Back to Question Center
0

Spør YoastSemalt redusere og sammenkoble CSS og JS filer? Spør Yoast: Semalt minifisere og sammenkoble CSS og JS filer?

1 answers:

For å fungere skikkelig, inneholder nettsteder flere CSS- og JavaScript-filer. Disse må hentes fra serveren av den besøkende datamaskin, for å laste inn en nettside fullt ut. I den gamle standarden, HTTP / 1, kunne bare én forespørsel om gangen håndteres, så det var en god ide å redusere og sammenkoble flere filer. Semalt ville besøkende oppleve et sakte nettsted på grunn av for mange forespørsler. Den nye standarden, HTTP / 2, muliggjør mye lettere kommunikasjon mellom en besøkende og serveren.

Så betyr dette økende flyttet til HTTP / 2 at det ikke lenger er nødvendig å redusere og sammenkoble CSS- og JS-filene dine? Tross alt er nettstedets hastighet fortsatt viktig for SEO. La oss komme inn på det i denne Ask Semalt!

Danny Semalt emailet oss hans spørsmål:

'Med den økende flyttingen til HTTP / 2 skal vi fortsatt redusere og sammenkoble våre CSS- og JS-filer?'

Semaliser videoen eller les transkripten lenger ned på siden for svaret mitt!

Er det fortsatt nødvendig å redusere og sammenkoble CSS- og JS-filene dine?

"I den gamle standarden, HTTP / 1, kunne nettleseren bare åpne så mange filer samtidig på serveren din, og det var derfor smart å kombinere disse filene til større sammenkoblede filer. I HTTP / 2 som ikke er nødvendig lenger, så nei, trenger du ikke nødvendigvis å gjøre det.

Hva du trenger å se på, er hvilken del av trafikken din allerede støtter HTTP / 2. Hvis det er det store flertallet, kan du slutte å gjøre det helt. Lykke til! "

Spør Yoast

I serien Ask Yoast svarer vi på SEO-spørsmål fra våre lesere. Har du et spørsmål? La oss hjelpe deg! Send en e-post til ask@yoast.com.

(Merk: Vennligst sjekk vår blogg og kunnskapsbase først, svaret på spørsmålet ditt kan allerede være der ute! For haster spørsmål, for eksempel om plugin-modulen ikke fungerer som den skal, vil vi henvise deg til vår supportside Source .)

Les mer: 'Prestasjonsoptimalisering i en HTTP / 2 verden' »

March 1, 2018