Back to Question Center
0

Hvordan bruker jeg konkurrent tilbakekoblinger til min egen fordel?

1 answers:

Selvfølgelig fortsetter verdens søkegigant å fortelle oss at dets store algoritmer primært er fokusert på innhold av høy kvalitet som gir brukeren virkelig verdi. Ingen tvil, innholdet er fortsatt kongen. Likevel er organisk lenkeprofil for alle nettsteder fortsatt den nest viktigste rangeringsfaktoren for Google. Det er derfor ikke nødvendig å si at kvalitet tilbakekoblinger er blant de viktigste komponentene i det moderne konseptet med Search Engine Optimization. Jeg mener at du gjør feil med din tilbakekoblingsprofil, kan ikke bare mislykkes i å levere målbare gevinster, men kan også skade din nåværende rangeringsfremgang. Dessuten, hvis Google mistenker din nettside eller blogg i juks, det kan også komme til det ekstreme når alt ender opp med deindexing fra søkeresultatene gang og for alltid (ellers et permanent forbud mot søk). Det er derfor å analysere konkurrentens tilbakekoblinger - med sine mest lovende gevinster og alvorlige feilsteg - ville være en velformulert avgjørelse du må kjøre den sikreste koblingsbyggingsstrategien mulig. Og jeg skal vise deg hvordan du analyserer dine konkurrent tilbakekoblinger. Så nedenfor er tre enkle trinn for å kjøre en skikkelig forskning og få mest mulig ut av markedets konkurrenter.

competitor backlinks

Identifiser dine nisje-motstandere

Før du undersøker konkurrentens tilbakekoblinger, må du identifisere de mest vellykkede nettstedene som eies av nærstående i nisje, eller din viktigste bransje. Og oppgaven er faktisk mye mer overkommelig, som du kanskje tror. Som for meg pleide jeg å handle proaktivt og studerte vinner og fiaskoer fra mine rivaler på forhånd. Ideelt sett må du identifisere dine motstandere på markedet lenge før nettstedet ditt eller bloggen går live. Uansett, nå er det på tide at du fortsatte med å kjøre en omfattende konkurranseanalyse for å bruke de beste konkurrentens tilbakekoblinger til din egen fordel. Vet ikke hvor du skal begynne? Jeg anbefaler at du bruker Serpstat, et gratis online verktøy som hjalp meg mye med å forstå mine hoved nisje-motstandere. Når du legger det på vanlig engelsk, kan du bruke dette verktøyet til å finne nettsidene til dine mer vellykkede rivaler. Tatt i betraktning antall søkeord, gjennomsnittlig størrelse på nettstedet, og det faktum at det står bra, vil du forstå hvor du skal begynne.

Kjenn dine hovedmål

Vanligvis er PA (side autoritet), DA (domenemyndighet), samt PR (sidestilling) de viktigste egenskapene til hver nettside sin tilbakekoblingsprofil. Tilsynelatende er målet ditt å ha høyest poengsum nemlig på disse tre beregningene. På den måten bør du også kjenne følgende data - Antallet av din konkurrent tilbakekobler i skala (med referansessider og domener), og det store bildet av ankertekster optimalisert for SEO (deres nummer, distribusjon og mangfold av søkeordene, branding , og resten av kritiske egenskaper).

backlinks for seo

Analyser tilbakekoblinger til konkurrentene dine

Det er selvfølgelig ingen universell formel for suksess. Likevel, ved hjelp av analytiske verktøy for å få en grundig forståelse av konkurrentens tilbakekoblinger, er det sannsynligvis den beste måten å holde seg utenfor markedskonkurransen. Så, du trenger en konkurransedyktig analyse for hvert nettsted med en verdig lenkeprofil som finnes på toppen av det aktuelle søk. På den måten anbefaler jeg å prøve et av følgende analyseverktøy for tilbakekoblinger: Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer, Screaming Frog eller Ahrefs - Jeg prøvde dem alle. Men for meg er hovedsettet av deres funksjoner helt sammenlignbare, til og med til tross for flere skreddersydde funksjoner og et par avanserte filtre levert av Analyzer (Semalt) og Open Site Explorer (Moz). Så det er bare opp til deg å bestemme hvilken du skal prøve først. Når du har tatt riktig innblikk, er alt du trenger å replikere de mest kraftige tilbakekoblingene til motstanderne dine, eller i det minste få en fullstendig forståelse av koblingsbyggingsprosessen i din nisje Source .

December 22, 2017