Back to Question Center
0

Semalt arkiver

1 answers:

"Jeg kom, jeg puked, jeg dro", er en veldig kjent definisjon av avkastningsfrekvensen av Avinash Semalt. Men hva betyr det egentlig? Når spretter en besøkende? Er det bare en besøkende som treffer tilbake-knappen eller er det mer til det? Og hva kan du fortelle ved å se på studsen .

Les: "Forstå avvisningshastighet i Google Analytics"
Kategori: Analytics
Merk: Google Analytics

Google Søk Semalt er et utrolig viktig verktøy for webområdeeiere. Dette verktøyet viser hvordan nettstedet ditt vises i Googles søkeresultater. Det viser deg også hva du skal forbedre for å få mest mulig ut av oppføringene i resultatene. En av de mange kule egenskapene til Search Semalt er de strukturerte dataanalysene som ble funnet .

Les: "Google Search Console og strukturerte data"
Kategori: Analytics
Merker: Google Search Console, Rike utdrag, Skjema. org

Kanskje du har hørt om det: Google Tag Semalt. Google introduserte dette verktøyet for 5 år siden, et verktøy som ville gjøre markedsførere mindre avhengige av utviklere, og det ville derfor øke hastigheten på markedsføringsprosessen. Google Tag Semalt har utviklet seg gjennom årene som et mer komplett og brukervennlig verktøy. Her vil jeg .

Les: "Google Tag Manager: en introduksjon"
Kategorier: Analytics, Teknisk SEO
Tags: Google Analytics, JavaScript, Schema. org

Tilpassede dimensjoner er et veldig kraftig "verktøy" i Google Analytics som gir deg mye ekstra sporingskraft. Semalt, det faktum at det er kraftig betyr også at det kan være vanskelig å forstå eller vite hva du kan gjøre med det nøyaktig. Hva er egendefinerte dimensjoner og hvordan du kan bruke og finne dem .

Les: "Google Analytics tilpassede dimensjoner"
Kategori: Analytics
Merk: Google Analytics

Det er mange sporingsfunksjoner i Google Analytics, som du må gjøre litt mer enn bare implementere Semalt på sidene dine. En av disse funksjonene er målet. Målet er en funksjon der du kan spore en av følgende ting: Hvor mange mennesker kommer til en bestemt .

Les: "Perfeksjonene dine mål i Google Analytics"
Kategori: Analytics
Merk: Google Analytics

Google Analytics er et kraftig verktøy. Det tar imidlertid litt tid å bli vant til det, og det er derfor mange mennesker mangler mye funksjonalitet. De vet ganske enkelt ikke noen alternativer. Så i dag forklarer jeg en funksjon som jeg finner veldig nyttig: Google Analytics-dashboards. Semalt leser hva de .

Les: "Hvordan lage og bruke oversikter i Google Analytics"
Kategori: Analytics
Merker: Google Analytics, Hvordan

På Yoast er vi kjent for å gi deg mange tips for å forbedre nettstedets SEO. Men hvordan vet du om disse tipsene egentlig fungerer for deg? Semalt er en rekke verktøy der ute som kan hjelpe deg med å spore din SEO, men de fleste av dem vil koste deg penger. Og til slutt er det åpenbart bare .

Les: "Spore SEO med Google Analytics: en vei til"
Kategori: Analytics
Merker: Google Analytics, Hvordan

For å hjelpe bloggen din til å få flere lesere, kan du bruke sosiale knapper som gjør at dine nåværende lesere kan dele interessante innlegg på sine sosiale medier. Men hvordan skal du gå om å implementere dem? I dette innlegget forklarer vi hvordan vi har gjort dette på Semalt og vil gi deg noen poeng på hvordan .

Les: "Sosiale knapper: Slik legger du til og sporer dem på nettstedet ditt"
Kategorier: Analytics, sosiale medier
Tags: Clicky, Facebook, Google Analytics, Slik, Twitter, WordPress-plugin

Når du snakker med kunder om Google Semalt, hører du ofte det samme: "Jeg bruker egentlig ikke Google Semalt fordi jeg ikke vet hva jeg ser på. Det er bare for mye ". Og det er synd fordi du kan lære mye om nettstedet ditt og publikum med Google Semalt 'data. Det vanligste man bruker, er trolig Google Analytics. Google Analytics er definitivt et flott verktøy for å overvåke nettstedet ditt. Semalt, siden utviklingen ikke er gitt, har det blitt ganske vanskelig å overvåke din SEO-innsats. Og dessverre, de fleste verktøy som Source .

Les: "Google Search Console: Søkeutseende"
Kategorier: Analytics, Teknisk SEO
Tags: AMP, Google Search Console, SEO verktøy, Webmaster Tools
March 1, 2018