Back to Question Center
0

Hva er måtene å tiltrekke gode tilbakekoblinger til nettstedet ditt?

1 answers:

Jeg vil gjerne starte denne artikkelen med en kort definisjon av tilbakekobling for de som er nye i dette emnet. En tilbakekobling er en innkommende hyperkobling fra en side til en annen. Som regel settes en lenke i teksten og ser ut som en ankertekst - where to buy high pr backlinks. Ved å klikke på denne teksten, går du til forklaring artikkel eller et nettsted som er sitert i dette innholdet. Slike koblinger gir vanligvis brukerne nyttig informasjon og hjelper webområdeeiere til å forbedre deres nettstedrangeringer hvis alt er gjort riktig.

Denne artikkelen er laget for å lære deg hvordan du får gode tilbakekoblinger til ditt nettsted. Jeg vil gjerne hjelpe deg med verktøyene du trenger for å få best mulig tilbakekoblinger og øke rekkevidden din.

Ikke alle backlinks er like opprettet. Derfor bør du være ekstremt forsiktig når du bygger lenker til nettstedet ditt. Som regel brukes backlinks til to formål. Den første er å hjelpe et nettsted til å oppnå kvalitetslänkjuice og øke merkevaremyndigheten på nettet. Den andre er å forårsake skade med vilje til konkurransedyktige nettsteder eller utilsiktet for din.

Hvordan skille en høyverdig tilbakekobling?

Generelt er tilbakekoblinger av høy kvalitet de som kommer fra de beste nettsidene. De er relevante og etisk generert. Jo flere personer som kobler til de beste nettstedene, desto bedre er det for nettstedets søkemotorrangering. Google vil se slike koblinger og belønne det koblede nettstedet med høyere rang og bedre omdømme. Det er nettopp det du trenger å se etter i linkbygging.

Men som jeg nevnte før, er ikke alle backlinks opprettet like og etter hvert langt fra dem alle, er like gunstige. Derfor må nettredaktører nøyaktig vite hva som er en høyverdig tilbakekobling.

La oss oppsummere noen av de viktigste funksjonene i organisk, høyverdig tilbakekobling:

  • relevant for nisjen til den markedsførte nettsiden;
  • kommer fra pålitelig webkilde;
  • sender i henvisende trafikk;
  • riktig innebygd i innholdet på nettstedet;
  • det er ikke betalt eller gjensidig;
  • det ser ikke ut som en annonse;
  • det bidrar til din PageRank.

Slike høykvalitetsforbindelser er vanskelig å få. Derfor er de høyt verdsatt av søkemotorer og brukere. Videre må du få slike koblinger fra ulike forskjellige kilder, ikke 100 backlinks fra en høy PR-side. Husk at Google kanskje bare legger merke til når du prøver å jukse systemet.

Hva er de enkleste måtene å få kvalitet tilbakekoblinger til nettstedet ditt?

Det første du trenger å forstå er at tilbakekoblinger må bygges, ikke kjøpt. Den perfekte linkbyggingsstrategien vil være basert på hardt arbeid, og det er alt. Selvfølgelig vil du bruke mer tid på å skape linker likt. Du vil imidlertid være sikker på at slike lenker gir deg langvarige positive resultater.

Det er noen måter å få kvalitet tilbakekoblinger på:

  • For å få relevante tilbakekoblinger, kan du ganske enkelt sette navn og informasjon på høyverdige, menneskeskapte kataloger. Det kan være slik at du må betale på noen av disse katalogene. Imidlertid må du sørge for at det ikke er et spammy nettsted før du avgjør for eventuelle linkbyggingstjenester.
  • En annen nyttig linkbyggeteknikk er å bli gjesteblogger. Samarbeide med nisje relatert målrettet blogg og publiser der noen spennende og engasjerende innlegg med innkommende koblinger som peker på nettstedet ditt.
December 22, 2017