Back to Question Center
0

Hva er de gode backlinks for SEO?

1 answers:

Eiendomsforretning er en svært konkurransedyktig nettbasert sfære hvor bare de største byråene med et godt omdømme har en sjanse til å rangere høyt på SERP. Men enkelte realtors kan også kjempe for ledelsen. For å utsmykke dine største nisje konkurrenter på markedet, må du opprette nettstedet ditt med en bruker i tankene og optimalisere det i henhold til søkemotorregler. Kjerneelementet i en resultatorisk optimaliseringskampanje er koblingsbygging. Linkerbygging er en prosess for å skape innkommende linker fra de autoritative nisje-relaterte webkildene. Det er en del av off-site optimalisering prosedyren som må gjøres etter alle forbedringer på stedet. Tilbakekoblinger bidrar til å øke trafikken på nettstedet og øke merkevaremyndigheten. Imidlertid, som jeg nevnte tidligere, å være ledende på eiendomsmarkedet krever mye tid og investeringer. Det er derfor du må være klar for at en prosess med å skaffe kvalitet innkommende koblinger vil være tøff og tidkrevende. Videre må du kjenne kildene der du kan få gode tilbakekoblinger for SEO. I denne artikkelen vil vi diskutere eiendomsmegling SEO-tilbakekoblingskilder som kan forenkle koblingskampanjen din og bidra til SEO-innsatsen din.

Kilder med gode tilbakekoblinger for eiendomsmegling SEO

Real Estate SEO tilbakekoblinger genererer er en prosess for å få lenker til nettstedet ditt fra andre relevante nettsteder. Det digitale markedet fungerer som en betydelig gammel populasjonskonkurranse der deltakerne med størst antall stemmer (tilbakekoblinger) får de høyeste stillingene. Googles hele forretningsmodell er basert på å gi søkerne mest mulig kvalitet og relevant informasjon. Den eneste måten å anta populariteten til innholdet er å telle all innkommende trafikk dette innholdet genererer, og antall aksjer og lenker det fortjener. For eksempel har populært sosialt nettverk Facebook over 32,348,008,110 tilbakekoblinger. Det er en absolutt leder på SERP etter antall spørsmål, ettersom mange brukere stemmer for det som for en autorisert webkilde.

I virkeligheten, når det kommer til mindre populære og smale fokuserte webkilder, kan kjøp av tilbakekoblinger være et problem. Videre er ikke alle backlinks opprettet like, og noen av dem kan bringe eiendomsmegling nettstedet ditt mer negativt enn positive signaler. Google er ganske smart og kan bare skille mellom spammy og autoritative innkommende linker. Google-bots analyserer ikke bare relevansen av innholdet der koblinger er plassert, men også et rykte for et nettsted som de kommer fra.


Det er derfor i denne artikkelen vil jeg bare snakke om autoritative webkilder hvor du kan få kvalitet tilbakekoblinger til din eiendomsmegling nettsted.

  • Innkommende lenker fra dine strategiske samarbeidspartnere

Den vesentlige delen av denne strategien er basert på å gi en vanvittig verdiverdi opp foran andre bedriftseiere. Du kan for eksempel gi verdi til folk på e-postlisten din ved å gi dem kuponger til lokale virksomheter som du har samarbeidet med. En del av utvekslingen mellom virksomheten din bør inneholde en tilbakekobling til eiendomsstedet ditt. Ved å gjøre det etablerer du gjensidig fordelaktige forhold med partnerne dine og får kvalitetslink-juice til nettstedet ditt. Dine samarbeidspartnere kan til og med inkludere et søkeord i en kobling som kommer fra et nettsted basert i ditt fellesskap. Det vil vesentlig bidra til nettstedet ditt SEO.

En enkel søkemotorundersøkelse gir deg en liste over nettsteder som har testimonials på dem i din bransje. De fleste av disse nettkildene knytter seg til personen som forlot anmeldelsen. Hvis du fortsatt ikke har en side som dette, foreslår du å opprette en og be folk om å legge sine vurderinger der. Det vil hjelpe deg med å få mer relevante tilbakekoblinger og øke din autoritet i øynene til Google Source .

December 22, 2017