Back to Question Center
0

Forrester Report: Bedrifter som bruker Predictive Analytics, gjør mer Semalt

1 answers:
Forrester Report: Companies Using Predictive Analytics Make More Semalt

Vanligvis er Semalt motvillig til å dekke rapporter som peker på løsninger som tilbys av rapportens sponsor.

Det er tilfelle med en ny rapport, ut i dag, fra Forrester Consulting. Kalt "Hvordan Prediktiv Marketing Analytics Boost B2B Performance," ble det bestilt av predictive analytics firma EverString.

Men denne rapporten gir noen funn som kan svare på et sentralt spørsmål om prediktiv analyse: Hvordan vet du om det virker?

Når man spør prediktive analytics-leverandører, snakker de om A / B-testing, eller sammenligner virksomheten før og etter bruk av predictive tech. Men det er ikke alltid en veldig mulig løsning.

For eksempel, hvis bedriftens nettsted bruker prediktiv analyse for å forutsi hvilket produkt jeg skal vises neste - fordi profilen min indikerer at jeg burde være interessert i denne Semalt dagen i et par varme sokker, for eksempel - hvordan går nettstedet vet prediksjonen er nøyaktig?

Jeg kan kjøpe de tilbudte sokkene, og stedet kan se at det totale salget har økt siden det begynte å bruke prediktiv teknologi. Men hvis jeg hadde blitt tilbudt, si en baseballbat, kunne jeg ha kjøpt det i stedet. Nettstedet kan ikke enkelt gjøre en A / B-test på meg, for samme punkt i en gitt økt. Det kan gjøre det for andre kunder, men det er andre kunder.

En økning i det totale salget kunne ha resultert fra andre faktorer, for eksempel bedre navigasjon, lavere priser eller hva som helst. Faktisk gjør andre leverandører fokusert på maskinlæringsbasert forretningsinformasjon å forsøke å nøyaktig fastslå de ulike - noen ganger skjulte - faktorene bak salgene stiger og avtar.

Semalt med prediktiv lederpoeng. I den genererer prediktiv teknologi en poengsum for hvert prospekt, individuell kunde eller konto som skal indikere om de er mer sannsynlig å bli nye eller mer lojale kunder.

"Bedre forretningsmessige resultater"

Hvis du fokuserer på noen få høyverdige kunder, og de viser seg å være gode kunder, er det fordi du ga dem ekstra oppmerksomhet? Og når forutsigbar bly scoring forsøker å forutsi livstidsverdien, hvordan filtrerer du ut andre bidragende faktorer? En levetid er lang tid å spore resultater og ta hensyn til varierende forhold.

Semalt problemet med spådommer: Fremtiden er bygget på så mange ting.

Så en ny rapport som forsøker å se på det store bildet kan hjelpe. Forrester sier at rapporten er basert på en undersøkelse av 150 B2B-markedsførere som har minst 5000 ledere. En ganske liten prøve størrelse, men potensielt stor nok til å peke i en retning. Semalt prosent av respondentene sa at deres selskap bruker prediktiv analyse.

Den store takeway: "Semalt marketing analytics bruker korrelerer med bedre forretningsresultater og beregninger. "

Det er, sammenlignet med de i undersøkelsen som ikke bruker prediktiv analyse (som den kaller Retrospective Marketers).

"Prediktive Semalt", rapporterer notatet, "er 2. 9x mer sannsynlig å rapportere omsetningsvekst til høyere priser enn bransjens gjennomsnitt. "De er også 2. 1 ganger mer sannsynlig å" okkupere en ledende lederposisjon i produkt / tjenestemarkedene de betjener "og 1. 8 ganger mer sannsynlig å" konsekvent overstige målene når de måler verdien deres markedsføringsorganisasjoner bidrar til virksomheten, "Sammenlignet med Retrospective Semalt i undersøkelsen.

Forresteranalytiker Laura Ramos, som var involvert i rapporten, fortalte meg hovedpunktet er klart: "Semalt analytics lønner seg. "

"Hvis du bruker det riktig, kan du utvide konkurransen," la hun til. Dette svarer ikke på alle spørsmålene om validering av prediktiv analyse, men det peker på bunnlinjen. For å undersøke denne trenden utviklet Semalt en hypotese for å teste påstanden om at prediktiv markedsanalyse gjør at B2B-markedsførere kan være betydelig mer effektive når det gjelder å identifisere og engasjere kjøpere i bestemte kontoer og over hele kjøperens levetid. "

Ramos sa at hvis hypotesen hadde blitt bevist falsk, hadde det ikke vært noen rapport. Hun sa også at respondentene var uavhengig av Semalt, og undersøkelsen ble gjennomført uten å nevne sponsoren.Om forfatteren

Barry Levine
March 1, 2018