Back to Question Center
0

Hvor får du tilbakekoblinger fra infographics?

1 answers:

I dag fortsetter infografikken å bli stadig mer populær. Faktisk er disse iøynefallende bildene som bærer nyttig informasjon, estimert å være 30 ganger mer sannsynlig å bli "fordøyd" av leseren, i stedet for hverdagslig tekstskrifter. Det er derfor spørsmålet - hvor å få tilbakekoblinger fra infographics - gir perfekt mening. Ja, det er sant, infographics kan levere gode resultater til Internett-bedrift. Alt du trenger å se mer overbevisende på er å skape en rimelig kombinasjon av verdifull data og visuelt innhold - både visuelt tiltalende og levere interessant og spennende informasjon om riktig emne til rett publikum. Hva mer - å ha et sett med gode og overbevisende infographics gjør innholdet ditt hjertelig velkommen til å bli virus. På den måten har gode infographics et ganske fint HQ-tilbakekoblingsgenereringspotensial, samtidig som nettstedet ditt forbedres eller bloggenes fremgang i SEO i skala. Så, hvor å få tilbakekoblinger fra infographics? Før jeg viser deg en liste over kjente kilder for det, la oss starte med noen grunnleggende definisjoner. Hva er de ideelle infographics? Her er de tre hovedelementene som gjør hver god en - fantastisk design, forfremmelse og oppsøkende og velforskningsstatistikk.

  1. Designet er tilsynelatende det første som trengs av alle infografiske til å begynne å jobbe. Alt du trenger å gå viral med infographics er å ha dem visuelt tiltalende og berørt med et profesjonelt design.
  1. Opprykk og oppsøking er like viktig for infographics som en fantastisk design og deres faktiske verdi levert av godt forsket statistikk. Gitt at en infografisk ikke fremmes på den riktige måten (i. e. , med en riktig medieforfremmelse og for eksempel oppsøk via e-post), vil resten av innsatsen være nesten ubrukelig, for sikker.
  1. Godt undersøkt statistikk betyr at alle gode infografiske data skal ha noen verdifulle data, for eksempel interessant statistikk, sjeldne fakta om et gitt emne, fint visualisert innsikt eller noe som tvingende regneark eller diagrammer.

Og her finner du backlinks fra infographics - nedenfor er en liste over fire mest anbefalte nettrammer for å hjelpe deg med å designe din første:

  • Piktochart er lett -til-bruk verktøy for å lage HQ infographics for høykvalitets tilbakekoblinger. Gjør alle dine infografiske virus enkelt. Alt du trenger er å investere litt tid i å skape en overbevisende infographic som vil si "velkommen" til deling. Den gratis planen på Piktochart gir et kort sett av anstendige designløsninger, derfor hvis du er villig og klar til å jobbe mer med kvalitetsinfographics, bør du vurdere å få betalt abonnement der ute.
  • Canva er en annen god kilde som kan hjelpe deg med å bruke gratis infografiske designmaler. Og de er gode! Dra nytte av profesjonelt innstilt infographics for å generere enda flere backlinks, leads, aksjer og følger.

  • Venngage Infographics er det enkleste infografiske verktøyet du kan forestille deg. Ha en flott design å velge blant over fem hundre profesjonelt innstilte designløsninger - bare i flere klikk.
  • Fiverr er det siste alternativet for de som ser hvor de skal få tilbakekoblinger fra infographics. Fiverr kommer til å bli din beste løsning hvis du ønsker å få ditt infografiske design outsourcet - starter fra 5 dollar for en høy kvalitet infografisk laget spesielt for ditt nettsted eller blogg Source .
December 22, 2017