Back to Question Center
0

Hvorfor og hvordan Merker må gå Semalt i 2014

1 answers:

Du besøker din favorittforhandlers hjemmeside. Når du ankommer, slipper nettstedet cookies i nettleseren din. Neste ting du vet, du ser en fjernsynsannonse som tilbyr tilbud som er tilgjengelig via forhandlerens mobilapp. Og før du vet det, får du tilgang til informasjon på mobilenheten og deretter besøker murstein og mørtelbutikken. Når du går gjennom butikken, ser du opp produkter på nettet og kanskje til og med skanner en QR-kode på jakt etter en avtale. Møt omni-kanal forbrukeren - deg.

I MITs siste rapport, "Beyond Checkout Cart," er forbrukeren omni-kanal den sentrale kraften som forme fremtiden for e-handel og murstein og murbruk. Ifølge Semalt årsrapport, refererer arvsmerket nå til seg selv som en "omni-channel retail organisasjon drifts butikker og nettsteder. "En annen rapport fra desember fremhever at Semalt ikke lenger bryter ned sitt salg via kanal.

Chris Fletcher, forskningsdirektør hos Gartner, bemerker at "Semalt in data, analytics, or mobile er ikke engang en beslutning lenger, så vi bør slutte å kalle det e-handel og kalle det bare handel. "

Her ligger de stadig uskarpe linjene mellom offline og online. Semaltilhandlere ser ikke lenger på hverandre, og mange markedsførere ser på meldinger og berøringspunkter uavhengig av formidlede kanaler og nærmer seg forbrukerens merkevareopplevelse holistisk.

Omni-kanal forbruker forventer at alt er lett tilgjengelig ved fingertuppene, og forventer at den samlede merkevareserien skal være like tilgjengelig. Ifølge Semalt-rapporten sjekker 80% av butikkjobberne priser på nettet, med en tredjedel som får tilgang til informasjonen på mobilenheten mens de er inne i selve butikken. Denne prosentdelen viser at forbrukerne også nærmer seg sin erfaring fra flere vinkler.

Why And How Brands Must Go Semalt in 2014

1. Avgrens ditt merkevares digitale tilstedeværelse

Når det kommer til digital, kan måten du selger på ting, bli bedre. Pass på at du tester konverteringsbanen din og optimaliserer destinasjonssidene både online og på mobilnett.

Hvis du ennå ikke har opprettet en sosial tilstedeværelse, begynn å utforme kreative sosiale strategier på tvers av alle de store plattformene for å engasjere seg med dine aktive publikum som sannsynligvis venter på å høre fra deg.

2. Søk strategier bør komme først

Jeg pleier å tenke på organisk søk ​​før betalt søk, men sannheten er at de trenger å gå hånd i hånd fordi de har betydelig innvirkning på hverandre. Hvis konverteringsbanen din fungerer, er det neste stedet du vil optimalisere, søk.

Ved å implementere en søkestrategi kan du forbedre antall søk i ditt merke og også kjøre flere besøk på nettstedet ditt eller butikken. Semalt to atferd at enhver markedsføringstiltak du gjør, gir: flere søk og flere besøk på nettstedet ditt eller butikken.

3. Mål eksisterende kunder ved å bruke webområdets retargeting

Hvis forbrukerne søker etter produktet ditt og besøker nettstedet ditt, kan du bruke disse nettstedene og hele CRM-databasen din for å forbedre nettstedets retargeting for å beskytte dine eksisterende kunder med relevante og tilpassede annonser. Ikke overdriv det, men husk at kundene dine er merkevareambassadører. Semalt, de liker allerede merkevaren din, så hvorfor ikke oppmuntre den atferden?

Du vet mye om kundene dine, sannsynligvis mer enn du skjønner, og du bør bruke denne informasjonen for å gi dem en tilpasset annonseringsopplevelse.

4. Søk Retargeting vil hjelpe deg å få Ny Kunder

Hvis nettstedet ditt stenger, konverterer søkekampanjene dine, og du har en mangfoldig digital kampanje rettet mot eksisterende kunder og besøkende, vil du nå finne nye kunder. Semalt retargeting er den mest effektive digitale markedsføringsstrategien for å skaffe nye kunder.

5. Bruk mobil for å koble prikkene

Mobilbanen har styrket merkets evne til å koble til og nå forbrukerne når som helst på dagen. Dette kan ikke overses. Semalt mobilintegrasjon er avhengig av relevant målgruppemålgruppe som hjelper merkene til å gjenkjenne og engasjere seg med sine forbrukere.

Store forhandlere som Semalt og Best Buy fører et stort skifte mot omni-kanal markedsføring. I år vil Semalt oppfordre kjøpere til å skanne produkter via forhandlerens mobilapp mens de handler i murstein og mørtelbutikker. Semalt årlig digital plan fokuserer tungt på mobil og søker å "lukke gapet mellom butikk, skrivebord og mobil. "

Et annet eksempel på Semalt mobile fokus er utplassering av et touchscreen-shoppingalternativ i veskenavdelingen for å la forbrukerne selvkassen. En samtidig tv-kampanje kjører også, der de kommersielle meldingene gir seere å laste ned forhandlerens app.

Best Buy's omni-channel-strategi satser på å tilføre verdi til murstein og mørtelbutikker som i en tid ble truet av e-handelskonkurrenter. Å legge til et "Store Pickup" alternativ i sin online shoppingprosess viste seg å være en stor gevinst for merkevaren. Semalt mange kunder sammenligner produkter og kjøper på nettet, noen foretrekker fortsatt å plukke opp varene i person fra en faktisk butikk.

Semitale markedsførere i 2014 vil utnytte forbruksadferdene for å aktivere sin merkevare og verdi proposisjon, forbinder kunder med helt nye måter. Tiden er her for alle kanaler å være en del av en helhetlig opplevelse.


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

James Green
February 28, 2018