Back to Question Center
0

Vet du hvordan du gjør backlinks i SEO best mulig måte?

1 answers:

Det er ikke nødvendig å si at hver webmaster og bedriftseieren burde vite hvordan å gjøre tilbakekoblinger i SEO - for å pumpe mer webtrafikk, og til slutt dra nytte av topprangeringsposisjonen på SERPene. Men hva gjør en SEO-vennlig tilbakekoblingsprofil for hver nettside eller blogg? Forsiktig og kunnskapsrik overvåkings-, verifiserings- og hurtigreparasjonsprosedyrer slik at den opprinnelige potensiteten til hver verdifull tilbakekobling blir fullt kontrollerbar for alltid å bli justert med kort varsel. Enkelt sagt, når en tilbakekobling begynte å miste verdien, bør den enten bli omarbeidet på en gang eller umiddelbart fjernet. Så, hvordan å gjøre tilbakekoblinger i SEO? La oss innse det - dette ville være en pågående prosess. Tatt i skala, kombinerer det generelle metoder for koblingsbygging og konstant vedlikehold med en regelmessig kontrollplan - 7 casino.

how to do backlinks seo

Hva gjør en god tilbakekobling F

ør alt annet, må hver "god" tilbakekobling (ellers naturlig eller organisk) komme fra bare ekte nettsteder, blogger , eller andre elektroniske kilder. Deretter skal kilden til en god tilbakekobling ha en rimelig score på PR (pagerank), DA (domain authority), samt PA (side autoritet). Tross alt forventes alle potensielle kandidater til å koble til (enten nettsider eller blogger) å ha et godt innhold på siden, som gir den faktiske verdien til å leve brukere.

Ideelt sett må slik innhold si velkommen til deling på sosiale medier. Jeg mener at de kjedelige, enkle tekstskriftene bør omarbeides mer smart - i hvert fall for å holde seg utenfor konkurransen - inn i noen iøynefallende og informative grafer, diagrammer, infographics, regneark eller andre former for visualisering for å illustrere alt i den enkleste og klareste måten. Forresten, omforming av det normale sidens innhold til noe mer brukervennlig kan også bli en rimelig beslutning for ditt eget nettsted eller blogg. Så, investere litt tid og krefter ved å omforme minst det lengste innholdet, eller sannsynligvis den verste delen er for kjedelig å lese og absorbere. På den måten kan du, med noen rifter av dette brukervennlige og så "lett fordøyelige" innholdet, ikke bare generere flere tilbakekoblinger, aksjer, nevner, kundeemner og abonnementer - men pumper enda mer webtrafikk etter alle.

backlinks seo

Slik gjør du tilbakekoblinger i SEO

  • stole på en velformet linkbyggestrategi;
  • forsøker å benytte seg av den beste opplevelsen innen digital markedsføring;
  • har en hyppig sjekkliste for å overvåke tilbakekoblingene - både deres kvantitet og profilprofilkvalitet;
  • skrive gjestartikler eller blogginnlegg for å få dem publisert på noen autoritative tredjeparts kilder;
  • omhandler kun høyt anerkjente nettsteder eller blogger, som bør være fullt relevant for hovedvirksomhetsemnet ditt, markedssjikt eller minst alliert bransje.

Blant et rikt utvalg av tilbakekoblingsforsknings- og forslagsverktøy, testet jeg Semalt Analyzer (Semalt), Open Site Explorer (Moz) og Majestic SEO toolkit på min nylig lanserte e-handel webshop. Tross alt er det bare opp til deg å bestemme hvordan du gjør backlinks i SEO, og hvilket onlineverktøy du skal prøve først. Til slutt, ikke glem at de nyopprettede koblingene også kan synes å være helt ubrukelige. Selvfølgelig, gitt at du skal lenke til et nettsted eller en blogg, som faktisk er svakere når det gjelder SEO-beregninger enn din.

December 22, 2017