Back to Question Center
0

Er det mulig å spore alle dine tilbakekoblinger med Google?

1 answers:

Som praksis viser nettsteder som bestemte seg for å ansette noen uprofesjonelle SEO konsulenter eller tredjeparts ukjente optimaliseringsbyråer, vanligvis ende opp med sine rangeringer, slipp og Google straff. Uerfarne webmastere lover vanligvis sine kunder en rask rangeringsvekst og bygger lenker ved hjelp av spammete teknikker.

Dette innlegget er viet til optimalisering på stedet, som leveres både faglig og uprofesjonelt og rollen som tilbakekoblinger i disse prosessene. Videre vil vi diskutere hvor dårlige tilbakekoblinger kan påvirke nettstedet ditt ranger og rykte.

track your backlinks

Hvordan finne dårlige tilbakekoblinger?

Har du noen gang lurt på hvor dårlige tilbakekoblinger er forskjellig fra gode? Et riktig svar på dette spørsmålet ligger i kvaliteten på et nettsted de plasserer på. Tilbakekoblinger av lav kvalitet registreres lett. Men noen ganger må du utføre en nettsideforskning for å forstå hvorfor tilbakekoblinger påvirker nettstedet ditt SEO negativt.

Det er noen teknikker hvordan du kan skille mellom høy kvalitet og dårlig kvalitet tilbakekoblinger:

  • Lenker fra webkilde som nettopp begynte å generere tilbakekoblinger
) Når innleggene som er plassert på et nettsted, ikke er overbevisende og mangler forskningsdata, kan en slik nettkilde bare tjene til å knytte andre nettsteder. Hvis et nettsted er plassert på WordPress content management system og bruker standard TwentyEleven tema, kan det være et tegn på lav, autoritativ kvalitet nettsted som er opprettet med det formål å pumpe ut pengene dine.

  • Lenker fra kommentarer fra andre nettsteder

Du har sikkert observert denne form for linkbygging på blogger. Programmer som automatisk genererer tilbakekoblinger, bruker bots til å fylle ut andre nettsider kommentarer. Disse kommentarene ser vanligvis naturlig ut fordi automatiserte systemer blir intelligente i våre dager. Disse spam-kommentarene kan tilpasses og til og med inkludere forfatternavn. Kommentar spam-linker kan ikke gi verdi til lenkeprofilen din.

Vanligvis er nettkildene som er opprettet med et formål med koblingsgenerering, innhold som ikke har noen mening eller noe som helst. Kopier enkelt og lim inn fra andre nettsteder. Noen svindelskoblingsbyggerier utvikler spesielt nettsteder for hvert emne for å bygge lenker på dem og overføre de innhentede linkene som de relevante. Mest sannsynlig vil Google oppdage det innen kort tid og treffe disse nettkildene med straffer. Som et resultat vil du oppnå en annen tilbakekobling av lav kvalitet for nettstedet ditt.

track backlinks

Slik sporer du tilbakekoblinger av lav kvalitet?

I den forrige delen har vi diskutert hvordan å skille mellom tilbakekoblinger av lav kvalitet. Nå er det på tide å vurdere hvordan du deaktiverer disse dårlige koblingene for å unngå rangeringer og Google-straffer.

Den enkleste måten er å kontakte en eier av nettsiden hvor elendig lenke er plassert og be ham om å fjerne den. Mest sannsynlig vil du møte webmastere som ber deg om å betale for kobling fjerning. I dette tilfellet vil det beste alternativet være å avvise de uønskede koblingene med Google Link Disavow Tool hvis de ikke kan fjernes manuelt Source .

December 22, 2017