Back to Question Center
0

Hva er ressursene for tilbakekoblingsbyggingsstrategier?

1 answers:

La oss starte med en definisjon av linkbyggingsstrategi. Hvis du Google for denne termen, vil du motta en liste over taktikker som kan hjelpe deg med å sikre koblinger, men ikke lede deg til en samlet linkbyggestrategi.

Generelt beskriver disse strategiene konseptet om å skape verdifullt innhold for å gjøre andre webkilder koblet til deg - hospedagem cpanel ssl. Et annet konsept som også kan bidra til koblingsgenerering inkluderer - å bygge relasjoner og partnerskap på nettet; oppfordre kundene til å lenke; del kilden i fellesskapet ditt; delta i online og fellesskap hendelser.

backlink building strategies

Alle disse begrepene er gyldige og verdifulle for tilbakekoblingsbyggingsstrategier. Men de viser bare oss de mulige årsakene til at andre webkilder kan koble til domenet ditt. De gir ikke et fullstendig svar på spørsmålet ditt, og gir bare halvparten av strategien.

Link byggestrategi er en prosess for å nå forretningsmål gjennom tilgjengelige webkilder. Link byggeprosessen hilsen som en taktikk fordi ditt endelige mål her er direkte avhengig av kjøring. Imidlertid er det umulig å oppnå et resultat uten riktig tilnærming. Ellers kan de koblingene du har sikret, kanskje ikke fungere som dine virkelige forretningsmål.

Denne artikkelen er viet til riktig tilnærming til en SEO-linkbyggestrategi. La oss begynne med hva ditt primære koblingsbyggingskampanjemål skal se ut.

Grunnene til at nettstedet ditt krever tilbakekoblingsbyggingsstrategier

  • Opprett forbindelser mellom kvalitetswebkilder

Det er helt klart at hver nettside til tross for sin retning og størrelse trenger tilbakekoblinger. Det er en grunnleggende del av Internett-strukturen. Men hvorfor trenger vi eksterne linker?

Det er to grunnleggende grunner du trenger tilbakekoblinger:

  1. Å være i kontakt med autoritative nettsamfunn, nettsteder og plattformer i din bransje;
  2. For å rangere for relevante søkeord med høy volum.

Google evaluerer nettsteder av PageRank-algoritmen. Denne Google-algoritmen bruker tilbakekoblinger fra andre autoritative kilder for å bestemme nettsidens popularitet, autoritet og relevans. Denne algoritmen har direkte innflytelse på nettstedsposisjonen på søkeresultatsiden og gir et rykte for webkilden i Google-øynene.

En klar strategi er viktig for de som vil investere i link bygning. Du må veilede et mål utover hver tilbakekobling. Ellers vil all denne kampanjen og innsatsen du legger inn i det være ubrukelig. Så spør du et spørsmål om hvilket formål trenger du en link? Det vanligste og rimeligste svaret på dette spørsmålet er trafikkoppnåelse. Trafikk betyr at flere potensielle kunder vil klikke på nettstedet ditt og sannsynligvis konvertere til betalende kunder. Definere målet ditt bør starte med en mulighetsforskning. Du må undersøke hvilke muligheter som finnes i din nisje og hvordan du kan dra nytte av dem.

Analyser din nåværende nettstedytelse, webkildene som er tilgjengelige for deg, og opprett en plan for å forbedre den. Ved å gjøre det vil du kunne utvikle din linkbyggingsstrategi.

December 22, 2017