Back to Question Center
0

Hvordan øke rangen din og optimalisere prisen ved hjelp av Amazon Rank Tracker?

1 answers:

Amazon søkeord rangering er en nyttig online programvare som er utviklet for å hjelpe webmastere konkurrere på denne handelsplattformen. Det gir en mulighet til å markedsføre Amazon-produkter til utallige daglige kunder og øke salgsvolumet.

Du bør bruke dette verktøyet regelmessig for å forbedre din varemerkesituasjon på Amazon. Du bør kontinuerlig spore målrettede søkeord rangering for å opprettholde og styrke dine posisjoner. Amazon Tracker-verktøyet tar alt trøbbel ved å automatisere prosessen med søkeordsporingssporing - member account number superannuation fund. Du trenger å bruke mye tid på manuelle søkeord søk og data strukturering. Alle disse handlingene vil bli gjort automatisk innen kort tid. Amazon Tracker sjekker rangeringer flere ganger per dag, og gir deg den mest relevante og oppdaterte informasjonen. For eksempel, hvis du vet hvor rangeringen er så kan du jobbe under deres forbedring. Eller hvis du allerede har høyeste rangering på Amazon SERP, kan du jobbe med rangering for et annet søkeord, og øke sjansene for at produktene dine vises i søkeresultatene.

Det er derfor ved å bruke Amazon rangeringsspor, vil du alltid være et skritt foran konkurrentene dine.

Hva er de viktigste fordelene med Amazon Rang Tracker?

Hvis du vil lykkes på Amazon, må du vite produktet ditt nåværende rangering posisjon. Disse dataene kan hjelpe deg med å forbedre din Amazon-siderangering og tiltrekke deg flere potensielle kunder til ditt merke. Du kan følge endringer i rangeringer

Eventuelle endringer i rangeringer viser at noe har skjedd med merkevaren din. Det kan enten være å redusere eller øke i Amazonas rangeringer som du må reagere umiddelbart. Amazon Rang Tracker gir deg alle disse dataene, og lar deg ta målrettet tiltak for å forbedre rangeringssituasjonen din umiddelbart.

  • Mål nye søkeord

Dette verktøyet lar deg legge til dine nye søkeord i systemet og vurder deres potensial for å målrette dem til Amazon-oppføringen. Amazon rangeringssporing vil vise deg et søkevolum for hvert målrettet søkeord, noe som gir deg muligheten til å avgjøre om det er verdt å målrette mot eller ikke. Høyt søkevolum av et målrettet søkeord kan tyde på begge - en høy konkurranseevne og popularitet blant brukerne. Som regel er det for komplisert å rangere høyt for søkeord med høyt volum, og du kan være bedre å legge merke til mindre konkurransedyktige vilkår som også kan føre deg til TOPPEN av søkeresultatsiden.

  • Utfør en konkurransedyktig analyse med ett klikk

Dette verktøyet gjør det mulig for Amazon-selgere å spore konkurrentene potensielle søkeord. Du kan legge til et av søkeordene dine konkurrenter rangerer ved, sammenligne det med det samme som ditt og se hvordan de rangerer. Hvis du ikke nøyaktig vet hvilke søkeord konkurrentene bruker til å rangere, kan du sjekke produktets tittel og beskrivelse.

December 22, 2017