Back to Question Center
0

Hvordan oppretter du tilbakekoblinger på riktig måte?

1 answers:

Tilbakekoblinger er avgjørende for alle online-bedrifter. Webmastere er ganske ivrige etter å få tilbakekoblinger til deres nettsider fordi det kan bidra til SEO-innsats og øke en nettsiderangering. I lys av de siste Google-rangering oppdateringene, er webområdeeiere redd for å lage tilbakekoblinger av lav kvalitet som det kan føre til at rangeringer slippes og andre Google-sanksjonssekvenser - site web gestion des ressources humaines pdf. Det er derfor alle webansvarlige ser etter høye PR-webkilder for å bygge tilbakekoblinger på dem. Antallet slike autoritative webkilder er begrenset, og det er vanskelig å få linkbyggingsmuligheter fra dem. Men hvis det er umulig for din bedrift å etablere forretningsforbindelser med høye PR-nettsteder, er det ikke en grunn til å engasjere seg i spammy linkbyggeteknikker. I stedet for det, bør du lete etter andre mer vanskelige måter å gjøre høye PR-tilbakekoblinger. I denne artikkelen diskuterer vi hvordan du får tilbakekoblinger fra PR10-siden Wikipedia.


Gjennom årene har Wikipedia blitt et stort problem for de fleste markedsførere, da det er nesten umulig å overrank denne kilden på Google. Imidlertid kan denne evige konkurrenten få fordel for din bedrift i form av kvalitet innkommende linker. Wikipedia kan brukes av innholds markedsførere til både assisterer med søkemotoroptimalisering og bidra til oppdraget til verdens største pedagogiske kilde.

Folk misforstår ofte rollen som tilbakekoblinger på Wikipedia. De fleste av dem tror at det er nok å legge til sin lenke til delen "eksterne lenker" hvis innholdet er relevant for deres nettsideindustri. Imidlertid gir det i virkeligheten ingen effekt i det hele tatt. Hvis du har en smart tilnærming til å legge til tilbakekoblinger til Wikipedia, vil det gi deg mange positive resultater. Tvert imot kan det forårsake mange problemer, inkludert å ha ditt ekstra domener oppført som spam og utestengt fra Wikipedia.

I denne artikkelen vil jeg dele med deg noen beste praksis på Wikipedia-tilbakekoblinger. Så, hvis det gjøres riktig, kan det fortsatt være en stor fordel for nettstedet ditt søkemotor optimalisering.

Hvordan har tilbakekoblinger endret på Wikipedia i løpet av det siste tiåret?

Wikipedia ble lansert i 2001 som den største pedagogiske webkilden i verden. På den tiden tilbakekoblet innkjøp og andre spammy-link byggteknikker var ikke så populære. Det var derfor det var tillatt for alle å lage follow-backlinks på Wikipedia. Men med Googles tunge vekting av Wikipedia og dets tilbakekoblinger, var webmastere rask på SEO-effekten. Siden den gang har Wikipedia endret seg til å skape follow-backlinks på sidene sine. For å forhindre massive spamangrep og brudd på retningslinjene for Google, lar Wikipedia bare plassere nofollow-koblinger som ikke overfører noen link juice. Videre oppretter Wikipedia en backliste med et formål å blokkere domener som de anser spam.

Selv om nofollow-tilbakekoblinger har mindre effekt på SEO enn de som følger, er Wikipedia-tilbakekoblinger fortsatt noen av de mest etterspurte på et digitalt marked. Det kan forklares av høy PageRank av denne kilden og Googles riktige holdning til koblingene fra denne kilden.

December 22, 2017