Back to Question Center
0

Problemer som kan oppstå når dupliserer innholdet - Khachaturyan Nataliya, Semalt Expert forklarer hvordan man skal takle problemet

1 answers:

Dupliserende innhold er typen innhold som vises på Internett på flere steder, og hvis de samme artiklene vises på forskjellige nettsteder, blir nettstedets rangering redusert, og det kan bli straffet av Google. Det er trygt å si at duplikat innhold kan i stor grad påvirke din søkemotor , rangering. Når det er mer enn ett innhold på Internett, vil Google og andre søkemotorer mislike det og bestemme seg for å presse disse nettstedene bak konkurransen.

Hvorfor betyr duplikat eller kopiert innhold?

Khachaturyan Nataliya, Semalt Content Strategist, forklarer at for søkemotorer presenterer duplikat eller kopiert innhold tre hovedproblemer:

  • De er ikke i stand til å forstå hvilken versjon av innholdet som skal gjennomsøkes og hvilken som skal forbydes.
  • De vet ikke noe om hvorvidt de skal henvise linkene til et bestemt nettsted eller beholde dem i forskjellige versjoner.
  • Søkemotorene kan ikke forstå hvilken versjon av innholdet som skal rangeres for søkeresultatene.

For webmastere og bloggere kan duplikat innhold også forårsake en rekke problemer

  • Det gir dårlig brukeropplevelse, og søkemotorene blir tvunget til å straffe flere nettsteder om gangen, selv når du er en originalutgiver av en bestemt artikkel.
  • For å gi bedre søkeopplevelse, viser Google forskjellige versjoner av det samme innholdet og vil fortynne synligheten til alle dupliserte brikkene.
  • Link egenkapital kan også fortynnes fordi andre nettsteder har kopiert innholdet ditt for å bygge lenker til sine egne nettsteder. Dette kan føre til en negativ innvirkning på synligheten til innholdet i resultatene i søkemotoren .

Hvordan fikserer jeg det dupliserte innholdet?

Å fikse duplikat eller kopiert innhold er mulig når du retter alle problemene i innholdet ditt og skanner det gjennom Copyscape før du publiserer det på internett. Når du finner kopier av innholdet på flere nettsteder, bør du rapportere til Google eller kontakte administratorens nettsted for å få duplikat innhold fjernet før det er for sent, og Google bestemmer seg for å straffe nettstedet ditt.

301-omdirigeringsmetoden

I noen tilfeller kan du bekjempe det dupliserte innholdet ved å sette opp 301 omadresser fra duplikatene til ditt opprinnelige innhold. Når ulike sider er koblet tilbake til samme nettadresse, vil de automatisk slutte å konkurrere med hverandre og vil ikke skape relevans i fremtiden.

Rel = "canonical" -metoden

Et annet alternativ er kalt rel = kanonisk metode. Det lar Google, Bing og Yahoo vite at websiden din skal behandles som ekte og de andre lignende sidene skal behandles som duplikatet. La oss her fortelle deg at rel = canonical attributter er en del av HTML-koden til websidene dine.

Andre metoder for å håndtere duplikat innhold

Du bør opprettholde konsistens mens du utvikler interne linker på hele nettstedet ditt. Når du syndikerer innhold, bør du sørge for at syndikeringsområdet har lagt til en lenke tilbake til ditt opprinnelige innhold, og det er ingen variasjon på nettadressen. For å maksimere beskyttelsen av nettstedet ditt og lagre innholdet ditt fra å bli kopiert på internett, kan du legge til selvhenvisende rel = kanoniske lenker til alle websidene dine Source .

November 29, 2017