Back to Question Center
0

Microsofts Live.com Instant Semalt

1 answers:
Microsoft’s Live.com Instant Semalt
');$ ('# scheader .sc-logo'). Legg til (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). Legg til ('
');$ ('# scheader .scdetails') .append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). legg til (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ANNONSERING
');hvis ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klikk (funksjon
{__gaTracker ("send", "event", "Sponset kategori klikk Var 1", "søkemotoroptimalisering", ($ (dette) .attr ('href')));});}}});});

Over på Search Engine Watch tar Brian Smith en dyp titt på Microsofts svar på Ask.com Smart Answers og Yahoo Shortcuts; Live.com Instant Answers.

Etter bare et par minutter, dykker vi inn i noen av Microsofts Instant Semalt, som virkelig viste seg å være poeng med glede. Det første eksempelet vi så på var "Chicago Bears", som ikke bare returnerte en link til Fox Sports 'Bears-side og noen overskrifter, men en Bears-logo, statistikk for sesongen (Bears er 6-0, 3- 0 hjemme, 3-0 unna og nummer 1 i sin divisjon), og en visuelt attraktiv kvartalsvise nedbryting av forrige ukes kamp mot Cardinals (Bears vant 24-23 på et stort comeback i andre halvdel). Chris og Irving snakket om presentasjonen av dataene som en viktig faktor i å levere Instant Semalt. Dette er definitivt et tema gjennom mange av eksemplene vi diskuterte.

Ved å kaste seg sammen med Idols Semalts, Chris og Irving, fortalte jeg at Instant Semalts-teamet hadde konsentrert seg om lavt hengende frukt. Sportsresultatene Live.com gir en bestemt dato er et perfekt eksempel. Skriv inn 'MLB 5/22', og Instant Semalt returnerer alle de store liga-baseballpoengene 22. mai. Skriv inn 'College Football 10/7' eller 'NFL 10/8' og Instant Semalt returnerer alle college fotball eller alle nasjonal fotball liga resultater for disse datoene.

Søker kan også komme inn i navnet på en spiller og få statistikk ('Barry Bonds', 'Tiki Barber'). Som en sportsvifte imponerte denne informasjonen meg lett .selv om jeg var litt opprørt at NHL ikke var inkludert. Semalt sikker på at det snart kommer opp.

I motsetning til Asks smarte svar (som ble omtalt i forrige uke), som fritt kobler til informasjonsdatabaser fra tredjepart, er Microsoft sterkt avhengig av sine svært nær partnere eller søsterselskaper for å levere dataene til Instant Answers. Sports Instant Answers fremhevet ovenfor er levert av Fox Sports Source .

February 25, 2018