Back to Question Center
0

Er det rimelig å kjøpe hjemmeside backlinks?

1 answers:

Denne artikkelen vil gjøre deg til å tenke på hvordan du gjør din hjemmeside SEO. En av de vanligste problemene SEO-eksperter står overfor i en prosess med webkildeoptimalisering er at folk vil rangere for alle sine viktigste søkeord på hjemmesiden deres. Folk bruker sin tid, penger og innsats for å tjene tilbakekoblinger til hjemmesiden og gjøre dem målrettede - cloud computing in it companies.

I virkeligheten er hjemmesiden koblingsoversikt annerledes som du kan forestille deg da det er svært få ankertekster som har noen referanse til et søkeord. Du kan ikke få søkeordrike ankre, slik at du kan rangere for søkeordet ditt. La oss diskutere hvordan det fungerer i virkeligheten.

buy homepage backlinks

Google setter pris på høyt autoritative domener

Hvis du har et spørsmål om at Google gir mer tillit og verdi til svært autoritative domener, er et svar på dette spørsmålet ganske enkel. Store og lange eksisterte domener som er populære blant brukere får tilbakekoblinger til sidene deres naturlig. Brukere, så vel som andre nettsteder, kobler seg til favorittmerker etter deres vilje på en helt organisk måte. Det er derfor Google kan se på en lenkeprofil fra et stort merke med tillit og være sikker på at deres tilbakekoblinger for det meste ble kjøpt naturlig. Backlink-profiler av store merker bør tjene for oss som maler som vi må følge for å vise Google at merkevaren din også kan bli tiltrukket som verdifull og legitim. Det er rimelig å kopiere hjemmesidenes tilbakekoblingsprofil av nettstedene som har TOP-stillinger på SERP. Hvorfor hjemmesiden? En hjemmeside tjener som en viktig side på et nettsted og ditt telefonkort for både brukere og søkemotorer. Det er her kundene dine eller andre nettsteder vil mest sannsynlig koble til deg og hvor Google kan etablere tillit med deg.

Må jeg kjøpe tilbakekoblinger til hjemmesiden min?

Nettstedets hjemmeside skal være godt optimalisert for å gi de riktige signalene for søkemotorer. På siden søkemotor optimalisering for hjemmesiden hjemmeside bidrar til å få mer trafikk og kvalitet tilbakekoblinger. Mål hvilke søkeord du vil målrette mot. Men når det gjelder koblingsbygning, må du utøve begrensning. Selvfølgelig er det en fristelse å bruke den kraftigste siden på nettstedet ditt for å målrette mot de viktigste søkeordene dine. Men du må huske at det mest betydelige aspektet du bør legge vekt på her er å bygge tillit med Google. Inntil Google gir deg tillit, vil webkilden din aldri stå høyt. Og senere, jo mer stoler du på å bygge rundt ditt online-merke, desto større myndighet vil nettstedet ditt ha.

buy backlinks

Det er noen nettsteder som står nær toppen av søkeresultatene. Hvis du vil se på lenkeprofilen til disse store merkene, kan du merke seg at ingen andre autoritative nettsteder knytter til siden. Disse nettstedene kan rangere for svært konkurransedyktige søkeord uten en enkelt kvalitetslink til denne siden. Måten de gjør det med merkevaremyndigheten og tilliten de har bygget med Google. Det er et klart bevis som viser oss at vi må fokusere på merkebygging i stedet for å bygge link på hjemmesiden. Det vil hjelpe deg til å bli en stor merkevare i øynene til søkemotorer og øke nettstedets rangering.

December 22, 2017