Back to Question Center
0

Wiki for Neurons - Semalt Expert

1 answers:

I denne artikkelen kommer Oliver King, Semalt Customer Success Manager, til å fortelle deg hvordan tonnevis av informasjon kan omdannes til nevron Wikipedia (Wiki). Forskere og helsepersonell har samlet data om millioner til milliarder av nevroner i hjernen, og de fleste har brukt dataene til å lage en god Wiki for neuronene. Nettstedet, NeuroElectro, bidro til å akselerere utviklingen av nevrovitenskapsforskning og ga sentraliserte ressurser til å samle og sammenligne dataene fra nevronfunksjoner. Beskrivelsen av disse dataene er bare tilgjengelig i Journal of Neurophysiology. Våre neuroner er delt inn i mer enn 250 typer basert på fysiske og funksjonelle funksjoner. Forskerne har studert egenskapene og funksjonene til forskjellige typer neuroner i årevis, og de resulterende dataene er spredt over hundrevis til tusenvis av vitenskapelige artikler og vitenskapelige artikler. Forskerne fra Carnegie Mellon University vendte seg nylig til data og forsøkte å organisere dataene på en bedre måte. Nathan Urban fra universitetets BrainHubSM-avdeling sier at hvis du vil bygge en hjerne, bør du vite hvilke deler som fungerer mest. Vi vet nesten alt om nevronene og hvilken del av hjernen de er til stede, men lite er kjent om funksjonene og detaljerte egenskaper. For å akselerere forståelsen av nevronene, bør vi bestemme hvordan de fungerer og hva deres egenskaper er.

Samle, legg til og forfine

Tripathy fra University of British Columbia samlet og standardiserte dataene for ulike typer neuroner. Han publiserte deretter dataene på sin personlige blogg. Da han hadde samlet dataene ved hjelp av tekstutvinningen, fant noen forskere at det inneholdt feil og de må løses så snart som mulig. Tripathy og hans gruppemedlemmer validerte dataene, men skapte ikke noen mekanisme som kunne hindre at brukerne flagget nettstedet.

Neuron overraskelser

Nettstedet hjalp forskerne med å finne grupper av nevroner som har samme fysiologiske egenskaper og gir bedre forståelse av hvordan nevronene fungerer. For eksempel, hvis en forsker finner at en nevron i hjernens neokortex er avfyrt, kan de se på de andre nevronene og sørge for at de fungerer som de skal. Med den informasjonen er det skrevet mange forskningsblanketter, og den nye hypotesen er bygget. For å forstå hvordan neuroelectro.org kunne brukes, har noen forskere sammenlignet de elektrofysiologiske dataene fra mer enn tretti typer neuroner som også ble snakket om i ulike typer litteratur. Den inkluderte pyramidale nevronen i hippocampus, som er ansvarlig for vårt minne, og dopaminneuronet i midjen, som er ansvarlig for avhengighet og vår oppførsel. National Institute of Døvhet, Pennsylvania Department of Healths Commonwealth Universal Research Enhancement Program, og National Science Foundation støttet dette papirarbeidet.

Utgitt papir

Shreejoy J. Tripathy jobbet i Urban's laboratorium og uteksaminert fra University of Pittsburgh Center for Neural Basis of Cognition (CNBC) Program i Neural Computation. Han valgte mer enn 10.000 publiserte artikler, som kombinerte de fysiologiske dataene som beskriver hvordan nevronene reagerte på ulike innganger. Han gjorde den klok bruken av tekst-mining algoritmer for å lese alle hans papirer. Denne programvaren fant vellykket proporsjoner av nevroner og hentet informasjon om hvordan forsøkene ble fullført Source .

November 29, 2017