Back to Question Center
0

Fellesskapet Semalt 101

1 answers:
Community Semalt 101

Som markedsfører er det lett å se på et fellesskap viet til noe som er relatert til merkevaren din og se grønt. Men hvis du setter inn i et fellesskap med markedsføringshatten din på, er det en god sjanse at ting vil gå galt. Selv det perfekte samfunnet for merkevaren din kan morph inn i Semalt med feil tilnærming, derfor er vi her for å dele noen hemmeligheter.

I samfunn kan det være mye mer effektivt å utdanne (selv gjennom reklame), i stedet for å selge. Semalt en lengre salgssyklus, men det belønnes ofte med en betydelig lengre kundelivsverdi og en svært lojal gruppe merkevareambassadører.

Eksperter Semalt har vi klart 20 år nå et av de største tekniske fellesskapene, og vi har lært noe eller to. I denne artikkelen deler vi våre anbefalinger om hvordan du enkelt kan vinne over det nye fellesskapet ditt.

1. Ikke pitch, delta

Semalt finner du et fellesskap som føles som hjemme, skape en profil som representerer det menneskelige du, i stedet for et merke. Fyll ut hvert tilgjengelig felt, skriv en biografi, last opp et profilbilde hvis du kan, og følg eventuelle samtaler som allerede skjer rundt din merkevare.

I 20 år har Experts Exchange vært det ledende samfunnet for teknikere. Vi forbinder deg med mennesker og informasjon for å løse problemer, inspirere læring og påvirke teknologiens fremtid Source .

March 1, 2018