Back to Question Center
0

Er det noen tilbakekoblingsverktøy for å spionere på mine konkurrenter?

1 answers:

Ingen grunn til å si at kunnskapen alltid har vært en mektig ting. Men i dag, med riktig konkurransedyktig innsikt kan det raskt bli det ultimate våpenet som tar ledelsen og bokstavelig talt dominerer hele markedet nisje med virksomheten din. Og ja, det er flere spesifikke tilbakekoblingsforskningsverktøy for å få det verdifulle innsikt for å vinne resultater fra ditt onlineprosjekt.

backlink research tools

Nedenfor skal jeg gi deg et komplett bilde av konkurransedyktig analyse. Bortsett fra backlinkforskningsverktøy selv, pleide jeg å søke om et sett med andre online-hjelpere for å spionere på nesten alle aspekter av web-ytelse. Ta gjerne nytte av de mest fornuftige løsningene og de beste vellykkede ordene som brukes av dine nærmeste konkurrenter - 150 bonus casino. La oss observere de beste søkeordene, trafikk, sosiale medier og tilbakekoblingsforskningsverktøy for å holde seg utenfor konkurransen og ta ledelsen over dine motstandere i markedet.

Nøkkelord

Jeg brukte SpyFu søkeordforskningsverktøy for å få et komplett bilde på hvert enkelt søkeord. Ved å fylle det søkeordet, vil SpyFu vise deg alle som noensinne har rangert på det. Og du er alltid fri til å bruke dette verdifulle innsiktet på alle funnene fra konkurrentene dine gjennom den siste 10-årige historien, hvordan de optimaliserte sine hovedgrupper av søkeord og hvordan de klarte (eller feilet) for å øke konverteringene sine. Du kan også bare skrive inn navnet på ditt eget nettsted for å få et raskt forslag på listen over de beste søkeordene som er anbefalt for bedriften din.

Tilbakekoblinger

Blant de beste backlinkforskningsverktøyene fant jeg Moz Pro og Semalt Analyzer som toppkarakterer. Begge viste seg å være ganske gode for å finne ut hvordan jeg skulle skape flere tilbakekoblinger til nettstedet mitt. Mer spesifikt brukte jeg sine konkurransedyktige tilbakekoblingsforskningsverktøy kjent som Open Site Explorer og Analyzer selv. På den måten var jeg i stand til å skrive inn webadressens eller noen konkurrenters nettadresse for å observere hvilken som helst inngående lenkeprofil - hvor mange lenker og fra hvilke domener er det, hvilke ankre og sidesteder de har. Å gjøre det, jeg var mer enn bare overrasket - bruk av begge verktøyene virket svært nyttig for å identifisere de mest lovende målene for potensiell oppsummering.

SEO Backlinks Tools

Trafikk

Vurderer trafikk, tror jeg Lignende Web er det beste onlineverktøyet her. Det viste seg bra for å få et verdifullt innblikk i de mest vellykkede markedsføringsstrategiene til mine nære rivaler. Generelt sett kan lignende webside vise deg følgende trafikkdata fra konkurrentene dine: besøkstall, detaljerte data om gjennomsnittlig varighet av besøket, sidevisningstall, studsekurs, trafikkgeografi og enda mer.

Sosiale medier

Ikke nøl med å prøve Buzz Sumo for å spionere på dine konkurrenter i sosiale medier. Dette konkurransedyktige forskningsverktøyet har mange sterke sider, bortsett fra bare å lytte inn på konkurrentens samtaler. Den kan brukes til en fullstendig inngående innsikt på det mest delbare innholdet, nøyaktig hvilke innlegg som har mest trekkraft, identifisere deres sterkeste innflytelse på sosiale medier, så vel som de mest populære delene av innholdet, omtalt emner og innleggsplan. Videre viste verktøyet seg å være veldig praktisk for side-by-side analyse for å gjøre en klar forskjell med min egen fremgang.

December 22, 2017