Back to Question Center
0

Kan du vise meg topp 10 tilbakekoblingssteder for å få betalt koblinger trygt?

1 answers:

Ja, jeg kan vise deg topp 10 tilbakekoblingssteder for å kjøpe kvalitetskoblinger med færre sjanser til å heve et rødt flagg med Google. Faktisk er organisk prosess med naturlig koblingsbygning mer enn viktig. Jeg mener ekspert webmastere og profesjonelle SEO har nylig bekreftet at hver nettside rangeringer er ofte drevet med on-site optimalisering bare med ca 10%. Samtidig er resten av fremdriften i nettbasert markedsføring avhengig av hovedlinkprofilen til et nettsted, med hensyn til tilbakekoblinger både om kvalitet og kvantitet. Bare hold det i bakhodet - enkelt sagt, hver innkommende link på nettstedet ditt eller bloggen gir faktisk en annen positiv "stemme" vurdert av Google selv, så vel som resten av de store søkemotorene når det gjelder å tildele riktig rangeringsposisjon i liste over SERPene - cuanto cuesta una sesion de fotos en venezuela.

Vær imidlertid oppmerksom på at tilbakekoblinger representerer seg selv som en mer enn effektiv og fordelaktig måte å forbedre nettstedets nåværende posisjoner på kort tid. Men før du viser deg topp 10 tilbakekoblingsnettsteder verdt tid og krefter, la oss innse det - kjøp koblinger ordentlig og for riktig formål ville det være bra. Selv om det hele kan bli så skadelig, vil det heller ikke være en innsats. Derfor foreslår jeg å bruke dem med en spesiell forsiktighet og foreta en dobbeltsjekk for hver lenke til nettstedet ditt eller bloggen før den går live. Og det er ikke nødvendig å si at å få betalt koblinger enten i bulk eller fra koblingshjul (i. e. , online plattformer og nettsteder for kobling utveksling i skala, samt eventuelle andre billige kobling generering tjenester som er vanlig brukt for gyting tonn med lav kvalitet tilbakekoblinger, i tillegg nesten på en selvdrevet måte). Så husk at du må investere nok tid på å kjøre en skikkelig undersøkelse før du får en annen betalt lenke - selv fra de topp 10 tilbakekoblingsnettstedene. Tross alt, rushing ut for å kjøpe lenker andre steder på Internett er trolig den farligste og mest risikable virksomheten noensinne.

 1. Links Management - er det første stedet jeg anbefaler deg å besøke. Bare fordi jeg brukte sine tjenester for å bygge tilbakekoblinger til min nisje-nettside og funnet nesten alt lett, pålitelig og trygt. Links Management tar ikke imot budgivning, så du kan alltid kjøpe gode PageRank-tilbakekoblinger til en rimelig avgift. Dessuten starter bunnprisen her med bare en dollar.
 1. Legg inn linker - den andre kilden som er funnet på min liste over topp 10 tilbakekoblingssteder for å lage en trygg avtale. Blant de sterkeste sidene av denne plattformen, kan du enkelt bli med det og betale et øyeblikk på $ 49 avgift. Postkoblinger viste seg å være en pålitelig måte å raskt komme i kontakt med rett utgivere. Og det er mange annonsører der ute etter gode avtaler med å kjøpe høykvalitets tilbakekoblinger. Merk at hvis nettstedet ditt eller bloggen er god nok, kan du også handle som en utgiver. Når du har fått et nytt, kvalitets- og godt målrettet innhold, trenger du bare å sende inn nettstedet ditt. På den måten blir du involvert i å bygge ekte tilbakekoblinger for de virkelige kundene å tjene penger. Tross alt handler det om forretninger, ikke sant?

 1. Tilbakekoblinger dot COM - det er det tredje mest populære stedet å vurdere å kjøpe tilbakekoblinger med. Den svært spesielle egenskapen til denne ressursen er at den kan tilby deg en ganske bred liste over tilbud tilgjengelig både i sterke PR-nettsteder med den høyeste domenemyndigheten, og en stor mengde andre tredjeparts nettsteder eller blogger som er verdt å betale for HQ-tilbakekoblinger som vi vil. Hva mer er - Tilbakekoblinger punkt COM er et flott og brukert sted å få tak i noen ekstra verdifulle linker og heve din nåværende rangering også. Foruten å være kjent blant de mest anerkjente betalte koblingsleverandørene for sannsynligvis noen nisje-nettsider, kan du nyte den sannsynligvis den enkleste innkjøpsrutinen blant topp 10 tilbakekoblingsnettsteder - vær så snill å gjøre en vellykket betaling med et kredittkort, eller bruk bare din personlige PayPal-konto.
 1. Black Hat Links - er Black-Hat SEO-verktøyet som kan gi deg nesten hvilken som helst kobling du trenger - med høy PR, Web 2. 0 tilgjengelig, sterk domenealder og autoritet, så vel som mange forskjellige sosiale signaler, og enda mer. Som du kanskje allerede gjetter, er Black Hat Links en risikofylt leverandør som selger tilbakekoblinger i store massepakker til de tøffeste våghalsene, i stedet for å tilby bare et enkelt eller et par betalte lenker til mer forsiktige webmastere og nettbaserte bedriftseiere. Blant de andre unike funksjonene, kan dette verktøyet gi deg alt om hundre backlinks eller to - å levere ganske målbare resultater på enkel måte og gjøre dem alle observerbare bare innen en time eller så. Bunnlinjen - prøv dette verktøyet bare hvis du er dyktig i SEO, og føler deg modig nok til å ta den faktiske risikoen ved bruk av Black-Hat SEO og de andre ikke helt "lovlige" triksene og handlingsordninger.

