Back to Question Center
0

Er automatisert linkbygging farlig for søkemotoroptimalisering av nettsteder?

1 answers:

Det er tro på at manuell koblingsbygning blir forældet i 2017. Dette konseptet har blitt diskutert mange ganger, men likevel er det ingen klar uttalelse mot den.

Generell sett er manuell koblingsbygning en prosess for aktivt å prøve å øke antall innkommende linker til en webkilde. Det er en tidkrevende prosess som krever mye innsats. Manuell koblingsbygning er vanligvis knyttet til en organisk måte å generere linker på.

Når du undersøker TOP rangering nettsteder i din nisje ser du antall lenker som peker på dem - microlife bp2b10 груша. De har hundretusenvis av innkommende linker fra høy og mellomstore autoritetskilder. Selvfølgelig blir deres koblingsprofiler ikke sprengt over natten. Disse TOP-rangeringssider får slike resultater ved å jobbe smart og skape innkommende linker manuelt.

I denne artikkelen vil vi snakke om manuelle og automatiske linkbyggteknikker. Videre vil vi diskutere hvordan Google trekker linjen mellom naturlige og unaturlige koblingsbyggingsresultater. Jeg skal liste over de mest nyttige manualene og automatiske tilbakekoblingsstrategier som gir deg gode SEO-resultater.

Hvordan manuell koblingsbygning kan forbedre nettstedet ditt?

I våre dager er det vanskeligere enn noensinne å skape koblinger på grunn av høy konkurranse i et digitalt marked og konstante søkemotormalgoritmeendringer. Hvilke koblingsbyggteknikker Google godkjenner i dag, kan være spammy strategier i morgen. Til tross for alle disse negative faktorene, er tilbakekoblinger fremdeles ledende drivkraft som kan forbedre webområdet ditt og generere trafikk til nettstedet ditt. Webmastere som ikke vil bruke mye tid på å skape organiske lenker som refererer til automatisert linkbyggingsprogramvare eller ser etter betalte linkbyggingsmuligheter. Men som en øvelse viser, er det ikke noe bedre enn naturlig koblingsbygning. Du bør ikke være involvert i falsk linkbyggingsteknikker som det faktisk vil bli oppdaget av Google. Vi er nå på den nye kanten av søkemotoroptimalisering, og å skaffe lavkvalitets spammy backlinks kan ødelegge all din SEO innsats så vel som merkevare omdømme.

Manuell lenkebygging mot automatisert en

Da lavkvalitets koblingsbygningens epoke var slutt, må vi opprette kobling like. Det er derfor vi samler noen effektive manuelle linkbyggteknikker som vil fungere i din favør.

  • Forum og bloggkommentarer

Kommentarer er en enkel og effektiv måte å få lenker på, så lenge du forlater dem på relevant og høy PR webkilder. Dine kommentarer må være relatert til diskusjonsemnet og se naturlig blant andre. Google vil ikke straffe nettstedet ditt dersom kommentaren er gjort manuelt. Hvis det er gjort manuelt, virker det logisk, stikker til punktet og har verdi til andre lesere. I henhold til Googles retningslinjer for nettredaktører, vil forumkommentarer med optimaliserte koblinger i innlegget eller signaturen ikke regnes som kvalitet og vil fortjene sanksjoner. Gjesteblogging

En annen effektiv linkbyggingsstrategi som alltid fungerer, er guest blogging. Noen webansvarlige hevder at det er en spammy strategi for å skape linker. Men sannheten blir fortalt, hvis det er gjort riktig, vil det gi positive optimaliseringsresultater. Jeg skal snakke om autoritativ gjesteblogging som en del av vinnende optimaliseringskampanje. Du må opprette innhold med ikke bare en intensjon om å forbedre webområdet ditt, men med den hensikt å gi verdi til leserne dine. Hvis du lager innholdet ditt med en leser i tankene, kan du bruke gjesteblogging som en sikker manuell linkbyggeteknikk.

December 22, 2017