Back to Question Center
0

Hvordan lage en overbevisende tilbakekoblingsprofil?

1 answers:

Det er mange misforståelser i en koblingsbyggingsindustri som er ganske vanlig for den digitale markedsføringsindustrien. Uansett hvor mange års erfaring du har på dette området, vil du aldri vite nøyaktig hvordan Google aksepterer nettstedet ditt, og hva dette søksystemet vil gjøre neste øyeblikk. Bare Google-utviklere og webansvarlige kan vite det sikkert. Vi må bare bruke hvilke data vi har og vår erfaring til å påvirke vår siderangering - us temperature monitor.


Det er mange vanlige uttalelser og relativt nye ideer om tilbakekoblingsprofiler og tilbakekoblinger. La oss diskutere de vanligste fra dem:

"Rel = nofollow" -koblinger gir ingen verdi

Rel = nofollow er en spesiell tilbakekoblingsmerke som forteller at søkebots ikke indekserer slike lenker og ikke passere noen link juice gjennom dem. Det er mange debatter om verdien av nofollow-linker. Noen webansvarlige hevder at det ikke er nødvendig å opprette slike koblinger, mens andre hevder at verdien av follow-backlinks kan undervurderes. For meg er det ikke noe klart svar på dette spørsmålet, ettersom verdien av disse kan avhenge. Disse inngående linkene bidrar ikke som frittstående stykker. For eksempel, hvis vi starter et nettsted og berik det med antall PR-nofollow-linker av høy kvalitet. Som et resultat vil du ikke observere en plutselig økning i trafikkstatistikken. Jeg antar at Google gjør en god jobb med å forstå "nofollow" -linken i den forbindelse.

Det er imidlertid verdt å nevne noen områder hvor nofollow-linker har stor innvirkning på nettstedrangeringen og overordnet nettstedmyndighet. Disse områdene inkluderer overoptimale nettsteder, tilbakekoblingsprofiler som inkluderer "nofollow" -koblinger og når ankertekster er overoptimert. Alle de følgende områdene har merkelige tilbakekoblingsprofiler. Det kan skyldes en rekke forskjellige grunner som spammy aktiviteter eller tilknyttede programmer.

Jeg har brukt nofollow-tilbakekoblinger i praksis, og prøver å få dem fra høykvalitets webkilder i form av bloggkommentarer, linker, redaksjonelle plasseringer og andre linkbyggteknikker. Som et resultat oppnådde jeg gode kvalitetskoblinger med en tag "rel = nofollow. "Disse koblingene ga mer enn 100% økning i søkeordrangeringen.

Det er derfor jeg kan si at nofollow tilbakekoblinger kan gi verdi til nettstedet ditt. Det er imidlertid viktig hvordan de er oppnådd. Kvalitets organiske nofollow-tilbakekoblinger fungerer perfekt for å balansere ut forholdene mellom overoptimale koblinger.

Har kvalitetssaken?

Hvis du hadde spurt meg dette spørsmålet rett etter den siste Google Penguin-oppdateringen, ville jeg ha sett på deg morsom som i den tiden så alle bare etter kvaliteten på inngående linker. Men med tiden har vekten blitt endret. I dag er det mange nettsteder som overskrider andre webkilder, selv om de har færre kvalitetskoblinger og bare har utallige spammy lenker fra henvisende sider. Det er derfor nettsteder med flere tilbakekoblinger kan ha kanten over andre med få kvalitet inngående linker. I de foregående årene har vi sett en massiv sammenheng med antall tilbakekoblinger, ikke bare kvaliteten på dem, som påvirker de største markedets nisjespillere i topplassene.

Dessuten kan det høres rart ut, men det er fortsatt mulig å ha mange koblinger fra det samme domenet, og Google favoriserer det selv. Du risikerer ikke å få straffer og kan til og med dra nytte av det. Videre kan det totale antall eksterne tilbakekoblinger bidra til din SEO-innsats, da det er en stor korrelerende rangeringsfaktor. Webmastere kaller også denne linken bygningsfenomener "koblingshastighet. "

December 22, 2017