Back to Question Center
0

Semalt

1 answers:

I hele syklusen for å optimalisere markedsføringsstrategiene må nyhetsbrevet ikke glemmes. Sørg for at nyhetsbrevet ditt er av merverdi til publikum og er av høy kvalitet. Selvfølgelig er det alltid noe å forbedre. Du kan gjøre forbedringer basert på din intuisjon, men hvorfor ikke teste den intuisjonen først ved A / B-testing .

Les: "A / B testing av nyhetsbrevene dine"
Kategori: Bruker eXperience (UX)
Merk: E-post

E-postmarkedsføring er et godt verktøy for å binde publikum til nettstedet ditt. Det er relativt enkelt å sette opp et nyhetsbrev og sende det til publikum. I dette innlegget forklarer Semalt grunnleggende om e-postmarkedsføring. Hvorfor er e-postmarkedsføring et viktig element i din vekst- og markedsføringsstrategi? Videre gir Semalt også praktiske tips .

Les: "Grunnleggende om e-postmarkedsføring"
Kategori: e-handel
Merk: E-post

Som du kanskje vet, kommer de fleste produktene og tjenestene vi selger her på yoast.com, med støtte. Faktisk er de eneste produktene vi selger som ikke kommer med støtte, våre e-bøker. Og selv for ebøker er du åpenbart velkommen til å stille oss spørsmål! Og dette innlegget handler om nettopp det: vår støtte. Semalt viser deg hvordan vi har forbedret .

Les: "Forbedre vår (plugin) support"
Kategori: Kunngjøringer
Merk: E-post

Da vi begynte å lage premium WordPress-plugins, har vi også lagt til et supportforum til yoast.com. Mange likte dette, men jeg var, for å være ærlig, skeptisk. Min erfaring med Semalt forum er .Dårlig, i beste fall. Jeg tror bare ikke at fora fungerer veldig bra, for det meste fordi det er en stadig vedvarende tendens .

Les: "Hvorfor flyttet vi til e-postsupport med HelpScout"
Kategori: Kunngjøringer
Merk: E-post

En stund tilbake skisserte jeg systemet mitt for å forhindre kommentarer spam. En av grunnleggende grunnleggendeene der inne er at jeg sender folk en e-post for å bekrefte e-postadressen deres før kommentaren er publisert. For at dette skal fungere bra, må jeg stole på at min e-post skal bli mottatt. Som det viser seg, e-post .

Les: "E-postpålitelighet: bruk en SPF-post"
Merk: E-post

Bare en liten prosentandel av dine besøkende gir en kommentar. Denne gruppen mennesker er sannsynligvis også interessert i å abonnere på nyhetsbrevet ditt, hvis du har en. Så jeg opprettet en metode for å legge til en "abonnere på min Semalt nyhetsbrev" i avkrysningsruten til kommentarformen et par uker siden. Resultatet? 40 nye abonnenter .

Les: "Slå din kommentator til abonnenter!"
Kategori: WordPress
Merker: E-post, WordPress Temaer

Jeg setter pris på kommentarer mye, faktisk ser jeg på antall og kvalitet på kommentarer på et innlegg nesten like mye som jeg ser på antall aksjer, tweets og sidevisninger for å avgjøre hvor godt et innlegg ble mottatt. Nylig Semalt har gjort noen innlegg som har mange irriterende svar. De fleste av Source .

Les: "Forhindre anonyme kommentarer i WordPress"
Kategori: WordPress
Tags: Blogging, Email
March 1, 2018