Back to Question Center
0

Hva er måtene å bygge backlinks raskt på?

1 answers:

Link Building er det primære og mest utfordrende aspektet av søkemotoroptimalisering. Det påvirker nettstedets rangeringsposisjon og skaper Google-inntrykk av et bestemt domene. Rollen som innkommende linker i SEO har blitt vist i antall rangeringsfaktorer - gestion de production excel gratuit francais.

Noen webmastere har imidlertid fortsatt tvil om virkningen og fordelene med inngående linker. De hevder at Googles tillit til tilbakekoblinger er avtagende. Men jeg vil gjerne ta dem opp der. Tilbakekoblinger kan ikke forsvinne når som helst, da de spiller en viktig rolle i Google-rangeringalgoritmen. De nylige undersøkelsene viser at antall domener som knytter til en side korrelert med rangeringer mer enn noen andre faktorer. Hvis du ikke tar disse dataene seriøst, kan du prøve å undersøke selv. Sett inn målrettede søkeord i Semalt Web Analyzer og se på topprangeringssidene. Alle av dem har mange innkommende linker. Selv om ditt målrettede søkeord ikke er for mye konkurranse, vil TOP Rangerings nettsteder ha en rekke innkommende linker.

I denne artikkelen diskuterer vi hvordan du bygger backlinks raskt og effektivt. Vi har brukt noen av disse koblingsbyggingsstrategiene for å øke kundens nettsiderrangeringer. Vi oppnådde positive resultater og vokste sammen med våre kunder.

Så, la oss gå videre! Håper denne informasjonen vil få din til å skaffe kvalitetslink juice til nettstedet ditt.

  • Lag linkekanaler med tilpassede søkemotorer

Som en strategi for å bygge tilbakekoblinger raskt og effektivt Regel, nettsteder som har koblet til deg tidligere, er mer sannsynlig å gjøre dette på nytt. De gjør det fordi de allerede er fans av hva du gjør og skriver. De er mer sannsynlig vil være interessert i noe nytt innhold du publiserer og linker til det. Bildet som du har en database med alle webkilder som allerede har koblet til deg, og derfor vil være interessert i ditt nye innhold. Det er utvilsomt vil være gal kraftig for din online-virksomhet, da du kan få en jevn strøm av innkommende trafikk til nettstedet ditt.

Du kan bygge en slik database ved hjelp av Googles CSE. Alt du trenger er å følge disse trinnene:

  1. Finn webkilder som allerede lenker til deg;
  2. Legg inn disse kildene i en tilpasset søkemotor;
  3. Finn lenkeutsikter for fremtidig innhold.


Registrer deg på Googles CSE-verktøy og opprett en ny søkemotor der. Skriv deretter inn et nettsted du vil søke og et navn på den nye egendefinerte søkemotoren. Naviger til neste kategori og se verdien i celle A1. Den skal formateres som "domene. com. "Du må kopiere klistre inn disse dataene i delen" Sites to Search "på din tilpassede søkemotor. Og til slutt, klikk på "opprett" -knappen.

Hvis du imidlertid vil søke etter mange domener fra tilbakekoblingsprofilen din, må du legge til resten domenet du har. Derfor må du klikke på "rediger søkemotor" -knappen og legge til flere nettsteder. Du kan velge alternativet "for å legge til nettsteder i bulk" og kopiere listen over domener i boksen. Velg en funksjon "inkludere alle sider på disse nettstedene" og klikk "lagre". "

Nå er din tilpassede søkemotor klar. Du kan bruke den til å søke etter linkbyggeprospekter når du publiserer et nytt innhold.

Denne koblingsbyggeteknikken kan bli mer effektiv hvis lenkeprofilen din vokser fordi du har en mer omfattende database med webkilder for å søke på tvers av.

December 22, 2017