Back to Question Center
0

Hvordan lager jeg tilbakekoblinger til nettstedet uten å bli betalt?

1 answers:

Hvis du vil opprette tilbakekoblinger til nettstedet i stedet for raskt å få noen betalte - kanskje har du allerede tatt en velformulert avgjørelse. La oss innse det - å søke om linkhandel kan noen ganger virke som en svært lovende innsats. Faktisk er det imidlertid mye høyere sjanser for å gjøre mer skade på din nåværende rangeringsfremgang, i stedet for å dra nytte av målbar og langvarig økning i trafikk, CTR, konvertering osv.Saken er at nå legger Google vekt på å tildele kun kvalitets- og naturlige koblingsbyggingsstrategier - online hosting quickbooks. Det betyr at for å skape tilbakekoblinger til nettstedet på den riktige måten må du investere litt tid og krefter for å tiltrekke seg bare relevante tredjeparts nettsider og blogger. Vel, det moderne konseptet med kvalitet og organisk linkbygging er ikke så enkelt og lett å gå som det pleide å være for eksempel for to eller tre år siden. De gode gamle tider hadde lenge gått.


I dag kan du bare opprette tilbakekoblinger til nettstedet bare ved bruk av de riktige praktiske handlingsplanene, i tråd med å opprettholde en generell SEO-strategi kontinuerlig gjennomgått og justert bak dem. Men det er fortsatt ingen grunn til bekymring - her kommer et par bruksbevisste måter å få kvalitetskoblinger på. Alt du trenger her er å investere litt tid og krefter - gitt at du ikke er en av de som ikke er gode med hendene - og din lenkeprofil er bygget helt i orden. Mens noen av de følgende trinnene sannsynligvis ikke tar mer enn bare et par minutter for at du skal ha alt på plass, bør deres store potensial for å forbedre din SEO aldri undervurderes. Så, nedenfor er noen av mine mest populære måter å lage tilbakekoblinger til nettstedet - naturlig, effektivt og selvfølgelig uten å betale en krone.

Få kvalitetsinnhold som gir verdi

Tilsynelatende er å tiltrekke flere live besøkende med en unik, kvalitet og fri informasjon med ekte verdi, sannsynligvis den beste måten å lage tilbakekoblinger for nettstedet, organisk, og uten noen risiko for å tjene en rangeringstraff. Alt du trenger er å gi et overbevisende sideinnhold (faste artikler, casestudier osv. ) for å få flere mennesker til å dele det, lenke til det, og nevne det andre steder på nettet. På den måten bør du vurdere å omforme en del av dine enkle tekstskrifter til noe mer merkbart og iøynefallende, for eksempel nyttige infographics, regneark, korte casestudier, diagrammer osv.

Få mest mulig ut av konkurrenter

Vel, det er ingenting galt med å spionere på dine nisekonkurrenter fra tid til annen for å lære mer om deres vellykkede erfaring i link bygg for å finjustere din videre innsats best mulig måte. Ikke nøl med å prøve å bruke et av de populære elektroniske verktøyene for backlinkforskning og analyse tilgjengelig i åpen tilgang. For meg fant jeg følgende rammer mer nyttige for å få et uvurderlig konkurransedyktig innsikt - Mozas Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt), Screaming Frog SEO Spider. Alt kan fungere perfekt der. Bare sett på dem som allerede har utforsket ruter til de høyeste PageRank- og autorisasjonskildene for å lage tilbakekoblinger til egen hjemmeside eller blogg.

Bottom Line

Å ha et solidt innhold for å generere kvalitet tilbakekoblinger naturlig og bruke dine nisje rivaler til å replikere sine beste gevinster til din egen fordel - ville være flott, men fortsatt ikke nok. På den måten må du sørge for å fortsette å jobbe hardt, ikke bare for å bygge tilbakekoblinger selv, men for din sterkere autoritet og offentlig bevissthet også. Overvei å intervjue topp influenser i din bransje, tiltrekke et bredere publikum på populære sosiale medier, utvide ditt beste mesterverk gjennom gjesteblogginnlegg og artikler, samt gi smarte og innsiktige kommentarer for å nyte de fortjente tilbakekoblingene i retur.

December 22, 2017