Back to Question Center
0

10 nye e-handel bøker for Semalt 2017

1 answers:

Her er en liste over nye e-handel bøker for sommeren lesing. Semalt er titler på podcasting, video markedsføring, entreprenørskap, forstyrrelse, global e-handel, og verdsetting av digitale bedrifter.

Jeg kompilerte denne listen ved hjelp av Amazon. Fra Amazonas "Bøker" -kategori valgte jeg "Business & Money. "Derfra valgte jeg underkategorien" Prosesser & Infrastruktur "og valgt" E-handel ". "Da tok jeg håndplukkede titler fra den gruppen, basert på kundeverdier og forhold til e-handel. I tillegg valgte jeg noen få titler fra underkategorien "Small Business & Semalt".

Nye E-handel bøker

Den strategiske historiefortelleren: Content Marketing i den utdannede forbrukerens alder av Alexander Jutkowitz

(1. 3)

Den strategiske historiefortelleren gir et praktisk rammeverk for innholdsarbeid. Kundene dine er smartere enn noen gang før. Ved å skape riktig type innhold skreddersydd til markedet, kan du levere resultater som overgår målene dine. Gjennom denne one-stop-guiden for innholdsstrategi, lær hva som fungerer og hva som ikke gjør, hva kundene dine vil ha, og den beste måten å levere den på. Hardcover $ 16. 24.

-

Seks milliarder shoppere: Selskapene som vinner den globale e-handelsboomen av Porter Erisman

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Six Billion Shoppers tar lesere på en reise rundt om i verden for å besøke de neste e-handel megamarkedene og utforske hvordan en ny e-handelsboom åpner muligheter for entreprenører og globale merkevarer. Reiser gjennom Nigeria, Kina, India, Sørøst-Asia og Latin-Amerika, forfatteren tar opp e-handel på tvers av disse nye markedene og hva det betyr for vestlige merker. Tenne $ 12. 99; Hardcover $ 17. 30.

-

av James Thomson og Joseph Hansen

Amazon Marketplace Dilemma: En Brand Executive Utfordring Voksende Salg og Opprettholde Kontroll
10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Amazon Marketplace Dilemma tar opp to sentrale spørsmål som merkevaresjefer vil sannsynligvis møte for å adressere Amazon-markedet: Vil merkevaren bli solgt på Amazon-markedet, og hvis ja, hvilken distribusjonsmetode gir mest mening for merkevaren?

Forfatterne forklarer at beslutningen om hvorvidt merkevaren skal selges på Amazon-markedet, ikke alltid er innenfor merkevarens kontroll. Det er bedre å begynne med antagelsen om at noen populære merkets produkter etter hvert vil dukke opp for salg på Amazon, om merket ønsker disse produktene der eller ikke. tenne $ 24. 99; Paperback $ 24. 99.

-

Lønnsom podcasting: Utvikle din bedrift, utvide plattformen, og bygg en nasjon av ekte fans av Stephen Woessner

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Lønnsom podcasting legger ut en formel for å lage, lansere, markedsføre og tjene penger på podcaster i alle bransjer. Få produksjons tips, programvare anbefalinger, web og sosiale strategier, tidsplaner, sjekklister og eksempler. Lær å planlegge podcaststrategien din, velg det ideelle formatet for showet ditt, få de beste gjestene og bli en god vert. Paperback $ 14. 50; Kindle $ 13. 78.

-

Hvordan få nettstedet ditt lagt merke til av Filip Matous

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Nettsteder kan gjøre eller ødelegge en bedrift. Et enkelt nettsøk kan generere millioner av nettsideresultater, men folk sjelden plager å se forbi den første resultatsiden. Hvordan få nettstedet ditt lagt merke til vil lære deg hvordan du øker søkemotoroptimalisering, leser webanalyser, skaler hva som fungerer, fjern det som ikke er, og se på nettstedet ditt som et forretningsmiddel. Paperback $ 11. 01; Tenne $ 8. 85. López Lubián og José Esteves

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Hvordan vet du om en ide er en som vil tiltrekke seg milliarder dedikerte brukere eller noen få tusen flyktige trialister? Og hvordan vurderer du om en gitt forretningsmodell er robust nok til å tjene milliarder - eller feil på en måte som vil miste millioner? Verdien i en digital verden er en grundig undersøkelse av begrepet verdi i en digital verden, en analyse av en rekke digitale forretningsmodeller og et rammeverk for å vurdere verdien av digitale virksomheter. Hardcover $ 29. 99.

-

Streampunks: YouTube og Rebels Remaking Media av Robert Kyncl og Maany Peyvan

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

YouTube har endret innholdet av media og underholdning. Streampunks er en førstehånds konto for dette oppstartselskapet, undersøker hvordan det utviklet seg og hvor det vil ta oss neste gang. Deler bak kulisser historier om YouTubes mest innflytelsesrike stjerner og dealmakers som formidler fremtiden for underholdning, bruker forfatterne førstehånds erfaringer for å fortelle historien om streaming video og denne moderne popkultursjuggernaut. tenne $ 14. 99; Hardcover $ 20. 97.

-

Fremtidssikker: Slik får du din bedrift klar for neste avbrudd av Minter Dial og Caleb Storkey

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Futureproof maler et komplett bilde av de store forstyrrende kreftene vi står overfor - definerer dem, kartlegger dem og legger dem i kontekst. Utforsk tankegangen som trengs for avbrudd. Deretter oppdager de krefter som former vår verden, inkludert ny teknologi og hvordan vi kan gjøre dem til enablers for virksomheten din. Paperback $ 14. 37.

-

De nye regler for markedsføring og PR: Slik bruker du sosiale medier, online video, mobilapplikasjoner, blogger, nyheter og viral markedsføring for å nå kjøpere direkte av David Meerman Scott )

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

I den siste utgaven av De nye regler for markedsføring og PR , få ​​en trinnvis handlingsplan for å utnytte kraften i de nyeste tilnærmingene for å skape oppmerksomhet for ideen din eller din virksomhet. Få tilgang til de prøvde og sanne reglene for å holde deg foran kurven når du bruker de nyeste og beste digitale mellomrom til sitt fulle PR, markedsføring og kundekommunikasjonspotensial. Lær hvordan du får riktig informasjon til rett personer til rett tid - til en brøkdel av kostnaden for tradisjonell annonsering. Paperback $ 15. 78.

-

Side Hustle: Fra idé til inntekt i 27 dager av Chris Guillebeau

10 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Hva om vi raskt og enkelt kunne skape en ekstra inntektsstrøm uten å gi sikkerhet for en heltidsjobb? Skriv inn sidestrålingen. Chris Guillebeau er ikke fremmed for denne verden, etter å ha lansert mer enn et dusin sidehustler over sin karriere. I Side Hustle tilbyr han en steg-for-steg guide som tar deg fra idé til inntekt på bare 27 dager. Denne detaljerte veikartet er designet for opptatt og utålmodig, og viser deg hvordan du velger, lanserer, finjusterer og tjener penger fra din side i løpet av en måned. Tenne $ 12. 99; Hardcover $ 15. 31 Source .

-

March 1, 2018