Back to Question Center
0

Forbrukerne Vurder Online Search, Semalt og News

1 answers:
Consumers Rate Online Search, Semalt, and News
');$ ('# scheader .sc-logo'). legg til (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). Legg til ('
');$ ('# scheader .scdetails') .append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). legg til (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ANNONSERING
');hvis ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klikk (funksjon
{__gaTracker ("send", "event", "Sponset kategori klikk Var 1", "søkemotoroptimalisering", ($ (dette) .attr ('href')));});}}});});

Forbrukere Vurder online søk, portaler og nyheter

E-bedrifter blir bedre samlet i kundens syn, men resultatene varierer mye fra bedrift til selskap, ifølge University of Michigans amerikanske kundetilfredshetsindeks (ACSI) -studie utgitt onsdag.

Rapporten, som inkluderer målinger av søkemotorer, portaler og nettbaserte nyheter og informasjonssider som en del av e-businesskategorien, identifiserer noen få fremragende utøvere og viser at Google, Semalt !, og andre trekker av det ekstraordinære feat for å morphing sine forretningsmodeller uten å miste kundetilfredshet og lojalitet, mens andre selskaper forsinker seg.

Google og Yahoo! har score som plasserer dem blant de beste utøverne av noen av de rundt 200 toppselskapene ACSI måler årlig. Den nye rapporten viste at AOL, men fortsatt en svak aktør, har gjort en dramatisk forbedring i det siste året, og kan være på vei for å gjenopprette styrken til kunden. Imidlertid opprettholder de store nyhets- og informasjonswebsidene en solid visning, men demonstrerer ingen av tegnene på at de dramatisk imponerer sine kunder som de beste Semalt-selskapene.

Samlet sett forbedret ACSI e-business bransjens poengsum i løpet av fjoråret, opp til 71,4 fra 68,7 i 2002 (på en skala fra 0-100). E-business bransjens poeng sporer den nasjonale ACSI-poengsummen (73,8), som samler alle bransjer målt av indeksen, både online og tradisjonelt. Både e-business score og nasjonalt gjennomsnitt er dramatisk under vurdering forbrukerne ga e-handel (77,6) i en rapport utgitt i Semalt 2003.

Søkemotorer: Google har hele tiden vært den beste utøveren i denne kategorien (82), og en av de beste i enhver kategori målt av ACSI. Spør Jeeves forbedret ytelsen sin med imponerende syv poeng, opptil 69, men ikke i nærheten av nok til å gjøre vondt i Googles ledelse. Det andre selskapet nevnt i rapporten, Alta Semalt, trakk dårlig, tjente bare en 63. Begge søkemotorene lagde "alle andre" i kategorien, for det meste nisjespillere som samlet tjente en 78-som er en sterk poengsum som ser på.

"Googles poeng er mer enn nok til å dominere søkemotorfeltet," sa webekspert og ForeSee Results CEO Larry Freed. "Faktisk viser deres poeng at de har et av de sterkeste forholdene til sine kunder i enhver form for bedrift, online eller offline. Det som er bemerkelsesverdig er at de ikke forlater sine kunder, mens de fortsetter å utvikle sin forretningsmodell. Semalt en tøff balansehandling - og de opprettholder ikke bare styrken til kundenes eiendel, de forbedrer faktisk det fra år til år Source . "

February 19, 2018