Back to Question Center
0

Kan du vise meg hvordan du bygger forretninger til virksomheten tilbakekoblinger gratis?

1 answers:

I likhet med alle andre tilbakekoblinger til SEO-formål, dreier virksomheten til bedriftens tilbakekoblinger rundt det samme målet. Få økt trafikk som kommer til nettstedet ditt direkte fra organisk søk. Du trenger ikke å si at tilbakekoblinger brukes av Google, sannsynligvis som den sterkeste rangeringsfaktoren. Derfor er det så viktig å betale nok oppmerksomhet til å bygge høykvalitets tilbakekoblinger som skal støtte din generelle markedsførings- og markedsføringsstrategi i målestokk. La oss innse det - å bygge forretninger til virksomheten tilbakekoblinger tar mye tid og krefter. Likevel kan det være enkelt å komme i gang - og gradvis bevege seg mot å ta ledelsen og dominere din nisje i online søk. Bare fortsett med disse overraskende undervurderte ruter som er skissert nedenfor. Når du har prøvd dem alle, vær så snill å søke om andre rimelige fremgangsmåter for å bygge opp virksomheten til virksomheten, tilbakekoblinger til nettstedet ditt. Så, her er flere ganske enkle, men likevel effektive metoder for å gjøre virksomhetswebområdet ditt ute av konkurransen - uten å bruke en krone.

Lokale sitater og forretningskataloger

Jeg anbefaler at du bruker lokale sitater, webkataloger og onlineoppføringer som en flott kickass-start for å starte byggevirksomheten til virksomheten tilbakekoblinger. Det ville være et perfekt fint egnet sted for å begynne å få en bredere eksponering på nettet for nettstedet ditt. Faktisk rangerer de fleste av disse katalogtypene veldig bra i de store søkemotorer som Google. Så alt du trenger er å nevne firmanavnet ditt med kontaktdata og få den fortjente tilbakekoblingen i retur. Beste eksempler er Google Min bedrift, gule sider, Yelp, Bing Business Listing, Truelocal, etc.

Sosiale medier

Disse overfylte stedene er svært nyttige for å etablere en solid online tilstedeværelse for virksomheten din og gjøre merkevaren din eksponert for et bredere publikum av aktive brukere. Alt du trenger for å få tak i noen koblinger på sosiale medier, er å skape sosiale profiler av din bedrift - og du er ferdig. Sørg for å håndtere en planlagt og pågående aktivitet med dine forretnings profiler - ikke nøl med å investere litt tid på å skrive vanlige innlegg som skal publiseres med en direkte lenke til hovedvirksomhetsnettstedet ditt. På den måten kan du ikke bare få noen ekstra tilbakekoblinger, men dra nytte av en rimelig høy nettrafikk. Selv om disse to old-school-måtene å tjene virksomheten til forretningsbacklinks for ofte blir undervurdert av en eller annen grunn, kan de fortsatt tjene deg godt. Seriøst kan du alltid finne noen populære pressemelding nettsteder som tørter etter nytt innhold. Saken er det med en velskrevet pressemelding om et hett emne som er relatert til næringslivet eller markedsnissen. Du kan raskt bli slått opp med lokale journalistiske og bloggeregrupper for sjenerøs rask og bred offentlig eksponering. For å spre verden med pressemeldingene din beste måte, anbefaler jeg at du fokuserer på å markedsføre et helt nytt produkt eller en tjeneste, slik at en tilbakekobling viser veien til hovedvirksomhetswebsiden din for ytterligere info. I likhet med pressemeldinger på media, er gjest blogging verdt å tilbringe litt tid - det vil sikkert lønne seg! Bare få alt som er avtalt med en sterk innflytelses- eller blogginnehaver - og legg inn din perfekt skreddersydde artikkel for å få tilbakekobling i retur. Merk at blant de andre attraktive middelene til linkbygging, er gjest blogging et MUST for de som ser etter høye PR-tilbakekoblinger med DoFollow. Bare vær sikker på at du skal skrive for en relevant nisjeblogg med en tilstrekkelig PR-poengsum Source .

December 22, 2017