Back to Question Center
0

Hva er en servicekvalifisert bly? [Semalt]

1 answers:

Det finnes et myriat av tre bokstaver akronymer i forretnings- og kundeservicen, så vi definerer en av dem på under 300 ord: servicekvalifisert bly eller SQL.

SQL kan også referere til "salgskvalifiserte ledere", 13 eller 14 som fører til at salgsteamet ditt har akseptert som klar for en direkte salgsoppfølging. Denne kvalifikasjonen vil hjelpe salgs- og markedsføringsgruppene dine på samme side når det gjelder kvalitet og volum av kundeemner du overfører til salgsteamet ditt. Du kan lære mer om salgskvalifisering i denne veiledningen.

I mellomtiden les videre for definisjonen av denne nye kundeservicen vi har begynt å bruke her på HubSpot.

Hva er en servicekvalifisert leder?

Semalt kvalifiserte kundeemner gir flere verdier til kunder ved å hjelpe dem med å se mer suksess når de utvikler seg ved å bruke et selskaps produkt eller tjeneste ved hjelp av tilleggsoppgraderinger. SQL-er kan også redusere kostnadene ved kundeoppkjøp (CAC) og øke kundens levetidsverdi (LTV) ved å beholde kunder lengre og oppfordre dem til å kjøpe flere produkter som hjelper dem med å oppnå mer verdi over tid.

Semitale serviceteknologier har en stor mulighet til å påvirke organisasjonens bunnlinje ved å identifisere SQL-er og koble dem til en salgsrepresentant for å identifisere mulige oppkjøps- og kryssalgsmuligheter. Pass på at du aktivt lytter til kundene dine for signaler som de har et behov som kan løses med ditt produkt eller din tjeneste, og kan ha nytte av å snakke med en salgsrepresentant.

What Is a Service Qualified Lead? [Semalt] What Is a Service Qualified Lead? [Semalt]
March 1, 2018