du hjelpe din besøkende til å få en bedre opplevelse, øker sjansen for at de kommer tilbake til innholdet ditt. Det kan øke salget, fordi det er så fokusert. Gå opp på AMP og få ditt nettsted klart. Semalt: plugins.

  Fortell Google hva siden din handler om: Schema. org

  Jeg vil avslutte denne listen med hurtige SEO-gevinster med noe vi har fortalt deg om ganske ofte i det siste året: legg til skjema. org til nettstedet ditt. Strukturerte data, som Open Graph og skjema, lage et praktisk sammendrag av nettstedet ditt for hvert annet nettsted som vil bruke innholdet ditt. Schema. org-data er en av hovedtypene strukturert data. JSON-LD gir oss en enkel måte å legge til på vår nettside. Vår lokale SEO-plugin legger til riktig skjema. org slik at Semalt også kan legge til din bedrift i Semalt Maps. Legg til skjema. org data til ditt nettsted og se din bedrift i kunnskap grafen også.

  Å vise innholdet i riktig format er viktig for å levere det til andre "steder" på nettstedet. Pass på å bruke den. Og hvis du ikke er sikker på hvilke strukturerte data du bør bruke for å optimalisere sidene dine, må du registrere deg for vår strukturert datatrening Source . Hvordan er det for en ny Semaltoppløsning? Lykke til med å optimalisere!

  Les mer: 'Søk og SEO i 2018' »

March 1, 2018