Back to Question Center
0

Hvordan kan du dra nytte av tilbakekoblingskataloginnlevering?

1 answers:

Denne artikkelen vil være nyttig for de som leter etter kataloger og steder der de kan sende inn sin blogg. Jeg forbereder deg en eksklusiv liste over nettsteder, som kan være gunstig for din linkbyggingskampanje. Så, hvis du ikke har sendt inn kilden til disse katalogene, bør du forbedre denne situasjonen og opprette en. La oss se nærmere på disse katalogene.

backlink directory

Hvor å sende inn bloggen din?

Jeg vil gjerne starte denne listen med verktøyet Webmaster, da det er den perfekte måten å få nettstedet ditt på søkemotorer. Ved å sende inn bloggen din eller nettstedet ditt, lar du søkebotter bedre indeksere nettstedet ditt og gi deg en høyere rangering på søkeresultatsiden. Selv om det er noen kataloger som er ganske nyttige, og du kan legge til linken der for å sjekke et resultat.

  • Google Webmaster Tool

Dette verktøyet er utviklet for å gjøre det enklere for webmastere og websider. Du kan ikke bare legge til nettstedet ditt til Google-systemet, men også sende inn sitemapet ditt til det. Ved å gjøre det, vil du sørge for at Google bots kan gjennomsøke alle sidelinkene dine og indeksere dem, noe som gir nettstedet høyere rangering. En ny fordel med dette verktøyet er at det kan fungere som gratis SEO-verktøy for ditt nettsted.

  • Facebook

Hvis du oppretter en vinnende sosiale medier markedsføringskampanje, vil du kunne få mye verdifull trafikk til ditt primære domene gjennom denne sosiale media plattformen. For å sende inn nettstedet ditt til Facebook, må du opprette din bedriftskonto her. Det er mange muligheter for bedrifter på Facebook, for eksempel Pixel, annonser, og så videre.

  • Google+

Mange nettstedseiere undervurderer verdien av denne Google-plattformen. Imidlertid blir du mer synlig på Google og begynner å få mer målrettet trafikk til domenet ditt. Google Analytics

Google Analytics er ikke et vanlig sted å sende inn nettstedet ditt eller bloggen. Du kan imidlertid ikke eksistere uten dette verktøyet hvis du ønsker å markedsføre ditt merke online. Det hjelper å spore nettstedstatistikken din og gir deg alle viktige beregninger du trenger for å spore din SEO-kampanjesuksess. Den beste delen av det er at et gratis verktøy som er tilgjengelig for webområdeeiere fra hele verden. Pinterest

Pinterest er en populær medieplattform som er basert på visuelt innhold. Når du sender inn bloggen din til Pinterest og verifiserer profilen din, tjener du gratis, relevante og høyverdige tilbakekoblinger, under forutsetning av at du gir brukerne kvalitetsinfographics. Videre vil denne backlink-katalogen hjelpe deg med å forbedre merkevarekjenningen din og tiltrekke potensielle kunder til ditt merke.

  • Alltop

Denne tilbakekoblingskatalogen er nyttig for gamle kvalitetsdomener som har noen autoritet til brukere. Det er en veldig nyttig og fordelaktig plattform, da det kan forbedre nettstedets eksponering Source .

December 22, 2017