Back to Question Center
0

Hvordan få tilbakekoblinger til nettstedet ditt som fungerer for SEO?

1 answers:

Innkommende (innkommende) koblinger eller tilbakekoblinger er tredjeparts kildekoblinger som peker tilbake til ditt eget nettsted eller blogg. Og hvorfor er det så viktig å forstå hvordan du får tilbakekoblinger til nettstedet ditt? Fordi tilbakekoblinger nå ses blant Googles tre primære rangeringsfaktorer, ifølge den offisielle meldingen fra toppledere fra verdens søkegigant tidligere i år. Bortsett fra det brede konseptet med Search Engine Optimization, kan tilbakekoblinger bli observert som stemmer av tillit - innholdet ditt har en anerkjent verdi. Derfor kan hele nettstedet eller bloggens autoritet stole på. På den måten gjør Google-søkemotoren sin egen PageRank-evaluering - veier opp hver tilbakekobling som finnes med alle nettsider på Internett. Forstå betydningen av naturlig og kvalitetskoblingsbygning, nedenfor skal jeg vise deg hvordan du får tilbakekoblinger til nettstedet ditt eller bloggen som virkelig fungerer for SEO, til slutt - for å finne deg selv et sted innen topp 10 Google søkeresultater - technology consultant companies.

Slik får du tilbakekoblinger til nettstedet ditt for SEO-formål

Når det gjelder å skape SEO-vennlig lenkeprofil, betyr alt om tilbakekoblinger de enkelte domenene knytter seg til deg og deres egen autoritetsklasse, til hver lenkes relevans, samt måten å plassere på siden på. Her er hvordan du får tilbakekoblinger til nettstedet ditt på den riktige måten - sørg for at du har alt på plass med tanke på følgende punktpunkter:

  • Henvisningsdomener som har lenker som peker på deg, er sannsynligvis en av De viktigste faktorene i Google-øynene, når det gjelder å prospektere generelle rangeringsmuligheter for din lenkeprofil.
  • Linkgiverautorisasjon - både på individnivå (regnet for hver egen nettside), og når det tas i skala. Det betyr at å ha et par høykvalitets tilbakekoblinger med stor autoritet ville være langt bedre, enn å bare satse på deres kvantitet og ingenting annet.
  • Høyt ansett autoritet betyr ikke nødvendigvis at det handler om de globale medie nettsteder eller verdens største utgivere - din egen småbedrifts nettside eller nisjeblogg kan oppnå en fullstendig sammenlignbar fremgang.

  • Domenesalder kan noen ganger regnes som en svært viktig faktor, delvis diktat nettstedets autoritet om tilbakekoblinger for SEo formål. Vær imidlertid oppmerksom på at du ikke nødvendigvis må bygge koblinger med de eldre domene kildene utelukkende.
  • Relevante tilbakekoblinger er ikke bare mer verdifulle for Google, heller enn de som kommer fra de riktige stedene som er involvert i samme emne diskusjon eller tilsvarende næringsliv. Faktisk kan det ha en irrelevant tilbakekobling som kan tolkes av søkemotoren som en mistenkelig manipulativ eller til og med volatil handling - derfor kan du tjene deg selv for en alvorlig (noen ganger til og med irreversibel) rangering.
  • Linkprofildiversitet bør aldri undervurderes. Ikke nøl med å ha koblinger med helt uforlignelige nettsteder eller blogger med ulik autoritet, tillit, PageRank og andre relaterte egenskaper. Faktisk vil det være din beste velformulerte beslutning - da Google legger stor vekt på fargerike tilbakekoblinger med forskjellige verdier, sannsynligvis innrømmer deres naturlige etableringsform.
December 22, 2017