Back to Question Center
0

Skal jeg starte linkbygging med kataloger for å sende inn nettsider for tilbakekoblinger før noe annet?

1 answers:

I dag er de viktigste faktorene for søkemotoroptimalisering fra siden blitt mye mer sofistikert enn noen annen måte på side-SEO.Faktisk er kvalitetskoblingsbygging (inkludert handlingene som trengs for å sende inn nettsiden for tilbakekoblinger), relatert til off-side SEO, som er en viktig del av det komplette puslespillet om søkemotorrangeringer i målestokk. Det betyr at hver nettside eller blogg skal ha en sterk tilbakekoblingsprofil som bidrar til den generelle veksten når det gjelder å bygge en høy autoritet, samt det endelige målet å dominere Googles SERPs. Selvfølgelig trenger løveandelen av linkbyggingsstrategier vanligvis mye tid, og noen ganger kan det til og med kreve litt kontantinvestering - melbourne cup hair fascinators canada. Likevel, å ha en sterk lenkeprofil er et verdig gjør uansett, som alltid vil lønne seg, særlig fra utsiktspunktet til et langsiktig prospekt.

Rask gevinst for din linkbygging

Som jeg allerede sa, bør du bygge en kvalitetskoblingsprofil blant dine toppprioriteter. Selvfølgelig, hvis du bestemte deg for å sende inn nettsiden for backlinks eller allerede ha alt der ute på plass - bra for deg! Men det ville ikke være nok til å nyte en fin kickstart for nettstedets tilbakekoblingsprofil. Har du prøvd både bransjespesifikke og lokale bedriftslister å sende inn nettsider for tilbakekoblinger? Og hvis du fortsatt nøler med hvilke tilnærminger du skal prøve først - her er de. Nedenfor kommer jeg til å liste toppkoblingsbyggeteknikker som raskt kan levere deg målbare resultater i SEO.

Det er ikke nødvendig å si at bruk av lokale kataloger for å sende inn nettsider for tilbakekoblinger er trolig den beste måten å begynne å bygge backlinks på.Hvis du jobber med disse grunnleggende grunnene fra den tidligste etter oppstartperioden på nettstedet ditt eller bloggen, går du allerede på rett spor. Ikke nøl med å betale litt tid og krefter for å være sikker på at du er oppført på alle store lokale kataloger. Ta med all nødvendig informasjon, for eksempel bedriftens beliggenhet, arbeidstid, kontaktinformasjon, osv. På den måten får du ikke bare en verdifull tilbakekobling, men forbedrer din nettbasert synlighet for lokale søkere, så vel som din generelle forretningsresultat i målestokk.

Bransjespesifikke kataloger

La oss innse det - disse typer forretningskataloger kan virke svikefulle, spesielt hvis sammenlignet med generelle forretningsoppføringer. Likevel bør bransjespesifikke kataloger aldri bli forsømt, da de fortsatt er en fin måte å styrke ditt linkbyggepotensial når nettstedet ditt eller bloggen blir levende. Vær imidlertid oppmerksom på at innlevering til disse katalogene vil ta litt mer tid, men vær ikke redd. Vanligvis vil slike oppføringer kreve at du fullfører en registreringsprosedyre før du endelig sender inn nettsider for tilbakekoblinger - men dine forutse fordeler er verdt alle anstrengelsene som tilbys der ute, for sikker.

Bunnlinje

Søker etter lenkebyggingsmuligheter med webkataloger, husk at du bør ha all din forretningsinformasjon godt konsolidert og fullstendig samsvarende med alle detaljer i virksomhetsdata som er oppført andre steder på web. Ellers kan du møte visse problemer fra siden av de store søkemotorene, samt en ordentlig indekseringsprosedyre. Til slutt, jobber vedvarende og sørg for å få en dobbel sjekke at du er i riktig og helt relevant sted før du fullfører hver innsending prosedyre for å få de fortjente tilbakekoblinger i retur.

December 22, 2017