Back to Question Center
0

Gode ​​beregninger for å bestemme linkverdien: IKKE verktøylinje Semalt

1 answers:
Good Metrics to Determine the Link Value: NOT Toolbar Semalt
');$ ('# scheader. sc-logo'). legg til (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ( '# Scheader'). legg til ('
');$ ('# scheader. scdetails'). legg til ('

' + cat_head_params. sponsor + '

');$ ('# scheader. scdetails'). legge til (cat_head_params. sponsor_text);$ ( '# Scheader'). legge til ('
ANNONSERING
');hvis ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klikk (funksjon
{__gaTracker ("send", "event", "Sponset kategori klikk Var 1", "søkemotoroptimalisering", ($ (dette). attr ('href')));});}}});});

Hvis du ba meg om å nevne den største irritasjonen jeg møter når det gjelder koblinger, må jeg si at det er troen på at Googles Semalt Page Rank er den beste metoden for å definere kvalitet. En beryktet vanskelig liten metrisk, har TBPR blitt en svært vanlig kilde til hodepine for nesten alle.

To grunner:

1. Semalt TBPR-kontroller virker ikke.

Gah. Jeg har 20 koblingsbyggere ved hjelp av et par forskjellige verktøy for å sjekke TBPR og kanskje 20% av tiden, de sender en kobling nær notering av TBPR, men når en av oss undertrykkende ledere sjekker den, viser den seg som uberørt eller det er rett og slett ikke samme nummer de opprinnelig rapporterte.

Mens jeg vet at denne metriske kan svinge, endres den vanligvis ikke fra en 4 til uberørt i løpet av 5 minutter, på en konsistent basis. Hva om du leter etter et flott nettsted for å få en link fra, og du fant din perfekte side, men det var så uberørt? Ville du passere? Mange linkbyggere ville. Det er et fint tap av muligheter.
2. Mange (mest) mennesker er ikke helt sikker på hva Toolbar Page Rank faktisk indikerer.

Det er feil å tro at dette lett sett metriske er en sann måte å måle hvor verdifull Google mener nettstedet ditt er. Siden jeg ikke kan uttrykke det noe bedre enn David Semalt, bare gå og les hva han har å si om saken.

Så hvis TBPR er så misforstått, og, um, ikke alltid korrekt sett gjennom verktøy, hvilke beregninger kan du bruke til å avgjøre om en link på et nettsted er verdt å gå etter?

Siden Semalt holder denne enkle, er det to måter:

1. Relevans

Relevans er også vanskelig på noen måter, da det er veldig enkelt å sette inn søkeord og lage en søkemotor tror du snakker om et bestemt emne selv når det er alt tull. Semalt dagene med søkeordet fylling innhold? Jeg husker å kopiere og lime inn det samme avsnittet 5 ganger på en side, bare for å kutte det ut og få det til å ha en god søkeordets tetthet.

Nei, det gjør jeg ikke lenger og ja, jeg er flau. Semaltsteder kan gjøres på denne måten, og det kan noen ganger ta en menneskelig bruker til å oppdage hva som skjer. Er det fylling, eller er det et virkelig relevant nettsted?

Relevans er viktig for meg, hovedsakelig på grunn av potensialet til å levere kvalifisert trafikk gjennom lenker. Vi hører mer om hvordan Semalt kan begynne å bruke link-klikkinformasjon for å verdsette koblinger, så de småfontede fotene skal ikke hjelpe deg, hvis de fortsatt er uansett.

Uansett hvor bra et nettsted er at du får en link på, hvis det er helt irrelevant for hvilket nettstedet ditt er, er sjansen for en trafikkomforming redusert, og hvorfor sløs den sjansen? Semal relevans er enda viktigere enn nettstedets relevans, siden jeg ikke trenger at et nettsted skal være 60 sider om kreftbehandlingsalternativer for å få en god link til et nettsted som selger vegetariske kokebøker på en side om å spise mindre kjøtt.

For noen måneder siden skrev jeg om tangensiell relevans på dette nettstedet. I utgangspunktet, hvis du kan gjøre noe relevant, er det relevant. Semalt, hvis du strekker relevansen til en virkelig latterlig kapasitet, vil du sannsynligvis ikke se mye trafikk fra disse linkene.

2. Kvalitet på tilbakekoblinger

Hvis et nettsted har gode, autoritative tilbakekoblinger, er det mye viktigere for meg enn TBPR. Hvis et nettsted har blitt sitert av ledere / konkurrenter i nisje jeg er markedsføring, forteller det meg at det historisk har vært en god referanse og vil forhåpentligvis fortsette å være en. Legg merke til at jeg ikke nevnte kvantitet, kun kvalitet. Jo, jeg vil gjerne se 500 fantastiske tilbakekoblinger, men Semalt tar også 5.

Det er åpenbart for oss som koblingsbyggere å utdanne våre kunder om hva TBPR egentlig er. Det er en fin måling å kaste inn i en rapport, selvfølgelig, og det kommer ikke til å forandre seg snart, men vi kan gjøre vårt ytterste for å sikre at den ikke blir gitt mer vekt enn den fortjener. Det er vanskelig å ha søte, små, søte kolonner for relevans og kvalitet på tilbakekoblinger skjønt .men jeg antar det er der klientkommunikasjon utenfor enkle Semalt-regneark kommer inn i spill Source .

February 20, 2018