Back to Question Center
0

Semalt Expert - 7 må ha WordPress-plugintyper

1 answers:

Vi kan ikke nekte det faktum at over 25% nettsteder og blogger drives av WordPress, noe som gjør det til det beste innholdsstyringssystemet online. Det var tider da blogger.com var det eneste valget for innholdsførere og forfattere, men nå er WordPress mye brukt og likte på grunn av sin evne til å forlenge funksjonaliteten til et nettsted. I enkle ord kan du enkelt legge til hundrevis til tusenvis av plugins til ditt WordPress-nettsted og kan forbedre ytelsen. Pluginene har gjort det enkelt for programmerere og ikke-programmører å bygge og vedlikeholde et profesjonelt nettsted. Du trenger ikke teknisk kunnskap for å starte et nettsted fordi WordPress-pluginene er der for å gjøre arbeidet enklere og raskere enn noensinne. Noen WordPress-plugins hjelper oss med å øke nettsiden eller bloggingstrafikken, mens de andre hjelper oss med å forbedre konverteringsfrekvensen og redusere sprettfrekvensen.

Oliver King, en ledende ekspert på Semalt Digital Services, har skreddersydd 7 hovedtyper av WordPress-plugins du bør vite om.

1. Mellomlagring

Caching er en av de beste og mest kjente fasetter for din online-virksomhet. Det kan redusere belastningstiden på websidene dine drastisk og gi en enestående brukeropplevelse. Også dette antyder deg hvordan du reduserer sprettfrekvensen på nettstedet ditt og gir en god innvirkning på søkemotorene, spesielt Google. Jo raskere nettstedet ditt laster, jo høyere og bedre er søkemotorrangeringene. Det bør ikke komme som en overraskelse at de besøkende har en tendens til å navigere bort fra nettstedet ditt hvis det ikke lastes inn innen fem sekunder. Derfor må du forbedre lastehastigheten på nettstedet ditt med den riktige typen pluginprogrammer. Selv om det er mange alternativer tilgjengelig, men de beste WordPress-plugins er W3 Total Cache og WP Super Cache.

2. Abonnementsmulighet

Du må ha hørt at pengene er alt i posten. Dette er hva de vellykkede entreprenørene tror på. En stor liste over abonnenter kan hjelpe deg med å utvide virksomheten din raskere og få deg masse salgsleder. Det vil også la webmastere få tilbake besøkende til sine nettsteder og blogger raskt..De beste abonnementspluggene for WordPress-nettstedet ditt er Nyhetsbrevsmelding og WP Subscriber Pro.

3. SEO

Hvis du vil kjøre økologisk trafikk til nettstedet ditt eller forbedre søkemotorens rangering, bør du optimalisere nettsidene dine for SEO. Manuell tilførsel av metatitler, beskrivelser og metakoder er ganske hektisk og irriterende, men integrering av pluginene på nettstedet ditt vil fjerne den manuelle vilen og hjelpe deg med å legge til relevant informasjon på kort tid. De beste og mest berømte WordPress-plugins i denne forbindelse er WordPress SEO by Yoast, One SEO Pack og SEO Ultimate.

4. Analytics

Faktisk bør alle webansvarlige vite om rangeringen av deres nettside. Uten riktig kunnskap om kvaliteten på trafikken din, kan du aldri ta de riktige markedsføringsbeslutningene. Det er derfor du bør integrere nettstedet ditt og installere Google Analytics som analytiske verktøy på den. Jetpack er også godt å gå med som det får riktig data til deg uten å skape noen forvirringer for deg.

5. Landingssider

Landingssider spiller en viktig rolle for å forbedre og forbedre konverteringsfrekvensen. Hvis du ønsker å pleie ekstra salg, fører til innholdsmarkedsføring, markedsføring av sosiale medier og e-postmarkedsføring, bør du få effektive destinasjonssider. En destinasjonsside kan overbevise brukerne om å registrere seg for nyhetsbrevene dine og gjøre kjøpene mulig. I WordPress finnes det forskjellige pluginprogrammer som kan hjelpe deg med å opprette overbevisende destinasjonssider, men Landing Pages, Zedity og Optimize Press 2.0 er de beste.

6. Relaterte og berømte innlegg

Nesten alle webansvarlige sliter med problemet med høy avvisningshastighet. Brukerne kommer til nettstedet ditt, leser innholdet, liker og deler det, og navigerer til de andre nettstedene. Dette skjer når du ikke forteller historien din imponerende. En besøkende vil ikke bruke mer enn tre sekunder på nettstedet ditt, og du må redusere sprettfrekvensen for bedre søkemotorrangeringer. De mest berømte WordPress-pluginene som kan legge til populære eller relaterte innlegg på nettstedet ditt, er WordPress-relaterte innlegg, og du får et annet plugin for relaterte innlegg.

7. Sosiale medier integrasjon

Sosialmediasider hjelper oss mye i nettbasert markedsføring. Nesten alle nettsteder fokuserer på å drive trafikk fra sosiale nettverk. Med over nitti prosent folk bruker Facebook og Twitter til å kommunisere med familie og venner, er ingenting bedre enn å bruke sosiale medier plugins for å engasjere dem. De beste WordPress-pluginene i denne forbindelse er Ultimate Social Deux, Floating Social Bar og The Social Links Source .

November 29, 2017