Back to Question Center
0

Er det mulig å bygge permanente tilbakekoblinger gratis?

1 answers:

Hvis du leser denne artikkelen, så sannsynligvis vil du generere mer trafikk til webkilden din, bloggen, artikkelen og så videre. Denne artikkelen er spesielt utviklet for de som ønsker å få permanente tilbakekoblinger uten å bruke noen prosent. Men du bør vite at å få høy PR tilbakekoblinger gratis, vil ta tålmodighet og hardt arbeid. Hvis du kunne få relevante og høye PR-tilbakekoblinger uten noen anstrengelse, ville du ikke trenge dette innholdsstykket, ville du?

La oss først si noen ord om tilbakekoblinger og deres betydning for trafikkgenerering. Vanligvis er tilbakekoblinger hva som skjer når en nettkilde kobler til en annen. Det virker ganske enkelt. Først av alt analyserer Google bots en kilde hvor den innkommende koblingen er plassert. De vurderer relevansen og kvaliteten på innholdet som er basert på denne kilden. Videre er søkemotorer oppmerksom på en nettside PageAuthority and PageRank, samt mengden og kvaliteten på innkommende trafikk. Når denne undersøkelsen er ferdig, søker søkemotorer raskt på en koblet webkilde for å sikre at en kobling er relevant og pålitelig. Hvis du antar disse dataene, gjør Google et notat for å øke den tilordnede nettsiden rangeringen neste gang den kryper rundt den.

Det er derfor flere tilbakekoblinger betyr mer trafikk og senere høyere rangering av nettsider. I sin periode betyr trafikk nye kunder som vil bringe penger til din online-virksomhet. Så, vi kan si at tilbakekoblinger gir deg penger og høy avkastning på investeringen.

Er det rimelig å kjøpe faste tilbakekoblinger?

Mange webmastere bestemmer seg for å kjøpe tilbakekoblinger for å akselerere en prosess med merkevareforbedring. Men du må være ekspert i å kjøpe nettopp de backlinks som kan gi verdi til nettstedet ditt. Ellers kan du ikke få tilbake eller til og med gjøre ting verre.

Det er mange falske SEO-spesialister på nettet som lover å bygge såkalte "høy PR" eller "høyverdige" tilbakekoblinger. Innkjøp slike lenker, du sparer bare pengene dine. Fordi selv om tilbakekoblingene er fra nettkilde med høy sidestrek, betyr det ingenting hvis de ikke er relevante for nettstedet ditt. Videre kan Google enkelt oppdage kjøpte koblinger og straffe både kjøper og selger.

Det er ingen tvil om at noen av tjenestene vil få linkene dine fra, er svært høy kvalitet. De kan bygge så mange tilbakekoblinger til deg som du har råd til å betale for. Det er imidlertid ett interessant fenomen, så snart du slutter å betale for sine tjenester, blir linkene som ble bygget til nettstedet ditt fjernet. Derfor er betalte tilbakekoblinger ikke den beste måten å få trafikk fra søkemotorene.

Hva er de andre måtene å få permanente lenker til?

Du kan bygge backlinks på egen hånd, etablere gode forretningsforbindelser med nisje relaterte webkilder. Eller hvis du er rushed, kan du ansette en heltids SEO-stab for å bygge tilbakekoblinger på riktig måte. Det kommer til å koste deg mye mer enn disse kjøpet tilbakekoblinger du kan observere på andre nettsteder, men de vil holde nettstedet ditt på den første SERP siden for mye lenger Source .

December 22, 2017