Back to Question Center
0

Hva bør holdes i bakhodet mens du bygger relevante tilbakekoblinger for toppsøkende SEO?

1 answers:

Ingen grunn til å si at bygge relevante tilbakekoblinger for SEO den riktige måten, har noen skjulte ting å huske på av hver nybegynner, webansvarlig og nettstedseier. Det er sant, hovedsakelig fordi hele prosessen med å skape rent relevante tilbakekoblinger som aldri vil skade din rangering, har mange skritt og sider. Og for ofte å holde seg unna å rote ting opp, viser seg å være mye mer utfordrende enn de fleste av oss kan tenke. Derfor skal jeg vise deg noen av de hyppigste fallgruvene om kvalitetskobling - mrs diamonds and mrs. Vet hva som bør unngås for enhver pris - eller i det minste rettet umiddelbart rett etter at du oppdager dem på nettstedet ditt eller bloggen. Jeg mener at noen av de følgende feilene lett kan slå dine beste relevante tilbakekoblinger til et ubrukelig stykke søppel - nesten på kort tid. Hva mer - når det gjelder ekstremer, kan bare en enkelt "giftig" lenke irreversibelt påvirke din langsiktige SEO-ytelse på lengre tid.

De åpenbare feilene

Du vil helst ha et kort blikk herover. Ikke hopp over disse åpenbare feilene - bare spør deg selv om du virkelig har alt på plass, og din nettside eller blogg vil aldri være knyttet til:

  • noen nettsteder eller blogger med dårlig eller til og med mistenkelig rykte (for ikke å nevne de som allerede er forbudt på Googles indeks);
  • irrelevante nisjekilder, eller steder som har noen relasjoner til de mest spammede næringene, slik som utroskap, gambling eller apotek;
  • tredjeparts kilder ser ut som de vanlige nettstedene, bloggene eller forumene, men har tonn tilsynelatende relevante tilbakekoblinger i sine egne koblingsprofiler, eller tilbyr dem til salg og / eller utveksling.

Alt skal være selvforklarende der ute. Når du søker om noen av de bare nevnte alternativene, vil du mest sannsynlig føre til skade på din nåværende søkerangering, i stedet for å nyte en målbar forbedring for strategien din i SEO i skala. Når vi laget selv de åpenbare tingene feilfritt, under, skal jeg påpeke et par sannsynligvis farligste men fremdeles ofte undervurdert feil. Når det gjelder å bygge relevante tilbakekoblinger, her er det som vanligvis dreper spillet:

  • Feil ankertekst

Velg aldri linktekstankere tilfeldig og ikke bruk dem på en skutt-i-mørk måte. Jeg anbefaler på det sterkeste å dykke dypere inn i emnet, fordi bare solide kommersielle ankre som ser naturlig ut, kan virkelig øke konverteringene. Den stygge sannheten er at et helt feil eller til og med in-part defekt tekstanker kan gjøre deg helt greit og relevant tilbakekoblinger i den faktiske grunnen til rangering, eller til og med manuell straff.

  • Feil bruk av DoFollow / NoFollow Attributter

På samme måte som den forrige en mer grundig studie. Selvfølgelig kan bare DoFollow-tilbakekoblinger faktisk tilfredsstille behovene til SEO i målestokk. Samtidig - hvis du manipulerer eller bare litt overdriver med dem - vil alt sannsynligvis ende med like alvorlige konsekvenser.

  • Adversely Steep Expansion

La oss innse det - selv om du har en fin heldig seier med å oppdage mange gode og pålitelige kilder som er verdt å bygge koblinger til, bør du aldri skynde deg ut - bare for å bruke alle nye muligheter innen flere timer eller for natten. Og en hvilken som helst kraftig økning - enten i linkkvalitet eller kvantitet - er absolutt ikke det som skal roses med. Husk å bygge relevante lenker som vil tjene deg permanent med sin beste ytelse i SEO - handler om balansen. Ikke nøl med å spørre deg selv en gang igjen: Ser alt ut helt naturlig? Har du brukt nok tid til å plukke de riktige kildene? Er du sikker på at alt om tilbakekoblinger er på plass og gjort bare for klare formål?

December 22, 2017