Back to Question Center
0

Semalt: Den beste databasen for lagring av webskrapedata

1 answers:
Postgres er en database som brukes til å lagre store datamengder fra nettminedrift.

og skraping. Nylig utgitt Postgres en innebygd funksjon kjent som JSONB, hvor "B" står for binær. Hvis du sender strukturert data som kan representeres som JSON (JavaScript Object Notation), parser Postgres data og lagrer datasettene i binært format - pharmacy gr korres. Hvis din skrapekampanje er JSON-basert, er Postgres det beste datasettet du bør vurdere.

Har Postgres håndtert kinesisk tekst?

Noen webmastere har reist spørsmål om Postgres håndterer kinesiske tekster. Svaret på dette spørsmålet er stort ja. Når du oppretter en database, er appen din og databasedriveren to faktorer som betyr mye. Postgres er en nettskraping database som fungerer med Unicode-støtten. I prosessen med å generere Postgres-databasen, bør du vurdere å spesifisere UTF-8-kodingen.

Postgres JSONB vs. NoSQL database

NOSQL er en gratis og enkel å bruke en database som lagrer data i åpen form. Hvis du for eksempel trekker ut data på finansmarkedene, må du være forsiktig med hvordan dataene dine lagres. Det er her problemet kommer inn. NoSQL-databasen omfatter ikke datastrukturkontroll. Hvis du savner dette trinnet, kommer du til å ha data i uleste formater.

Postgres, derimot, tillater bloggere og markedsførere å bruke dataintegritet. Postgres, nettskrapende database butikker, utvunnet data i binære formater. Denne databasen støtter både HSTORE og JSON versjoner.

Postgres ytelse

Postgres er en toppdisplaybasert database som brukes til å lagre store mengder data utvunnet på forskjellige språk. Denne databasen er designet for både søk og filtrering resultater. Postgres JSONB er også kjent for å administrere noen språk som kinesisk. Andre funksjoner i Postgres inkluderer:

  • Datautvinning med fullstendig karakterstøtte;
  • Rask utførelse av filtrerings- og søkeoppgaver;
  • Lagre velstrukturert data hentet fra HTML-koder;
  • Henting av data fra skrapesider og lagring av det i lesbare formater;

Hvorfor Postgres JSONB?

En nyttig database bør optimalisere indekser og klassifisere data i flere datasett i sanntid. Ikke la forsinkelser og tidsavbrudd påvirke ditt skrapeprosjekt. Postgres bruker genetiske klynger til å bryte ned data i ulike databaser for enkel henting.

Lagring av data handler ikke bare om responstid og timeout. Oppdateringsaspektet tar alt. Bruk klynger til å laste underelementer og deaktiver indeksering til du er ferdig med å pakke dataene dine. Dette hjelper klienter til å laste flere datasett samtidig.

Indeksering av et vanlig element har aldri vært så enkelt. Med Postgres webskrapingsdatabase kan du raskt indeksere en vanlig ting ved å klassifisere emnet i en annen rad og koble platen med et heltall utenlandsk nøkkel. Skriv inn utenlandsk nøkkel heltall for å få resultatene dine.

Intermingle du begge dokumenter og tradisjonelle bordstrukturer når du lagrer store datamengder? Du trenger ikke å bekymre deg for dette. La Postgres JSON B gjøre jobben for deg. Med Postgres web-scraping-database, er det ikke nødvendig å re-parsing.

December 22, 2017