 1. Hoth - er et annet godt verktøy for å bygge backlinks manuelt. Selvfølgelig er The Hoth langt ikke det beste alternativet i listen over topp 10 tilbakekoblingsnettsteder. Men det er ekstremt nyttig for kvalitetskoblingsadministrasjon, så vel som å komme i gang med Googles indeksering. Prøv denne programvaren og forbedre nettstedets ytelse i målestokk. Vær imidlertid oppmerksom på at før du går videre, sørg for at du har alt på plass. Jeg anbefaler på det sterkeste å holde deg borte fra noen massive kjøpshandlinger, i det minste ta en dobbel sjekk på hver kobling før den går live. Saken er så mye som for risikabelt automatisert koblingsbyggingsprogramvare, dette manuelle verktøyet kan også vise seg å være like skadelig for ditt nettsted eller blogg. For å unngå dette uheldig utfallet, anbefaler jeg at jeg oppfører meg så nøye som mulig, spesielt ved starten. Nok en gang - rushing out for å gyte så mange tilsynelatende gode PR tilbakekoblinger som mulig er definitivt ikke å gjøre ting. Men hva skal gjøres best? Saken er at alt du trenger her er bare for å unngå å handle dristig, med mindre du vil se mistenkelig ut fra de store søkemotorene. Ingen ønsker å bli straffet av Google, ikke sant? Så fortsett å jobbe vedvarende for bare gradvis bevegelse - når du har lagt merke til at en del av dine hovedsøkord får en særlig fin fremgang som beveger seg på toppen av SERPene, kan du til slutt akselerere og begynne å kjøpe flere og flere lenker - gradvis beveger seg mot Ditt endelige rangeringsmål og vedvarende overvåking av din nåværende situasjon med tilbakekoblingsanalyseværktøy.
 1. Fiverr - et annet kjent verktøy som tilbyr koblingsbyggingstjenester i et fullt automatisert systemplan. Husk at Fiverr som et annet linkgenererende verktøy kan være et farlig sted - så pass opp! Bare overdriv ikke med mengden når du legger til de nye betalte koblingene, og gjør en dobbel sjekk for å håndtere kun erfarne og de mest tillitsfulle menneskene der ute.

 1. Up Work - er det ytterste sikreste stedet som finnes blant listen over topp tilbakekoblingssteder. Men sikkerhet vil alltid koste deg litt ekstra penger, ikke sant? Jeg mener at opparbeidet arbeider hovedsakelig med et dyktig frilanssamfunn. Ja, deres prislapper kan noen ganger være uanstendig, men tjenesten er fortsatt blant de mest fornuftige for å gjøre en avtale med betalte tilbakekoblinger. Å gjøre det, vil du alltid vite minst hva du betaler for.
 1. Folk per time - er det nest beste navnet i freelance-verdenen. Blant de beste funksjonene, kan dette freelancing-samfunnet tilby høye PR-tilbakekoblinger med Do Follow til alle villige til å betale for dem. Tatt i betraktning utfallene som forventes fra alle de topp 10 tilbakekoblingsnettstedene (i. e. , den faktiske økningen i søkrangeringsposisjonene for et enkelt nettsted eller en blogg), gjør People Per Hour jobben til slutt bedre enn noen andre på nettet. Hvorfor? Bare fordi dette freelancing-samfunnet er dyktig nok til å gi de kraftigste tilbakekoblinger noensinne, bør jeg innrømme. Det er tusenvis av virkelig freelancere som trenger der ute for å gi deg den ultimate høye PR-tilbakekoblingene med Do Følg kommer fra mange forskjellige kilder med en meget høy autoritet og PageRank, for eksempel HuffPost, IBM, The Next Web og mange andre navn av verdens giganter kjent av de fleste av oss.

 1. Kjøp høykvalitets tilbakekoblinger dot COM - er kjent for å være det mest passende stedet for å se på nettstedet ditt eller bloggen klatrer på toppen av Googles SERP - som en rakett. Deres toppklassete team av SEO og webansvarlige som spiller over 15 år i bransjen, kan tilby en virkelig imponerende rangeringskampanje med Do Follow backlinks solgt i bulk.
 1. Tilbakekoblinger Rocket - er ikke bare blant topp 10 tilbakekoblingsnettsteder, men SEO-leverandør av internasjonal skala. Tilbyr deg et rimelig mangfold av betalte pakker fra $ 59 til omtrent hundre dollar, kan Backlinks Rocket hjelpe deg med de sjeldneste tilbudene - og tilbyr prikk EDU tilbakekoblinger til salgs. Noen tror at å ha en enkelt pedagogisk lenke er langt bedre enn 100 vanlige.
 1. Link Wheel Pro - er det ekstravalgte alternativet som ikke kunne passe på min liste over topp 10 tilbakekoblingssteder. Selvfølgelig er dette stedet potensielt farlig som det antyder å få massive mengder tilbakekoblinger basert hovedsakelig på koblingsutvekslinger og noen andre ikke fullt pålitelige avtaler. Uansett, som tilbyr de mest verdifulle pedagogiske og til og med offentlige tilbakekoblinger, ser Link Wheel Pro seg ganske attraktivt på å gamble, ikke sant? Tross alt betyr et stort spill alltid å ta store farer. Likevel er det fremdeles bare opp til deg å bestemme.

December 22, 2017