Back to Question Center
0

Kan du vise meg riktig tilnærming til å tjene PR10 backlinks gratis?

1 answers:

Det er det rette spørsmålet fordi det er akseptert at koblinger med de høyeste domeneautoritets- og PageRank-verdiene (for eksempel PR5 - PR10 tilbakekoblinger) kun kan tjene i stedet for kjøpt. Ja, selvfølgelig, er det mange forskjellige tilbud som er sett over nettet, med ulike typer lenker, og selv PR10 tilbakekoblinger kan lett bli funnet på salg. Likevel, i 99. 9% tilfeller, disse "tilbudene" er ingenting annet enn triks som brukes av svindlere bare for å tjene penger - prevent start. Du vil ikke at nettstedet ditt eller bloggen skal lande en alvorlig rangeringstraff for at du har lav kvalitet betalt tilbakekoblinger i bulk, gjør du? Husk at når det gjelder vellykket linkbygging i SEO - kvalitet, er det alltid viktig, ikke kvantitet. Jeg mener at det å ha et par fortjente PR10-tilbakekoblinger, for eksempel fra utdannings- og regjeringens nettsteder eller noen andre mest pålitelige kilder, alltid er bedre for SEO-formål, i stedet for å gyte massene av tilbakekoblinger av lav kvalitet, i tillegg uten en klar forståelse av hovedmålet og deres virkelige funksjon. Her er hvordan du kan tjene ekstra kraftige lenker for SEO, og til og med PR 10 backlinks - selvfølgelig er det flere ganske fine tilnærminger for å hjelpe deg med det. Blant de andre anbefaler jeg å prøve Testimonials, Reviews, Innleveringer, Guest Posts, og Infographics. Men saken er at PR10-tilbakekoblinger kan gripes enten fra offentlige eller pedagogiske kilder. I år har jeg allerede lyktes med å få noen ekstra verdifulle koblinger, spesielt fra de sistnevnte - og du kan også prøve å tjene PR8-PR10 tilbakekoblinger fra dot EDU nettsteder - enten med å lage en bred eller bruke stipend.

Bred oppsummering

Vanligvis er alle anerkjente utdanningsinstitusjoner, ikke begrenset bare med universiteter og høyskoler, ikke bare det offisielle nettstedet, men har ofte forskjellige ressurs sider med mange lenker som peker tilbake til de mest populære ressursene som er nyttige for alle - både studenter og lærere. Derfor arbeider vedvarende å få lagt merke til og inkludert i disse ressurs sidene for fremtidig referanse kan bli en fin måte å få sannsynligvis de mest verdifulle tilbakekoblinger uten å betale en dollar, i hvert fall direkte. Jeg anbefaler å håndtere en bred oppsummering via e-post for å tilby noen nyttige løsninger relatert til din bransje, for eksempel webdesign, automatisert forskning osv.Og selvfølgelig vil du se ut som spam. Uansett, får du til og med 5-10% av positive svar til å legge inn linken din, gjør denne teknikken til en helt rimelig måte, ikke sant?

Stipend

Denne ordningen trenger ikke bare din tid og krefter, men en viss mengde budsjettbruk. Det innebærer å skape og fremme et stipend for å få den fortjente prikken EDU-tilbakekobling i retur. Hvis du er klar til å jobbe på stipend en virkelig seriøs måte, er det tre hovedpoeng å flytte med oppgaven:

  • Opprett en side for å gi en generell beskrivelse av stipendiet selv og tilby en fylling -i søknadsskjema for å engasjere passende deltagere.
  • Identifiser potensielle universiteter eller høgskoler ved hjelp av avanserte søkeord med "stipend" tatt som hovedordet.
  • Fullfør oppsøkelsen med en høflig e-post - og du kan rush ut og begynne å jobbe for å skape et reelt stipend med ekte vinnere og belønninger.
December 22, 2017