Back to Question Center
0

Hvordan fungerer backlink counter verktøy?

1 answers:

Når du lager en linkbyggingskampanje, må du vite verdien av koblingen du bygger. Hvis du vet hvor mye en tilbakekobling er verdt, kan du analysere om det er verdt pengene dine, tid og innsats eller ikke. Du kan enten evaluere innkommende linker manuelt eller bruke tilbakekoblingsverktøy. Denne artikkelen er viet til verdiskalkuleringer for eksterne lenker, og forhåpentligvis vil det hjelpe deg å styrke din linkbyggingskampanje - cheap vps managed. Så, la oss se nærmere på disse evalueringsmetodene.

 • Linker som lenker til dem

Det er en første faktor du bør være oppmerksom på når du oppretter linker til nettstedet ditt. Nettkildene som kobler til et nettsted, bestemmer sin autoritet og makt. Jo høyere PR-nettsteder kobler til et domene, desto bedre vil det rangere på Google. For å forbedre sidens synlighet på Google søkeresultatsside, bør du søke å bare få innkommende koblinger fra slike typer webkilder.

Tallrike verktøy fra tredjepart bidrar til å måle kvaliteten på innkommende linker. Du har sikkert hørt om noen av dem. Jeg anbefaler å implementere slike verktøy som Semalt Web Analyzer eller Ahrefs. Disse verktøyene kan gi deg de mest nøyaktige dataene mot koblingskildene dine. Så om du måler dette ved hjelp av DA, DR, TF, CF eller på en eller annen måte, finn en manuell måte, er dette fortsatt nummer én faktor ved å bestemme styrken på en lenke (ikke relevans).

 • Mål trafikken til innkommende linker

Hovedformålet med å bygge innkommende linker er å skaffe målrettet trafikk gjennom dem. Det er derfor måling av trafikk av inngående linker er et MUST. Hvis en webkilde har mye innkommende trafikk, er det mest sannsynlig et anerkjent nettsted som gir brukerne godt innhold. Det betyr at søkemotorer vil sannsynligvis rangere det høyt også, noe som gir mer og mer klikkfrekvens, trafikk og deretter konvertering.


Generelt sett kan webkilder som genererer mye trafikk, anses som mer autoritative på grunn av følgende grunner: 7)
 • Trafikk som en rangeringsfaktor
 • Trafikk er fordelaktig å rangere i Google, da denne søkemotoren vurderer en webkilde autoritet og relevans av antall besøkende som kommer til et nettsted fra organisk søk. Det betyr at et nettsted du mottar koblinger fra, kan øke i kvalitet og dermed generere flere koblinger, noe som gjør din innkommende link sterkere over tid.

  Nettsteder med mye trafikk vil også generere trafikk til nettstedet ditt via tilbakekoblinger. Det vil påvirke konverteringen positivt og øke autoriteten din i Google. Selv om hvor mye kraftigere fremdeles er i debatt. Du må imidlertid sørge for at du går til nettsteder som kan bringe trafikk til sidene dine.

  • Relevans

  Hver gang du bygger lenker, må du sørge for at du plasserer dem på lignende eller samme nisjebilder til målrettet nettstedet. Videre må koblinger integreres i et relevant innhold for å gi brukerne en klar forståelse av hva de vil møte etter din innkommende link.

  December 22, 2017