Back to Question Center
0

Er det mulig å få tilbakekoblinger med gratis HQ-liste?

1 answers:

Denne artikkelen er laget for å vise webansvarlige de enkleste måtene å bygge høy kvalitet, følg tilbakekoblinger. Det er gamle triks, men det er fortsatt fungerer som magi for alle nettstedseiere som ønsker å skape høy autoritet, gjør følge backlinks for å få mer relevant og målrettet trafikk. La oss begynne med noen grunnleggende teori om linkbygging.

Hva er tilbakekoblingene i SEO?

Tilbakekoblinger er koblingene som peker til nettstedet ditt fra andre webkilder via forskjellige kanaler - магазин где купить intitle yabb. Jo flere andre autoritative blogger nevner eller følger webadressen til webområdet ditt, desto mer kvalitet vil det gi til nettstedet ditt. Tilbakekoblinger tjener som en SEO rangering faktor som du kan rangere ditt målrettede søkeord raskt hvis du bygger noen høy eller minst medium kvalitet tilbakekoblinger. Innkommende linker har to underkategorier - tilbakekoblinger og nofollow-tilbakekoblinger. Det er viktig å forstå forskjellen mellom disse to kategoriene for å bygge en vinnende linkbyggekampanje. Dofollow tilbakekoblinger

Dofollow tilbakekoblinger er de som gir nettstedet ditt URL-linken med en bestemt tag, f. e. (rel = "dofollow") eller med den enkle lenken betyr også en tilbakekobling av tilbakemelding. Denne typen tilbakekoblinger har viss verdi til en koblet nettkilde som overfører all trafikk som kommer gjennom den til nettsider.

  • Nofollow tilbakekoblinger

Nofollow tilbakekoblinger er de som gir webkilden URL-lenken din med ikke-følgende tag, f. e. (Rel =”no-følge”). Det er viktig å sette inn rel tag hvis du ikke vil følge noen link.

Nå, når du vet forskjellen mellom dofollow og nofollow-koblinger, er det på tide å diskutere de beste mulighetene for å lage en follow-backlinks liste.

Måter å lage en follow-backlinks liste

Det er noen praktiske og gratis måter å lage bunter av innkommende linker og forbedre sidens sidestilling.

  • Facebook

Det er en effektiv metode for å bygge lenker som du ikke kan ignorere. Facebook er et PR9 (nesten det høyeste) nettstedet som kan hjelpe nettstedet ditt med å få mer myndighet fra Google.

For å få tilbakekoblinger på Facebook, må du legge til statisk HTML på en side. Det bidrar til å lage flotte egendefinerte iframe-faner. Ved å gjøre det, åpner du en sidefane der du må velge din Facebook-side. Deretter må du klikke på Oppsett-fanen og omdirigere din statiske HTML-app ved å følge indeksen. html-seksjonen. Her må du legge til HTML-kode, og legge inn det aktuelle nettadressen til nettstedet ditt. For å fullføre denne prosessen, må du klikke på Lagre og publiser-knappen. Så nå har du en passende follow-backlink fra en av de mest populære sosiale medier plattformen.

  • YouTube

YouTube gir som regel nofollow-tilbakekoblinger. Imidlertid er det fortsatt noen tilfeller som vil hjelpe deg med å nå din follow-backlinks liste med en høyere PR-innkommende link. Du må finne noen topprangerte YouTube-videoer som er relatert til innholdet på nettstedet ditt og deretter gi dine linker i kommentarer som er det.

December 22, 2017