Back to Question Center
0

Hvilke kilder kan hjelpe meg best med DoFollow backlinks?

1 answers:

Leter du etter nettsteder eller blogger som vil være best for DoFollow tilbakekoblinger, kan du trolig tenke på bloggkommentarer, guest posting, katalog og forretningsoppføring innsending, og så videre. Selvfølgelig kan du finne noen ganske gode løsninger for kobling av høy kvalitet der ute. Men poenget er, er det noen ultimate løsninger som ville være det beste av det beste for DoFollow backlinks spesielt? Jeg har noen funksjoner steder for deg - elastischer t?ll.

Men før vi vurderer hver av dem, la oss starte med en liten orientering. Tross alt, hvorfor skulle du ha dem på nettstedet ditt eller bloggen? Gjøre ditt beste for å skaffe DoFollow backlinks, hva slags fordeler kan vi med rimelighet forvente av dem?

Beste fordelene med DoFollow tilbakekoblinger

  • økt søketrafikk drevet direkte til webområdet ditt eller blogsider;
  • sterkere Domain Authority gir et permanent løft på prosjektets ytelse;
  • heve din AdSense-CPC (kostnad per klikk);
  • anspore din pågående fremgang med Google PageRank;
  • forbedre din nåværende søkemotorrangering og rettferdiggjøre din videre markedsføring.

Det er omtrent et dusin toppvalgte steder som forventes å passe deg best for DoFollow backlinks. Blant de andre vil jeg skissere følgende online ressurser som trolig de ideelle stedene å ha en kickass start for å bygge linker med DoFollow-attributtet. Nedenfor skal jeg begynne med Google Plus, YouTube, LinkedIn, for å ende opp med Blogger dot com. Så, la oss komme på saken! Google Plus

Som en av de mest populære nettstedene på sosiale medier, bør Google Plus også bli kjent som en flott sosial plattform for å drive en effektiv kampanje for ditt nettsted eller blogg. Tro meg eller ikke, men av noen grunner ser denne standardtjenesten av verdens søkegigant ofte undervurdert av mange nybegynnere webmastere og nettstedseiere. Likevel anbefaler jeg å prøve din personlige konto der ute - for å nyte kvalitet DoFollow tilbakekoblinger med høy autoritet bare i minutter.

YouTube

Denne utrolig populære videoverten kan brukes til å få litt ekstra tilbakekoblinger - bare å lage din egen kanal og fylle "om" seksjonen. Fungerende på denne måten kan du imidlertid bare ha NoFollow tilbakekoblinger. For å få en definitivt mer verdifull tilbakekobling med DoFollow, må du sjekke de avanserte kanalinnstillingene. På den måten, klikk på "tilhørende nettsted" og bare plasser webområdet ditt URL. Merk, for å få trikset til å fungere, må du først sende en bekreftelsesprosedyre i Googles nettredaktørverktøy.

LinkedIn

Det er ikke bare et flott sted å forme et bredt nettverk av profesjonelle og forretningsforbindelser, men en utmerket mulighet til å ha et par høy autoritet tilbakekoblinger - og de kan vises til interesserte brukere fra hele verden. Og du vil ikke gå glipp av det, ikke sant? For å opprette en annen tilbakekobling med DoFollow-attributtet på LinkedIn - bare opprett en personlig profil, tilbring to minutter for å fylle de nødvendige delene, og del en kobling for eksempel til blogginnlegget, produktrevisjonen, osv.På den måten vil nok en lenke du deler, bli en verdifull. Imponerende, eh?

Blogger punkt COM

Denne bloggingplattformen er ikke så berømt, men jeg insisterer virkelig at du sjekker det under noen omstendigheter. Slik får du en tilbakekobling med DoFollow der ute - bare start den nye støttende bloggen på Blogger dot com, og betal litt tid for å fylle den med et godt innhold. Koble til hovedvirksomhetsnettstedet eller bloggen din - og du er ferdig!

December 22, 2017