Back to Question Center
0

Kan du hjelpe meg med de beste nettstedene for tilbakekoblinger på sosiale medier?

1 answers:

Ja, det er mange forskjellige sosiale medier nettsteder og populære online plattformer med høy PageRank og DA (domain authority), som kan bli virkelig gunstige steder å bli koblet til. Før du vurderer de beste nettstedene for tilbakekoblinger på sosiale medier, merk at det nedenfor jeg skal vise deg bare store - som du kanskje allerede er kjent med løveandelen av disse overfylte nettverkene. Så, la oss se hvordan du bygger din online tilstedeværelse, og på hvilken måte du bør frø av hovedinnholdene. Faktisk, alt du trenger er å gi mer faktisk verdi til innleggene dine - best minecraft vps hosting. Husk at du må levere tilleggsverdi med innholdet ditt. Saken er at hver tynn av dine skrifter på sosiale medier skal være rent verdifulle og matche dine nisjeinteresser. Dessuten tror jeg at det gjør alt delbart, og så innbydende til koblinger som mulig er den eneste måten å overleve og holde seg utenfor den tetteste konkurransen som driver den moderne verden av sosiale medier. Til det punkt, la oss ta en titt på de beste nettstedene for tilbakekoblinger der ute.

LinkedIn

Dette populære nettverket er trolig blant de beste nettstedene for tilbakekoblinger på sosiale medier. Faktisk har LinkedIn mange forskjellige steder som lar døren stå åpen for å skape en mengde lenker for verdi. Her kan du legge til profilkoblinger, samt linker til de vanlige korte innleggene, og mer detaljerte på hovedstedet ditt.

Pinterest

Pinterest viser sine sterkeste sider når det gjelder nettverksmålrettet innhold, for eksempel DIY. Denne plattformen er også bra for å remodel deler av tekstinnholdet til noe mer visuelt og iøynefallende, men likevel informativ data, jeg. e. , infographics, regneark og så videre. Tips: Ved å bruke Pinterest til å bygge lenker om hovedkoblingsbyggingsstrategien din, ville det ha en kumulativ effekt, så ikke nøl med å kombinere denne med noen andre beste nettsteder for tilbakekoblinger.

Instagram

Spesielt denne plattformen blir ofte forsømt. Derfor er det sjelden nevnt blant de beste nettstedene for tilbakekoblinger på sosiale medier. Og saken er at Instagram faktisk kan bli en ekte gullgruve - gitt at du har et utmerket bilde og smarte, kreative ideer for å omforme visuelt innhold. Vær imidlertid oppmerksom på at digitale markedsførere trengte der, noe som gjorde stedet til en definitivt utfordrende en dominerende av en tøff markedskonkurranse.

Google Plus

For noen tid siden kan enkelte profilkoblinger, så vel som de på Google+, ha litt mer vekt enn vanlige koblinger, vanligvis gjør. Selvfølgelig har denne ubalansen blitt fjernet med den nyeste oppdateringen av Panda-algoritmen. Likevel er den sosiale plattformen fra verdens søkegigant fortsatt verdt å slippe noen verdifulle lenker under noen omstendigheter. Bare husk - å koble til Google+ er en praktisk bevist måte å potensielt raskere og mer effektiv indeksering.

Tumblr

Det er det! Vi har endelig kommet over denne veldig smarte måten å bygge backlinks. Tatt i betraktning at bruk av Tumblr for å generere koblinger er definitivt en vanskelig oppgave. Ikke desto mindre er det verdt å prøve deg selv på denne svært populære ressursen - når du har en god tilbakekobling og gjort det sirkulere, kan du få potensielt ubegrensede linkbyggingsmuligheter i løpet av årene - takket være tusenvis av underdomener på Tumblr.

December 22, 2017